Gość: A.C.A.B. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 10:23 1000 zl nagrody?.Dziady!!! juz panstwo wiecej placi konfidentom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ann Atak smrodem na knajpy IP: *.chello.pl 28.02.08, 12:32 To jest skandal!Jeśli komuś się nudzi, to nie niech sobie wrzuci ten smród do swojej głowy, choć rozumu pewnie już nie ma, a nie zatruwa życie i klimat ludziom, którzy bawią się w klubach! Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Atak smrodem na knajpy 28.02.08, 12:39 wskazówka: nie smrodzili w Masce i rabiolatorium hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Atak smrodem na knajpy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 12:41 ja byłam wtedy w drake'u... tam też to wrzucono... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzywwy W Musiołówce to kopie regularnie IP: 77.223.224.* 28.02.08, 13:04 Ale to chyba wina kanału, chociaż jak poczułem ten smród w ostatnią sobotę to jakby faktycznie bardziej śmierdziało niż zwykle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot A czym zawinił Czardasz.... IP: *.punkt.pl 28.02.08, 16:49 że na przełomie roku też go potraktowali kwasem? Jak się nie chce płacić forsy za opiekę, to podobno opiekunowie w ten sposób traktują niepokornych, bez demolki. Najgorzej, że smród jest nie do usunięcia.Jedynie wywalenie wszystkiego z wnętrza i pomalowanie, może przynieść ulgę, ale jakie to koszty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solidarny Czarny humor IP: *.chello.pl 29.02.08, 00:43 wlasciele tych klubow nie chcieli dac zarobic w ostatnie noce masce i laboratorium zamykajac w formie protestu swoje kluby, w imie kolezenskiej solidarnosci, to zostali do tego zmuszeni :E zartuje, mysle, ze to zwykla szczeniacka zabawa, a w rynku nie rzucil, bo bal sie kamer strazy miejskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TedMajer Atak smrodem na knajpy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.08, 19:56 Mam nadzieję, że jak tego ziomka w jakimś lokalu dorwą ochroniarze, to z nim pogadają po męsku i chłopaczyna wypije ten swój kwas masłowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogorzelak Atak smrodem na knajpy IP: *.google.com 01.03.08, 23:18 Wojku pozdrawiam cie i moiom chszestna Odpowiedz Link Zgłoś