Dodaj do ulubionych

Mackowiak opanował Opole...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 16:12
Czy Radio Opole naprawde nie ma czym straszyc Opolan na plakatach tylko
Mackowiakiem? Przeciez jest tyle podobno ladnych dziewczyn w Radiu Opole... a
tu sie wystawia siwiejacego Pana, z profilu na plakatach wyglada jak z calym
szacunkiem 'zulik spod mostu'... Nie dosc, ze w radiu go duzo - rano, w
poludnie i wieczorem (wylaczam wtedy radio) to jeszcze wozi sie go po Opolu na
platformie... Ciekawe, tak przy okazji czy Pan Mackowiak zlozyl wniosek
autolustracyjny? Co bedzie wtedy, gdy sie okaze ze donosil? Bedzie zrywanie
plakatow? No i to niewydarzone haslo na plakatach Radia Opole, skradzione
Trojce, kiedy byla 'pierwszym Twoim radiem' a RO sie reklamuje teraz 'twoje
pierwsze wiadomosci'... Czy marketing razem z Panem Drabotem musi małpowac
wszystko to co juz w polskiej radiofonii bylo? Zalosne...
Obserwuj wątek
    • Gość: buhhhahaha Re: Mackowiak opanował Opole... IP: *.centertel.pl 12.09.06, 17:03
      żal ci dupe ściska, co nie? Bo Redaktor Janusz Maćkowiak bryluje na poranku, a
      ty jedynie między urlopem a "udawanym" L4. Ale spoko luz... za chwilę będziesz
      potrzebował więcej czasu dla siebie, bo twój epizod w RO sie skończył, czas na
      inne zarobkowanie. Za chwilę zrozumiesz to. OOO, na pewno!
      • Gość: zdegustowany Re: Mackowiak opanował Opole... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 17:21
        Przykro mi ale nie pracuje w Radiu Opole, ale interesuje sie mediami. Brylowanie
        Pana Mackowiaka jest zalosne. Mialem okazje poznac tego Pana. Zero kultury,
        prostactwo i chamstwo przez niego przemawiajace... Slepi co nie widza tego... a
        jeszcze jak sie okaze ze byl agentem to co wtedy?
        • Gość: krystyna z gazowni Re: Mackowiak opanował Opole... IP: *.pl 12.09.06, 18:34
          Nie znam p. Maćkowiaka, nawet nie wiem jak wygląda (no bo pracuje w radiu), ale
          mogę powiedzieć o nim tyle, że niedzielny salon prowadził do bani z kwadratem.W
          porównaniu z panem Dzięciołowskim znacznie zaniżył poziom tej audycji i jej
          atrakcyjność.Za jego "salonowania" nie dało się tego po prostu słuchać.
          • Gość: ha ha ha ha ha ha Re: Mackowiak opanował Opole... IP: *.centertel.pl 12.09.06, 19:38
            sorki, a kto to jest ten dzienciołowski? no, że niby kto go słyszał ostatnio?
            • Gość: yagoda Re: Mackowiak opanował Opole... IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.06, 11:26
              niedługo i ty znikniesz panie ha ha i buhha ha... przyjdzie i na ciebie czas...
    • Gość: aaa Re: Mackowiak opanował Opole... IP: *.chello.pl 14.09.06, 18:04
      a czy ktoś słucha tego radia oczywiście oprócz dziadów?
      • Gość: portasy Re: Mackowiak opanował Opole... i bardzo dobrze! IP: *.centertel.pl 14.09.06, 21:19
        Ja słucham Maćkowiaka i Prohere i Majdę. Mnie tak na poważnie sie podoba.
        Dajcie jeszcze Janowskiego. Gdzie jest ten Janowski - niebywale sprytny, bystry
        w tych swoich oczkach - opolski lew dziennikarskiego fachu?
        • Gość: sarabanda Re: Mackowiak opanował Opole... i bardzo dobrze! IP: *.centrum.punkt.pl 15.09.06, 13:46
          Pan Maćkowiak charakteryzuje się dobrym warsztatem popartym profesjonalnym
          szlifem. Na plakatach reklamujących Radio Opole lepszy byłby jednak wizerunek
          jakiejś pięknej Opolanki. W końcu Opole słynie z pięknych dziewcząt.
          Tych przyjezdnych.
        • Gość: Doda :-) Re: Mackowiak opanował Opole... i bardzo dobrze! IP: *.gaja.net.pl 15.09.06, 13:51
          Słuchają ludzie,także młodzi :) Radio Opole to jedyna lokalna rozgłośnia,która
          ma coś ciekawego do powiedzenia i stara się robić jednocześnie ambitny
          program,grając przez większość jednak normalną muzykę POP miłą dla ucha-i to
          jest dobre połączenie.Jestem studentką,słucham głównie w samochodzie i podczas
          porannego śniadania czy tam obiadku:) Generalnie jest nieźle,jest parę rzeczy
          które nieco psują wizerunek tego radia typu niedzielne szlagiery,ale są pewnie
          fanatycy tego gatunku to niech sobie mają te melodyjki,a młodzież w niedzielę do
          południa raczej odsypia imprezki :D
          • Gość: pasek Re: Mackowiak opanował Opole... i bardzo dobrze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 13:56
            I tak wolę Polskie Radio Wrocław na 102,3 - to naprawdę REGIONALNE radio ze
            świetną muzyką (ostatnio postawili na rocka, co w państwowej rozgłośni jest
            rzadkością. Radio Opole nigdy im do pięt nie dorośnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka