Gość: inka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 20:20 MORDO TY MOJA KTO SIKAŁ MI DO KAWY JAK TU PRZYCHODZIŁWM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mistrzu Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: 77.223.236.* 03.12.07, 20:22 Tylko kto mistrzu Klosowski bedzie ci przychodził na te konferencje? He! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filutek Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: *.punkt.pl 03.12.07, 20:23 Powiedział, co wiedział. A na czym się zna jego ekscelencja poseł? Chyba na wywiadówkach i stawianiu pałek. Ot recenzent się trafił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abx Instrukcja v_2.0? IP: *.punkt.pl 03.12.07, 20:41 www.gazetawyborcza.pl/1,75248,4729300.html Czyżby instrukcja rozszerzona v_2.0? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupek K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 20:42 Kłosowski jest w posiadaniu, silnych i niepodważalnych, mocnych i bezdyskusyjnych, których nie ujawni, bo tajemnica, ale które, jeśli ujrzą światło dzienne, to wtedy przekonają wszystkich swoją siłą rażenia. Ot, taki pisiowki słowotok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych Re: K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 21:09 Prosty człowieczek, ten nasz poseł Kłosowski. Nie wiem czy nowy wojewoda będzie dobrym urzędnikiem, ale takie szukanie na siłe czegoś , żeby mu dołożyć jest tak proste ( żeby nie powiedzieć - prostackie), że aż do PiS-u podobne. Nie sądzę jednak, żeby to nasz Kłosowski sam wymyslił, na to brak mu odwagi. Taktyka przyszła z góry i ten ją tylko wykonuje (jest ślepym wykonawcą ). Toć to czuć Jarosławem na kilometr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalski J. Re: K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 10:06 Ja życzę Kłosowskiemu 100 lat. Jest tak nędzny, że może pograżyć całe PIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogus Re: K IP: *.chello.pl 04.12.07, 13:30 krzych podobne podobne jak bym slyszal brata wiekszego albo ministra zero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 21:05 Pan Kłosowski przedstawia swoim gadaniem całą prawdę o PiS. Nie jestem fanem Wilczyńskiego, ale jak narazie to dorobek Wilczyńskiego jest niepodważalny a poseł tylko potrafi ujadać (nie mylić z przechwałkami z ulotki wyborczej) Zreszta ujada nia tylko na PO ale też na swoje gniazdo PiSowskie - jestem pod wrażeniem bitew z Walkiewiczem i resztą Prawych i Sprawiedliwych. Powodzenia Panie Kłosowski, jeszcze parę takich konferencyjek i o opolskim PiS już w końcu przestaniemy czytać. Zreszta poziom typowy dla tej formacji. Ale ciągle kusi mnie pytanie, co Pan, Pośle, zrobił dla tego województwa poza rozdawaniem stołków swoim żołnierzom???? Czekam na konferencję prasowa i chętnie o tym poczytam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Kłosowski nawet kawy nie potrafi zaparzyć.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 21:11 hehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asbest Re: Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: *.punkt.pl 03.12.07, 21:11 Kłosiu, nie PiS-kaj! Przecież jest oczywistą oczywistością, że exviceedukator uprawia najzwyklejszą w świecie PiS-kówkę...;-) Do tego nikt by się nie zdziwił, gdyby okazało się, że sikał gościom do kawy. w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jago Re: Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 21:15 Jestem pod wrażeniem inteligencji posła. TAk dalej trzymaj, a następne wybory nareszcie pokażą miejsce w szeregu i Pan vice-vice i może kurator narezcie zacznie normalnie pracować a nie za nasze podatki siedzieć i burczeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jago Re: Kłosowski nawet kawy nie potrafi zaparzyć.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 21:18 je i tak uważam że zaparzenie kawy dla p.Kłosowskiego jest za trudne. Gośc jest dobry w przejadaniu naszych podatków i jakoś tego nie kapuje, że to społeczeństwo go utrzymuje i ma mu SŁUŻYĆ, a my mamy juz dośc tego skamlania. Szkoda, że Posła nie można odwołac większością narodu.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poczekamy Re: Kłosowski nawet kawy nie potrafi zaparzyć.... IP: 83.2.112.* 03.12.07, 21:23 Zapomniał Kłosio ,popijawy na wrocławskiej w godzinach pracy "swojch" z nadania PiS,to jest ta moralnośc Kalego. Kodeks wtedy był schowany w szufladzie.A kawa też była marna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puchacz Re: Kłosowski nawet kawy nie potrafi zaparzyć.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 21:28 No swietnie.Pan Poseł zapowiada swoje konferencje.Jest nadzieja,że zrelacjonuje przygotowania do referendum w sprawie odwołania Zembaczyńskiego.Parę zapowiedzi prasowych już było.Poseł zapewne wiarygodny jest i pokaże,że potrafi nie tylko kawę parzyć.Choć kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jago Re: Kłosowski nawet kawy nie potrafi zaparzyć.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 21:54 niech ten tytuł stanie się faktem, może to jest slogan na ten kończący się rok: KŁOSOWSKI NAWET KAWY NIE POTRAFI ZAPARZYĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciepły Re: Kłosowski nawet kawy nie potrafi zaparzyć.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 10:11 Ale co jest lepsze? Zabaczyński czy Kłosowski? a? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żyleta Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: *.chello.pl 03.12.07, 22:04 Ten cały Kłoszczak, to chyba zaćmę ma jakąś czy coś... A Tomaszek, to niby był fachowiec??? Nie rób sobie gościu jaj, bo był On z waszego, PiSdrykowatego nadania, ot i cała prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: *.punkt.pl 03.12.07, 22:08 Brak poczucia humoru i nieumiejętność odróżniania fikcji od ironii jest na prawdę porażający. I dalej sie dziwie po co ludzie glosowali na PIS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopciuszek Re: Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: *.punkt.pl 03.12.07, 22:17 Panie pośle,a Pana działka to rozpacz,myślę,że z nadejściem wiosny pokaże Pan klasę prawdziwego działkowca.To zajęcie jest naprawdę lepsze niż jak to nazywają "ujadanie" bez jakiego kolwiek sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 22:50 Kłosowski ma rację i tyle i nic tu nie zmieni ujadanie na tym forum. Taka wypowiedź wojewody to żenada i wstyd dla województwa. A ujadaczom życzę 1/100 tej wiedzy i doświadczeń które ma Kłosowski. Przemawia przez was podła zazdrość i zawiść. Brawo Panie Sławku i szacunek dla Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abx Re: Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: *.punkt.pl 03.12.07, 22:52 Heniu, idź już spać. Jutro będziesz miał może lepszy dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniuu Re: Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 10:09 To ja Heniu, przepraszam jestem na zrywce z Wadociągowej, ale zareaz tam wracam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mistrzu Re: Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: 77.223.236.* 03.12.07, 22:55 Heniu kup se wazeline bo aż chlupie z twojej wypowiedzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jago Re: Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 23:33 wiedzę w jakiej materii? Nauczyciel ma wiedzę jak nauczać dzieci. A ten gość chce pouczać dorosłych i do tego nie umie dyskutować, nawet w swoim stadzie - wali na oślep, byleby na wierzchu, do koryta kasy i władzy. A sio!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johan Re: Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.07, 23:11 "...wiedzę w jakiej materii? Nauczyciel ma wiedzę jak nauczać dzieci..." Niechciałbym , aby ten niby nauczyciel uczył kiedykolwiek moje dzieci, wystarczy, ze mnie kiedyś uczył i pożal się boże, ale miałem przynajmniej 20 jak nie więcej owiele lepszych nauczycieli, którzy przynajmniej mnie czegoś nauczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tao szatanski Re: Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 07:17 kapral kłosowski za sumienne działanie zgodnie z instrukcją tow. prezesa w nagrodę będzie mógł wydymać alika. tao szatanski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Body2 Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: *.punkt.pl 04.12.07, 08:07 Ten idiota Kłosowski niech lepiej zajmnie się własnym podwórkiem w PiS-ie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /-/ Re: Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: 212.160.188.* 04.12.07, 08:42 Ostrożnie ze słowem "podwórko" proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 08:43 klosowski biedny czlowiek z nieawisci az zieje...po tylu aferach z jego udzialem usunol bym sie w cien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dong Re: Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.07, 09:02 Zawsze mnie cieszy jak taka niewątpliwa "znakomitość" jak p. Kłosowski ma coś do powiedzenia, ba, jak tak "merytorycznie" krytykuje. Ciekawe, czy to zrobił, bo dostał instrukcję mailem z centrali? Chyba tak, bo o jakąkolwiek inwencję, lub własne zdanie nie można tego Pana raczej podejrzewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesław Hernes Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.07, 09:49 Wypowiedzi pana posła Kłosowskiego można skwitować jednym zdaniem. przygadywał kocioł garnkowi. 2 lata rzadów PiS - to czas sobiepaństwa i braku kompetencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opolanin Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.07, 10:02 P. Kłosowski byłem pana fanem ale czy nieudacznik Tomaszek coś w tej sprawie zrobił??? a co ze Świetlikiem jakie on ma plecy a jeszcze większy tępak niż azurek którego wcześniej się pozbył z WRR Troszkę pokory brawo nowy wojewoda pora tylko iść za ciosem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: August Re: Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.07, 10:13 Jak parę miesięcy wstecz Pan August Ryszard, będąc pod wpływem alkoholu w godzinach pracy w agencji, rozbił słuzbowy samochód to morda w kubeł!!! Co Panie Kłosowski bo to Pana przydupiec....a może znowu powie Pan, że Go sobie nie przypomina??? Sprawa jest do sprawdzenia w agencji.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.07, 11:45 Nawiedzony tępy d-pku czy nie dotarło do ciebie że to nie August rozbił samochód lecz wysoki urzędnik U.W Chyba już przygotowa łeś się w adwencie do wytrysku jadu który z ciebie powoli wychodzi. Życzę ci pomimo wszystko zdrowych wesołych świąt dużo zdrowia bo o rozum to już zapóżno.Niestety byłeś i pozostaniesz miernotą.Pomyśl o tym w wieczór wigilijny a jeszcze dodatkowo stań przed lustrem a tam zobaczysz wredną gębę.Ciekawe czy przejdzie ci opłatek przez gardło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 10:25 Ludzie obudźcie się tu chodzi o kompromitującą wypowiedź nowego wojewody, powtarzaną nawet przez zetkę o tym że nasz wojewoda najlepiej zna się na parzeniu kawy!!! Takie są fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johan Re: Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.07, 23:17 Nie wiem jak ty gosciu niedzielny, ale ja wiem,z własnego doświadczenia, że we wszystkich urzędach państwowych pażą taką lurę, że można pawia puścić, chyba kupują nbajbardziej gó..aną kawę w Lidlu, Bierdronce, albo innego tego typu sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 10:35 Temu co podszywa się pod Augusta przypomnę że to Irek rozbił Pegeota i to w Urzędzie Wojewódzkim a nie w Agencji. Zapytajcie mnie albo Jarka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sierpień Re: Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.07, 16:10 Ja też nasikałem do piaskownicy, ale byłem trzeźwy!!!! August był pijany w pracy!!! A mieni się za prawa rękę Kłosowskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: 212.244.117.* 04.12.07, 11:49 Porażający fakt P. Kłosowski... porażający..., Pan ze swoja wiedzą i doświadczeniem to nawet tej kawy nie mógłby parzyć Wojewodzie Wilczyńskiemu... no ale cóż Prezes kazał a PiSiorki opluwają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opona Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: 195.116.85.* 04.12.07, 11:54 Sławek nie kompromituj sie do końca - zamilcz Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Re: Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę 04.12.07, 16:19 Ciekawe czy Kłosiu potrafi chociaż tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghost Re: Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 16:33 Z tego, co pamiętam, to tanie państwo obiecywał PiS, ale widać zabrakło kompetentnych posłów... Na parzeniu kawy się pewnie nie znali, ale potrafią za to inwigilować, szukać "haków", sprawdzać teczki. Tylko robić nie było komu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Wicie, rozumicie, towarzyszu K... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 16:57 Wicie, rozumicie, towarzyszu K..., jak się ni ma sekretarki, to trza se samemu kawę parzyć. Nie we wszstkich KW mają sekretarki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: *.chello.pl 04.12.07, 17:24 Kłosiu ty to sie już nie wypowiadaj!!! Bo ty nawet kawy nie potrafisz zaparzyć jak cały PIS razem wzięty. Nawet wodę przypalicie. Odpowiedz Link Zgłoś
bes6 Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę 04.12.07, 17:41 I PO wzięła w d... od pisuara i słusznie . Konserwator zabytków ,jeżeli był pracownikiem najemnym powinien być wylany za ciężkie naruszenie obowiązków. Jest to chyba par.52 a nie robić za dyplomatę i podawać się do dymisji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Kłosowski: wojewoda potrafi tylko parzyć kawę IP: *.eranet.pl 04.12.07, 18:41 ciekawe czy ten długoletni pracownik urzędu pił w pracy po raz pierwszy a może to dopiero PO tym się zajęło bo wiecznie uśmiechnięty wojewodzio PiSiorkowy z nadania Kłosa był jak dziecko we mgle Odpowiedz Link Zgłoś