Gość: megaman IP: *.net.pl 14.09.03, 12:21 poradzcie mi jakie najlepiej kupic okna pcv ,o jakim profilu i gdzie oczywiscie w Opolu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bob budowniczy Dajcie namiary na dobre okna IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 19:22 Gość portalu: megaman napisał(a): > poradzcie mi jakie najlepiej kupic okna pcv ,o jakim profilu i gdzie > oczywiscie w Opolu Też szukam dobrych okien, ale widocznie w Opolu nikt ich nie kupuje i nie zna się na tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazmirz Re: Dajcie namiary na dobre okna IP: *.proxy.aol.com 16.09.03, 02:11 Powiem tobie, a ile placisz za reklame? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Dajcie namiary na dobre okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.13, 20:53 Ja mam okna z firmy Maćkowiak na 1-go Maja 133, profil Schuco. Mam je już 3 lata i wszystko jest ok. Obsługa też super. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaf Re: okna pcv IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.13, 21:46 Jak sobie przypominam to się nazywa Oknopol z Krakowa, ma charakterystyczne szyby w wypukłym obramieniu! Gdy pada deszcz woda nie wlewa się do domu! Jest parę typów przenikalności cieplnej i c oza tym idzie też cena. Ale nei pamiętam gdzie to kupowałem. Poszukaj, 5 alt temu tylko onio to mieli a teraz nie wiem czy się spopularyzowały. Ale warto poszukać! Odpowiedz Link Zgłoś