Dodaj do ulubionych

Akcja antypiracka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 05:08
... hmmm drogie te pirackie płyty... prawie półtora tysiąca za sztukę... :D
Obserwuj wątek
    • Gość: łysol Re: Akcja antypiracka IP: 193.28.239.* 24.03.06, 06:59
      qcze a może to moj operator ....w morde jaka to firma co ?
      • Gość: jedi Re: Akcja antypiracka IP: *.chello.pl 24.03.06, 07:36
        Czepiaczu masz rację. Wychodzi prawie 1500 zl za sztuke! Ale oni pewnie
        doliczyli sprzet na ktorym piracil i stad tak kwota.
        • Gość: as Re: Akcja antypiracka IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 24.03.06, 07:56
          A może doliczyli VAT ?
          • Gość: Laptop Re: Akcja antypiracka IP: *.centertel.pl 24.03.06, 08:17
            Jacy kontrolerzy,takie wyniki, he.he.he
            • el_p Re: Akcja antypiracka 24.03.06, 09:04
              oj ludziki, pewnie chodzilo o wartosc softu na plytach. Biorac pod uwage ceny,
              to i tak malo wyszlo, pewnie wiekszosc gry.
              Najbardziej rozbawil mnie ten fragment:
              "Z naszych informacji wynika, że przekazuje nielegalne oprogramowania np. do
              ściągania filmów."

Ktore programy do sciagania sa nielegalne? No i ten slang informatykow. Beka jak
              za PRL. Autor brawa, tekst lepszy niz o przodownikach pracy za komuny.
              • Gość: eMeM Re: Akcja antypiracka IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 24.03.06, 12:52
                A tam, przejmujecie się pierdołami... W całym artykule najważniejsza była koszmarnie mocna kawa! brrrr ;)
      • Gość: xxx Re: Akcja antypiracka IP: *.atol.com.pl 24.03.06, 19:38
        Airlain
    • Gość: cedr70 Re: Akcja antypiracka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 09:18
      co to za debil pisał!"sprzedawał nielegalne oprogramowania np. do ściągania
      filmów"-gw znowu robi ludziom wodę z mózgu!"kto wami kieruje! kto was oszukuje!
      kto poi was głupotą!?"jak spiewa dezerter.
    • Gość: Stefan Re: Akcja antypiracka IP: 213.199.253.* 24.03.06, 09:22
      Wyglada jak artykuł z Faktu czy podobnego tabloida. Pismaki się chcą pochwalić
    • Gość: adeek Re: Akcja antypiracka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 11:05
      heh no niektóre teksty w artykule były niezłe, ten o tych nielegalnych
      programach do ściągania plików to rzeczywiście "perełka". zreszta ten tekst o
      wyczyszczeniu komputera tez był niezgorszy - bo z tego co całej Polsce wiadomo
      dzieki aferze Rywina i dyskach z komputera Jakubowskiej - nawet po sformatowaniu
      dysku zazwyczaj mozna odzyskac informacje.
      zreszta jaby panowie policjanci sie zawzieli to jakby sie pofatygowali i
      przeszli po wszystkich "providerach" w opolu to by pewnie zastali ta samą
      sytuację ;)
      A inna sprawa że akurat chyba wiem o jaka firme chodzi i kto jest podejrzanym o
      piractwo włascicielem - zdjecie w papierowym wydaniu gazety z czarny paskiem na
      oczach raczej nie utrudnia identyfikacji człowieka
      • Gość: met Re: Akcja antypiracka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:39
        Tylko nie piszcie w slangu bo wam pinga puszcza na wasze IP,a prowajder wam porty poblokuje i nie bedziecie mogli otworzyc zadnego url-a.
        • Gość: Geniusz Re: Akcja antypiracka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 15:21
          spoko, ale jaka to firma, choc sie domyslam :P
          • Gość: N00 Re: Akcja antypiracka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 15:33
            Czy to czasem nie www.airlan.com.pl/
            • marzenakk Re: Akcja antypiracka 24.03.06, 16:07
              skad iwesz ze to airlan
              hmmm brak mi slow na tak akcje......
    • Gość: hehe Re: Akcja antypiracka IP: 213.199.253.* 24.03.06, 18:48
      Ci eksperci z media recowery sprzedają oprogramowanie do kasowania danych za 500
      zł gdy lepsze oprogramowanie "ERASER" jest dostępne za darmo na licencji GNU. ;)
      • Gość: mobber Re: Akcja antypiracka IP: 217.197.74.* 24.03.06, 19:27
        zdajśie przez ten nalot nie miałem TV a teraz mam kiepski obraz
    • Gość: bes6 Re: Akcja antypiracka IP: 213.17.144.* 24.03.06, 20:20
      Informatyk z autora to może i jest dobry, ale z matematyki nie za bardzo.Chyba
      że płyty były złote.Hej
    • Gość: Farmer Re: Akcja antypiracka IP: 217.197.74.* 24.03.06, 21:15
      Witam

Artykuł jest napisany tak jak by złapano bossa mafi a nie człowieka
      który posiada nielegalne oprogramowanie. Gdyby policjanci pojechali
      pod akademik to by było kilka tirów płyt :D. To by było się czym chwalić.
    • Gość: jaga Re: Akcja antypiracka IP: 83.238.214.* 24.03.06, 21:33
      Witam
      Rany czytałam z zapartym tchem, tresć jak w kolejnym "Kodzie Leonardo Da
      Vinci", ale pióro ma ta laska... szkoda, że wydarzenie wzbudzające żal...
    • Gość: Właściciel firmy Oświadczenie właściciela IP: 83.238.214.* 25.03.06, 00:11
      A i owszem przybyli domnie panowie "z firmy" jak się przedstawili i przeszukali
      mi firmę, mieszkanie i 2 serwerownie.

Po długich naradach miedzy sobą zabrali laptopa mojego ojca twierdząc, że są
      tam zainstalowane nielegalne oprogramowanie (legalność udowodniono dla Ms
      Windows XP PL, Ms Office 2000 - poparte fakturami i płytami orginalnymi) głónym
      atutem były SIMS 2 i Total Commander Shareware jako pirackie itp. zresztą
      zainstalowane przez młodszą siostrę.

Jako właściciel firmy oświadczyłem iż

1. Wszystkie programy zainstalowane wykożystywane w firmie były legalne bądź na
      licencjach GPL.

2. Na serwerach niebylo zainstalowancyh żadnych programów w stylu DC, które
      mogły by sugerować, iż jakkolwiek firma wspomagała piractwo itp.

3. W firmie w żadnym sprzecie nie było nagrywarki, czy innego urządzenia które
      by służyło do rozpowszechniania nielegalnych kopii itp. - jak sugerowała gazeta
      iż było to główne źródło dochodu.

4. Akcja była bezcelowa i spremedytowana przez konkurencję która od paru
      miesięcy przesyła oferty zakupu firmy.

5. Funkcjonariusze nie przedstawili żadnych zarzutów do tej pory.

Oczywiście usłyszałem iż Putty jest programem hakerskim.
      i kontrolowałem nim sięć zarządzając serwerami pan znalazł w laptopie ojca, w
      czasie kontroli wykazując 4 połączenia w ciągu ostatniego półroku :) - parodia

Śmiać mi się chciało bo panowie przez 3 godziny siedzieli umnie tylko poto by
      poogladać Discovery Civilization jak startuje Voyager :) no nic po 4 godzinach
      poszukiwania znaleźli na jednym serwerze dwa filmy, a umnie w domu wzieli
      wszystkie płyty które były nagrywane (nawet te z napisem slackware, rehat
      itp. ) jako plyty zawierające "Nielegalne oprogramowanie" generalnie wykazując
      ilość. Sami specjaliści niewiedzieli czego szukać a jak okazało się że na
      serwerach nic niema ich flustracja wyrażała się w słowach k... itp.

W miedzyczasie usłyszałem iż dobrze że tutaj są bo niemuszą uczestniczyć w
      egzaminie z pierwszej pomocy którego by niezdali, ponoć paru kolegów nie
      zdało...

No ale jak widać policja w naszym kraju działa jak najlepiej zorganizowana
      m@fla na świecie.

Generalnie farsę przygotował ktoś z konkurencyjnej firmy, a spraw pewnie
      zakończy się, wydaniem osoby, która napisała namnie donos i oskarżenie jej z
      mojej strony :)

Jak zakończyła to NTO sugestią o zmianie operatora to odrazu widać oco chodzi,
      ciekawe czy podobne ataki w dobie kaczyńskich się będą zdarzać częśćiej i
      ciekawe na której stronie mnie zato ktoś przeprosi i czy będzie to równie
      wielką czcionką.

PiS - Prawo i Sflustrowanie :) kolejny etap
      • Gość: Stefan Re: Oświadczenie właściciela IP: 213.199.253.* 25.03.06, 09:54
        Proponuje wprowadzenie nowego terminu: "Żałosne jak akcja policji gospodarczej"
        • Gość: jenny Re: Oświadczenie właściciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 11:43
          No jasne ze zalosna wpadka,
          przeciez mial faktury za mikrosoft
    • Gość: mietek Akcja niewypał IP: 217.197.74.* 25.03.06, 09:17
      Ciężko powiedzieć że to udana akcja antypiracka, ale co się dziwić taką mamy
      policje w Opolu. Widocznie ktoś doniósł że pan X. to pirat, bo slyszał jak na
      niego tak wołaja... no tylko że to mogł być pirat drogowy ;]

Co to za pirat co ma 170 Płyt. Nie jestem piratem (chyba że drogowytm) a mam
      wiecej płytek w domu i to na większą sumę jak zaczne liczyc... filmy po 100zl bo
      tyle w sklepie... muzyka 30 od albumu... o jej to z softem wychodzi jakies
      500tyś ;-) i do tego mam nagrywarke CD-RW ( x8 ;-> ) .

Przyklad medialnej nagonki z reklamą na pierwszej stronie w gazecie wyborczej
      "zalegalizuj windows" jest pieknym przykladem ze od czasów PRL na stolkach w
      gazecie i policji nic sie nie zmienilo.

• Gość: hehehehe Jak niewypał to trzeba ostrożnie! :-) IP: 83.238.214.* 25.03.06, 11:09
        Ha dopiero teraz dowiedziałem się czemu miałem przerwy w dostawie internetu. :-)

Ale numer! Chociaż każdy powinien mieć świadomość tego, że jak sobie nagrabi to mu zagrabią to czy owo, choćby za Total Commandera zainstalowanego przez siostrę. ;-)

Artykuł bardzo ładnie napisany i od razu wiadomo o kogo chodzi. Jednak na pewno te teksty o "programach" i liczbach płyt to tylko pod publikę. A szczególnie podobała mi się informacja od właściela. No bo trzeba się odezwać no nie? :-) Policja nie wchodzi tak sobie nie mając konkretów a jak nie znalazła to pewnie znajdzie u konkurencji.. Chociaż kto wie.. Na G-G u konkurencji widać:

"Jezeli ktos pisal dzis to przosze raz jeszcze bo brak historii !! "

Czyli są gotowi na spotkanie!
        Ale ubaw! hehehehe
        • Gość: Woocash Re: Jak niewypał to trzeba ostrożnie! :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 15:47
          Witam.
          ten opis wisial na moim GG i nie mial nic wspolnego z akcja antypiracka,
          poprostu co jakis czas zdarza mi sie wyjsc z GG (EKG) czego nigdy nie robie
          (blad klawiszy). Hostrii nie mam i nie musze tlumaczyc sie czemu. taki opis jest
          zawszez jak wyjde i nie przeczytam co ktos poisal a po tej akcji mialem ponad 20
          okien ktorych nie zdazylem przeczytac przed przypadkowym wyjsciem.

Nie chce sie tlumaczyc tylko wyjasniam poprzednikowi.

Pozatym co to za konkurecja ? Nie uwazam tej firmy za konkurecje, chociazby
          dlatego ze 80% zasiegu nie pokrywa sie z ich zasiegiem.

Niech sie zaczna martwic Ci którzy naprawde sie piractwem zajmuja i nie widze
          powodu czemu Operatorzy telekomunikacyjni jak np ja mieli by sie martwic tym.
          • Gość: jenny Re: Jak niewypał to trzeba ostrożnie! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 11:41
            To pewnie mikrosoft policje sponsoruje..
            i musieli sie czyms wykazac.

Chodzą ludziom po domach???
    • Gość: marek Re: Akcja antypiracka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 13:58
      z całego serca nie polecam firmy www.airnet.opole.pl ! jest to firma
      niepoważna, wielokrotnie skargi, o brak internetu były zwalane na mnie, ze to
      ja mam cos nie tak (a to oni sami ustawiali antene); rezygnacja z uslug tej
      firmy była jeszcze bardziej trudna, i o wszystko trzeba było pytać się
      wielokrotnie, bo udawali, że moje maile nie dochodza.. grali na zwłokę.. to
      raz - a po drugie ich umowa nie jest zgodna z prawem konsumenta - więc
      UWAŻAJCIE! NIE POLECAM TEGO OPERATORA!! a ceny, jakie oferuje są o wiele wyższe
      niż konkurencji..
      • Gość: ghrea Re: Akcja antypiracka IP: 83.238.214.* 25.03.06, 16:38
        Airlan wcale nie jest taki zły. Kiedyś coś tam szwankowało ale teraz jest OK. Przecież na każdą firmę można coś powiedzieć.

Jestem w takiej sytuacji, że w każdej chwili mogę przejść do Punktu ale tego nie zrobię. A teraz to tym bardziej nie mam na to ochoty - widziałem jak podnajęci przez Punkt kolesie montowali sieć na moim bloku - "Niewykwalifikowane" patałachy i zero kultury! Za takiego Punkta to dziękuję.
        • Gość: marek Re: Akcja antypiracka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 18:08
          airlan to co innego niz airnet ;) airlana nie miałem, dlatego się nie
          wypowiadam.. ale jeśli chodzi o airnet to (bestnet czy bestpartner - działa to
          pod wieloma nazwami) jest firmą godną pożałowania.. obsługa klienta wiąże się
          ze stałą gadką, że nic się nie da zrobić; a rezygnacja z usług taka, że przez
          pare tygodni nie można się doprosić o informację jak należy złożyć
          wypowiedzenie - grają na zwłokę co jest nieuczciwą praktyką.. ceny o wiele
          wyzsze niz w airlanie jak widze ;) moze dlatego airnet chce sie pozbyc airlanu??
          • Gość: maxim Re: Akcja antypiracka IP: 83.238.214.* 25.03.06, 23:53
            "POGATULOWAC" panom z policji gospodarczej ten kto zakapowal predzej czy puzniej
            wjdzie najaw i bedzie mial przekichane bo na konfidenctwo w Opolu miejsca NIE MA
            !!! ;)

no GPL ROX ja juz mam i Czekam na wizyte ;)

Linux + GNOME ;)

PS.
            Panowie pokazcie cennik z ktorego liczyliscie wartosc plyt bo to hyba cennik z
            Ameryki

na ktorej pisze wedlug kursu dolara ;) + koszty wysylki kurierem do Opola ;)

ale co tan podziwiam akcje ;) jeszcze tylko brakowali strzelaniny jak pod
            magdalenka ;)
          • Gość: ghrea Re: Akcja antypiracka IP: 83.238.214.* 26.03.06, 00:20
            Sory za pomyłkę.. net-lan to takie podobne.

Ja uważam, że mała kilkuosobowa firma jest najlepsza.
            Jak jest więcej jak kilkanaście osób to się robią właśnie
            tacy "sztywni i nieustępliwi" a jak jeszcze mają słabą bo
            przestarzałą ofertę to robią się po prostu "wredni".
            Na przykład zadzwoniłem kiedyś do Punktu dowiedzieć się
            czy nie mieliby takiej indywidualnej oferty trochę innej
            niż proponują. Jedna gadka tylko, że tyle mają ofert, że
            jest w czym wybierać i nie ma takiej potrzeby żeby robić
            jeszcze jakieś nowe.

Obserwuję cenniki firm i dziwię się temu, że ludzie biorą
            na przykład taki Punkt. Inne firmy jak Atol jadą z cennikiem
            w dół a Punkt sztywo przy starej cenie i bajeruje ofertami.
            Wystarczy spojrzeć w cennik:

wyeksponowane 29:90zł

ale niżej okazuje się, że

PUNKT.512 to jest za około 80zł

co ciekawsze to robią ludzi w bambuko bo

to żadne 512 tylko (384/128 kbps) za 79.98zł brutto!

Za 80zeta to już lepiej mieć kablówkę z Chello niż jakiś
            punkt z telefonią..

Przy takich ofertach airlan jest konkretną konkurencją
            i pewnie dlatego ktoś zasponosorował te gazetowe sensacje.
            Po prostu żałosne.
            • Gość: Kordian Re: Akcja antypiracka IP: 195.175.37.* 26.03.06, 09:24
              Ten powyzszy wpis niczym kryptoreklama jest.

Oczywiście masz rację, że Punkt jest do dupy ROTFL.

> Obserwuję cenniki firm i dziwię się temu, że ludzie biorą
              > na przykład taki Punkt. Inne firmy jak Atol jadą z cennikiem
              > w dół a Punkt sztywo przy starej cenie i bajeruje ofertami.

No chyba jednak nie obserwujesz... Bo ja zaobserwowałem co innego, oferta punktu
              zmieniła się z 3 miesiące temu i to na korzyść internautów. A pół roku temu
              wszystkim zwiększono in/outowe transfery bezpłatnie na stałe o 25%. Ale jak
              kryptoreklama to kryptoreklama...

• Gość: ghrea Re: Akcja antypiracka IP: 83.238.214.* 26.03.06, 11:18
                E,tam zaraz kryptoreklama..

Na stronie z cennikiem jest informacja:
                CENNIK USŁUG:
                (Obowiązuje od dnia 1 grudnia 2005 do wejścia w życie nowego cennika)

Promocja 2 m-ce gratis, 30zeta za miesiąc a potem okazuje się,
                że te 30zeta to za PUNKT.80 (40/40 kbps) ;-)
                i porównują, że te oferty są super w porównaniu do czasów gdy na
                modemie trzeba było siedzieć i bulić do TP.

Po prostu niedostosowani do nowych warunków
                i lepsza inna tańsza firma niż "sztywniaki" z Punktu :-)
                • Gość: Bolko_75 Re: Akcja antypiracka IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 26.03.06, 11:46
                  Widze po ip, ze surfujesz z tego airlanu. Pisz sobie co chcesz, miałem swego
                  czasu kontakt z inną firmą, też taką "małą". Płaciłem wiecznie za stały brak
                  dostępu do internetu, a kontakt z adminem to była udręka. Na szczęście było
                  minęło. A o airlanie też troche słyszałem...

Punkt mam w firmie, punkt mam w domu na zwmie. Płacę za transfer i faktycznie
                  taki transfer mam. W ciągu 4 lat sieci nie bylo może łącznie kilkanaście godzin.
                  I pisanie, że punkt jest fuj, be czy co tam sobie naskrobiesz jest niepowazne.
                  • Gość: ghrea Re: Akcja antypiracka IP: 83.238.214.* 26.03.06, 17:55
                    OK, już więcej nic nie piszę żeby za dużo klientów
                    nie przeszło z cacy do taniej. ;-)
            • Gość: porownanie Re: Akcja antypiracka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 13:07
              Pakiet Szybkość do (kb/s) Cena (PLN)
              Airlan MAX 512 - 60 zł
              Airlan NORMAL 256 - 45 zł
              Airlan LIGHT 128 - 30 zł

airnet:
              512 - z limitem transferu 1536 MB (buhaha) i umową na 24 miesiące za ponad 70
              złotych miesięcznie..
              opcje AirConnect opcja 768 opcja 360 opcja 240 opcja 96
              opłata instalcyjna
              opłata aktywacyjna 0 pln 0 pln 0 pln 0 pln
              opłata miesięczna 149 pln 79 pln 60 pln 39 pln (ceny netto)

lol.. firma niepoważna.. 1,5GB transferu za 70 pare złotych - to już w
              neostradzie jest taniej!

OFERTA w 100% na korzyść airlanu!!

• Gość: Bolko_75 Re: Akcja antypiracka IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 26.03.06, 13:17
                Ja majac do wyboru:
                - płacic jakas tam cene x za pakiet wysoki i uzerac sie z adminem
                - płacic wiecej niz x za ten sam pakiet co powyzej i nie uzerac sie z adminem i
                miec ciagle neta

to wybieram to drugie

masochista nie jestem

w punkcie przynajmniej wiedza co to znaczy klient nasz pan
                • Gość: jenny Re: Akcja antypiracka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 16:41
                  masz racje - kazdy wybiera to co lubi - jesli ma taka mozliwosc

najlepszy net kiedy nIE MUSISZ ZNAC NUMERU DO SERWISU
                  i zapominasz w jakiej siec jestes.

Placisz tyl;ko i zawsze jest.
                  • Gość: Kristo Re: Akcja antypiracka IP: 83.221.132.* 26.03.06, 22:39
                    ja przez ostatnie prawie 2 lata korzystam z nartostrady badz tepsowskiego dsl'a (przynajmniej kiedy jestem w polsce ;-) ), i jestem naprawde zadowolony.
                    Wiadomo - nie ma sieci bezawaryjnej , ale jakos zbyt dlugich przestoi w transmisji nie pamietam (no na neo siadaja co jakis czas serwery autoryzacji...ale przeciez korzystam zn ich tylko raz na 24h wiec z reguly nie dotyczy mnie to) .
                    Poza tym wazna jest obsluga klienta - i jesli na tepsowska niebieska linie rozpaczy mozna pluc ;p to jesli chodzi o suport do neo/dsl to naprawde 3majs niezly poziom - oczywiscie trzeba umiejetnie rozmawiac i nie dawac sie zbyc prostymi tekstami - i jesli sie ich odpowiednio 'przycisnie' (przedstawi argumenty i poprowadzi rozmowe) to z reguly konczy sie dobrze (czyt.powrotem do stanu uzywalnosci ;-) )
                    Co do 'lanow, 'netow i innych punktow.....jakos na moje potrzeby lacza dsl duzo bardziej mi odpowiadaja niz przez sieciowke (zwykla badz radiowa).Jakos nie 'chulaja' tak jak powinny ... przynajmniej wiem ze takowe koncowki klienckie powinny chulac lepiej (a mam porownianie...)
                    Co do tej calej afery - zgadzam sie z przedmowcami a propos konkurencji - to chyba jedyne logiczne wyjasnienie - aczkolwiek nie wiem czy poznamy szybko prawde (a moze za malo posmarowal ?? ;-P )
                    ps. oczywiscie perelka o 'nielegalnych programach do sciagania z internetu' jest mistrzowskim tekstem i jako takim zostaje haslem dnia :D:D:D

ps.pozdro dla wszystkich z deszczowej kopenhagi
                    • smerfix atol 28.03.06, 17:31
                      Dlaczego nie mogę wysyłać przez OE sieć internetową - atol.com.pl plików z
                      adresami www - jakimikolwiek . Inne poczty nie stawiają takich barier.
                      Czy też macie takie problemy - czy to jest w porządku?
                      • jawor10 Re: atol 28.03.06, 17:35
                        Dlaczego atol w Opolu blokuje pliki zawierające adres www?
                        Czy takie ograniczenia są uzasadnione?
                        Ja nie mam takich problemów z żadną pocztą na wp.pl
                        • Gość: ja Re: atol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 13:37
                          a ja nie mam zadnych problemow z poczta wp
                          www.poczta.wp.pl ;p
    • Gość: DjFrog Re: Akcja antypiracka IP: *.atol.com.pl 29.03.06, 14:54
      Droga Pani, ten artykuł, to jest nic innego, jak marny bełkot.
      Kiedy chodziłem do podstawówki, szkolne gazetki ścienne prezentowały
      lepszy poziom.
    • Gość: Zainteresowany Re: Akcja antypiracka IP: *.elopole.com.pl 16.05.06, 13:33
      Z zainteresowaniem śledzę losy tej akcji. Czy ktoś wie jaki jest finał tego
      wszystkiego? Czy rację miał właściciel tej firmy, twierdząc, ze to wszystko
      wielka przesada i nagonka prasy? Czy może jednak policja znalazła coś więcej? I
      co się dzieje z firmą Airlan? Nadal funkcjonuje?

Zainteresowany
      • Gość: Stryker Re: Akcja antypiracka IP: 83.238.214.* 06.06.06, 14:40
        Firma funkcjonuje, w wyniku wyżej opisanej "akcji" nie straciła nawet jednego klienta. Właściciel firmy ma się wyśmienicie:)
        • Gość: ? Re: Akcja antypiracka IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 06.06.06, 16:12
          a jego klienci?
          • Gość: Stryker Re: Akcja antypiracka IP: 83.238.214.* 06.06.06, 16:20
            Przeczytaj poprzedniego posta raz jeszcze. Nie wiesz co z klientami? Czytaj jeszcze raz. I tak do skutku:P

Jeśli do tego nie dojdziesz - skonsultuj się z pedagogiem. Najlepiej przedszkolnym.
            • Gość: ? Re: Akcja antypiracka IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 06.06.06, 16:34
              to ze nie stracila klienta nie oznacza ze oni mają się wyśmienicie!
              sam czytaj uważnie

cyrografy wszedzie sie podpisuje
              • Gość: zet Re: Akcja antypiracka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 19:31
                kto odkopal trupa??
                szefem jest jurek?
                • Gość: ? Re: Akcja antypiracka IP: *.zwm.punkt.pl 12.11.06, 16:23
                  jak sie sprawa skonczyła?
                  • Gość: Ciekawski Re: Akcja antypiracka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:27
                    Ale Ty ciekawski jesteś!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka