Gość: :-) IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 18:17 Kocham Cię mój Łysolku! Twój Pulpecik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łysolek Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 20:28 Kocham Ciebie także Tubciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tubka Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 22:24 Gość portalu: Łysolek napisał(a): > Kocham Ciebie także Tubciu TUBECZKA KOCHA SWOJEGO ŁYSOLKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łYSOLEK Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 23:20 a KTO JEST TA tUBECZKA?uJAWNIJ SIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tubusia KISSY dla ŁYSOLKA IP: *.mofnet.gov.pl 23.06.03, 13:36 Ujawniam sie! To ja! Twoja Tubusia najukochańsza! Całuski dla ŁYSOLKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CMOK Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.03, 20:59 ŁYSOLEK IS THE BEST!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysolek Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.03, 22:00 wiem,że jestem the beściak a Ty Tubusiu jesteś thr beściarka pośród Tubeczek .Kocham Ciebie nad życie Łysolka.Twój Łysolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.mofnet.gov.pl 24.06.03, 10:21 Ja nie jestem the beściarka wśród Tubeczek, bo Tubeczka jest tylko jedna na świecie! Kocham Łysolka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysolek Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 22:12 Wiem,że Tubusia jest tylko jedna i to najwspanialsza,najukochańsza na świecie całym i w życiu Łysolka .Kocham Tubeczkę nad życie Łysolka.Łysolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 22:16 Łysolku Łysolku widze, ze masz duuuuuuuuużo czasu na buszowanie w internecie! Też Cie mocno kocham i mam nadzieje, ze niedlugo doczekamy sie małego(-ej) Tubko-łysolka(-ki)! Kocham Cie mocno! Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysolek Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 22:58 Tak Tak Tubeczko bierzemy się za produkcję Tubko-Łysoleczka,gdyż czas leci i leci a efekty marne,marne ale i tak Łysolek kocha Tubusię nad wszystkie Tubko- Łysoleczki na całym tym Bożym świecie Pa Pa Tubko-Łysolki mówią dobranoc całej Familce Tubkowo-łysolkowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 23:01 Nie czas gadać o produkcji, ale trzeba wyjść z internetu i brać sie do dzieła! Teraz małe myju myju a potem bara bara! Całuje Cię mocno ŁYSOLKU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysolek Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 23:05 Gadu gadu a czs Łysolka popodniecać po Tubkowemu a wtedy Łysolek pokaże cały swój łysolkowy kunszt swojej kochanej Tubusi .Łysolek kocha i pożąda Tubki i Krzaczusia całą mocą swego Wacusia Pa Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.mofnet.gov.pl 25.06.03, 08:39 Samo gadanie nie wystarczy skoro sie do pozna w internecie siedzi! Ale cóż na to moze poradzic malutka Tubusia.... Caluski dla niegrzecznego Łysolka! PA :-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysolek Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 17:19 Ja jestem bardzo grzeczny Łysolek,który pokaże Tubeczce co potrafi wieczorem uczynićaby Tubusia była w łysolkowym siódmym niebie.Pozdrowienia od Mysia Pysia w Beciku,który wykonał Łysolek Pa Pa Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tubulunia Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 17:23 Co bedzie wieczorem to sie dopiero okaze! A czy juz jakis plan wieczoru masz? Winogrona, dobre wino, swiece i te sprawy.... ;-) Mam nadzieje, ze o wszystkim pomyslales, a jesli nie to masz jeszcze czas na przygotowania! Juz sie nie moge doczekac... Serdecznie pozdrawiam oraz tubkuje w Łysolka! Do zobaczenia wieczorem! Czekaj na mnie tam gdzie zawsze i o tej samej porze! Papapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysolek Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 17:27 Pewnie,że będę czekał na Tubulunię jak zwykle zwarty i gotowy na wszystko co Tubka zaoferuje swemu Łysolkowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 17:29 Tubka czeka co Łysolek jej zaoferuje! Musi z siebie tez cos dac, a nie tylko czekac i brac, brac, brac, brac...... Caluski, Twoja Tubunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.03, 18:06 Gość portalu: Tubulunia napisał(a): > Co bedzie wieczorem to sie dopiero okaze! A czy juz jakis plan wieczoru masz? > Winogrona, dobre wino, swiece i te sprawy.... ;-) Mam nadzieje, ze o wszystkim > pomyslales, a jesli nie to masz jeszcze czas na przygotowania! Juz sie nie moge > > doczekac... > Serdecznie pozdrawiam oraz tubkuje w Łysolka! > Do zobaczenia wieczorem! Czekaj na mnie tam gdzie zawsze i o tej samej porze! > Papapa A po co wam swiece? Sam Lysolek nie wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TELE-TUBUSIA Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.mofnet.gov.pl 26.06.03, 09:59 Czesc Łysolku! A mowilam, ze obiecanki-cacanki.... o GODZ. 24 tUBUSIA JEST BARDZO ZMECZONA WIEC MUSISZ ZMIENIC NIECO SWOJE PRZYZWYCZAJENIA! lEPIEJ NIE GADAC TYLKO ZABRAC SIE DO ROBOTY! KISSY I CALUSKI! TUBULEUSIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.mofnet.gov.pl 26.06.03, 13:12 Tubusia kocha Łysolka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.mofnet.gov.pl 26.06.03, 13:12 A czy Łysolek kocha Tubusie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.mofnet.gov.pl 26.06.03, 13:20 Tubusia baaaaaaaaaaardzo mocno teskni za Łysolkiem! Chce cheby chyl chuz chieczor! Chwoja Chubka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysolek Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 14:06 Pewnie,że Łysolek kicha Tubusię chardzo chardzo chawet chie chiesz chak chardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysolek Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 14:08 Kocha oczywiście a nie kicha.Może kichnął przed momentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysolek Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 14:10 Łysolek chardzo chęskni cha chwiję Chubeczką ch chocha Chię chad chycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysolek Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 14:13 Tubueluniu chądż cha chewno chobok chzby charbowej chędę chekał ch chtęsknieniem Twój Lysolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.mofnet.gov.pl 26.06.03, 14:34 Oj niedobry Łysolku! Czekam na Ciebie tam gdzie zawsze, a Ty znowu cos wymyslasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.mofnet.gov.pl 26.06.03, 14:35 Tubusia kocha Łysolka, a Łysolek kocha Tubusie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.mofnet.gov.pl 26.06.03, 14:35 Do zobaczenia Łysolku! Ide!Papa cmok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysolek Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 21:57 Kochana Tubko-nie wolno powiedzieć Niemowlakom i Tubkom mówimy dość.Tak nie można i nie wypada,bo wtedy Łysolkowi to już wszystkie włoski z łysolkowatości powypadają.Cmok Cmok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 22:46 Oj mozna mozna powiedziec dosc, a nawet czasami trzeba! Tubki trzeba zlikwidowac natomiast niemowleta moga zostac! Zmykam spac! Cmok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.mofnet.gov.pl 27.06.03, 09:06 Myslalam, ze cos mi napiszesz, a Ty spiochu spisz i spich. Hrrrrrrrrrrrr Całuski! Papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-)* Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.mofnet.gov.pl 27.06.03, 09:06 Ja Cie kocham, a Ty spisz :-)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysolek Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 11:22 Już wstałem i jestem wypoczęty.Pozdrawiam znikające i zanikające Tubki.Zachować Niemowlaki w całości i w stanie nietkniętym oraz nienaruszonym to dyrektywa Łysolka,Psinki,Pchełki,Misia Pysia w beciku,Mychy w majtkach,Misia Grzesia vel Emeryta,Kici,Króliczka,Browniego,Łosia oraz Pieseczka.Pa pa Cmok Cmok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysolek Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 11:52 Tubusiu Dlaczego nie odpowiadasz?Czy jeszcze kochasz Łysolka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.mofnet.gov.pl 27.06.03, 12:52 Kocham kocham Łysolka! Tubusia nie chciala przeszkadzac Łysolkowi w sprzataniu mieszkanka i w gotowaniu obiadku! Smacznego! Caluski od Tubuluni dla Łysolkunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.mofnet.gov.pl 28.06.03, 10:32 Dzien dobry Łysolku! Mam nadzieje, ze nie bedziesz gadal w necie o glupotach, bo to za duzo nas kosztuje ;-) Zycze milego dnia i caluje w sam srodek pyszczka! Twoja Tubusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysolek Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 12:33 Nie martw się Tubuleuniu o Łysolkowatą głupotkę netową .Nie będę rozprawiał o durnoctwach,bo Cię kocham nad życie Łysolka i Tubeczki do kwadratu a nawet silnia.Czekam tam gdzie zwykle na Niemowlaczki i Tubeczki oraz Małą Słodką Mi.Całuski,cukiereczki,ciasteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.mofnet.gov.pl 28.06.03, 12:53 Kochany Łysolku bede tam gdzie zawsze i o tej samej porze! Do zobaczenia! Tubki i Niemowlaki juz tesknia! Caluski tubeczkowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysolek Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 21:04 Teraz jestem zadowolony,bo byłem z Tubeczką na spacerku.Czy Łysolek był grzecznym Łysolkiem na spacerku do Reala i nie tylko?Czekam na odpowiedż Tubuelunii.Pa Pa buziaczki z liżnięciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tubusia Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 21:28 Kochany Łysolku byłeś bardzo grzeczny tylko za duzo mowisz o motoryzacji, ale ja jestem cierpliwa i wszystko zniose (jak to Tubka)! Kocham Cie mosno i caluje w Łysolka! Cmok! Do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 22:09 Nic wiecej do Łysego nie napisze, bo jest wstreciuch i pasqda (nie bede pisala na forum czym to sie objawia)! Mam tych zagrywek juz dosc! Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysolek Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 22:22 Łysolek jest poruszony krytyka Tubki.Będę smutny i będę tupał nogami,jeżeli Tubusia nie będzie pisała do swojego jedynego Łysolka.Kinsekwencja tego moze być,iz Łysolkowi placuszki dwa włoskami zarosna i nie będzie juz Łysolkiem.Zastanów się Tubueluniu czy gra jest warta swieczki.Całuski od Łysolkowatosci całej dla Niemowlaków i Tubek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysolek Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 22:23 Łysolek jest poruszony krytyka Tubki.Będę smutny i będę tupał nogami,jeżeli Tubusia nie będzie pisała do swojego jedynego Łysolka.Konsekwencją tego moze być,iz Łysolkowi placuszki dwa włoskami zarosna i nie będzie juz Łysolkiem.Zastanów się Tubueluniu czy gra jest warta swieczki.Całuski od Łysolkowatosci całej dla Niemowlaków i Tubek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 22:38 Tubusia jest poruszona juz gdzies od drugiej polowy lutego i wyglada na to, ze nadal bedzie zaniedbywana, oszukiwana i bedzie plakac! Tubusi jest tak bardzo smutno, ze juz niedlugo nic z Tubki nie zostanie! Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysolek Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 14:53 Łysolek bardzi tęskni za Tubusią.Czemu tak długo nie piszesz do Łysolka.A jak jutro wyjadę do Warszawy to dopiero będę tęsknił za Niemowlakami.Oczekuję na całe mnóstwo wiadomości dla Łysolka od Manueluni oraz całej Familki.Po powrocie będę się zaczytywał we wszystko co napiszecie do Łysolka.Pa Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: Wiadomość dla Łysolka! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 15:15 Jestes pewien, ze ta wiadomosc byla do mnie kierowana????? Odpowiedz Link Zgłoś