Gość: Magda IP: *.atol.com.pl 25.02.06, 22:13 Super oferta, wreszcie coś ciekawego dla studentów, oby tak dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: Studenci taniej na basen IP: 195.116.238.* 26.02.06, 22:45 Oby tak dalej az cena zejdzie do zera ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik z jakiej okazji taniej dla studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 09:24 Podatnik płaci za studenckie bilety, studia, akademiki, stypendia itd. itp. Nie mając jakiejkolwiek gwarancji, że dostanie coś w zamian. Taki "magistry" w większosci i tak wyjadą potem do Wrocławia, albo Irlandi zmywać u Chińczyka. Niezrozumiała jest dla mnie takie swawolenie pieniędzmi podatników i rozpuszczanie młodych ludzi prezentami, które im się nie należą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stryker Re: z jakiej okazji taniej dla studentów IP: 83.238.214.* 27.02.06, 09:52 Szanowny Panie Podatniku, 1. Prawdopodobnie nigdy studentem Pan nie był i po prostu Panu żal. Zawiść, zazdrość? Nie wiem co jeszcze może Panem Szanownym kierować. 2. Studentów w Opolu jest tylu, że przy odrobinie chęci i pomysłowości każdy może na nich zarobić 3. Wolałby Pan zapewne żeby pieniądze z pańskich podatków przeznaczano na kolejne wybory albo na darmozjadów z maturą zdaną w wątpliwy sposób a dziś zasiadających w najbardziej znanym w Polsce budynku o kształcie cyrku (ciekawe dlaczego?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Re: z jakiej okazji taniej dla studentów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 10:26 Szanowny Panie Stryker ad1. Otóż studentem byłem. Ukończyłem. Pracuje. Płace podatki. I właśnie na studich a i dziś nierzadko spotykam sie z takimi postawami "młodych ludzi" że nie widze, żadnych podowdów do takich bonusów dla nich. ad2. No właśnie zarobić, a nie dopłacać do nich. Miasto (podatnicy) jak narazie dopłaca. ad3. Nic takiego nie mówiłem, to pańskie nie-życzenia. Ja ze swojej strony poprostu sprzeciwiam się dawaniu komuś kto na to nie zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
patinatae Re: z jakiej okazji taniej dla studentów? 19.09.06, 21:04 a ja nie rozumiem, czemu student nie zasluguje? Czemu od dawien dawna studentom przysluguja znizki, a nagle powinny przestac? Przeciez to wlasnie od nas mlodych zalezy przyszlosc tego panstwa !! Musimy miec mozliwosc rozwoju nie tylko kulturalnego ale rowniez fizycznego, w koncu w zdrowym ciele zdrowy duch :) Jesli komus nie odpowiada placenie podatkow na polskich studentow, zawsze moze wyjechac za granice i placic obcym studentom. No i przeciez nie wszyscy maja naganne postawy, wiekszosc to patrioci, ktorzy chca zostac w kraju i na ten kraj pracowac, ewentualnie wyjechac jedynie na jakis czas, aby zarobione pieniadze inwestowac w kraju. I uwazam ze ZASLUGUJE na doplacanie. Ucze sie, po to zeby pozniej placic podatki na emerytury tych ktorzy teraz na mnie psiocza. Odpowiedz Link Zgłoś