Gość: olka IP: 77.223.229.* 06.08.08, 16:12 Gdzie można w Opolu wyprawić dziecku urodziny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziecko Re: urodziny IP: *.multimo.gtsenergis.pl 06.08.08, 16:19 w domu kobieto, w domu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipi Re: urodziny IP: 80.51.147.* 06.08.08, 17:46 Urodziny w domu wychodzą drożej niż w jakimś Mcdonaldzie albo innym miejscu.Poprzednik pewnie nie ma dzieci skoro tak pisze- bo plecie bzdury albo z nudów chciał Ci dokuczyć.Więc zadzwoń tam i popytaj a jesli nie będą mieli miejsca napewno powiedzą Ci gdzie jeszcze można zrobić taką imprezę dziecku-zależy tez ile dziecko ma lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziecko Re: urodziny IP: *.multimo.gtsenergis.pl 06.08.08, 17:58 mam aż czworo dzieci; powtarzam: w domu! Atmosfera domu, rodziny, urodzin - to dla dzieci niezapomniane chwile. Knajpy zostaw swoim dzieciom na przyszłość. A Mc Donaldsa zostaw Mc Donaldsom bez charakteru i pomysłów na urządzenie własnym dzieciom pieknej uroczystości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juhas Re: urodziny IP: 77.252.18.* 06.08.08, 18:33 Ale tu chodzi o to żeby wszystkie sąsiadki i koleżanki z pracy wiedziały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :p Re: urodziny IP: *.punkt.pl 06.08.08, 18:58 nie mam dzieci - nie mam tego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: urodziny IP: 77.252.18.* 07.08.08, 08:31 tak, tak. W Mc Donaldzie. Uiszczasz opłatę i masz ze 2 godz free. I peność, że na sam widok reklamy frytek i coli dziecko będzie miało ślinotok.Na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: urodziny IP: 217.197.72.* 07.08.08, 11:16 Może bajlandia albo smocza jama? Można zabrać dzieci do kina, potem na pizze. Albo zorganizować wycieczkę do ZOO? I, wbrew opiniom niektórych osób, dzieciaki lubią urodzinki w McD. Do "dziecko": Robiłam raz jeden jedyny urodziny w domu. To był horror! Kilkunastu chłopaków biegających po domu i ogrodzie, skacżących przez okna, z wodospadu, rzucających w siebie kulami do gry itp. Cud, że nikomu nic się nie stało. Nigdy więcej, za duża odpowiedzialność i stres dla gospodarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipi Re: urodziny IP: 80.51.147.* 07.08.08, 11:46 Popieram Ewę!!!!!Znam to,pozatym które dziecko chce mieć urodziny w domu?hmmm...nie znam takiego.No chyba że znam za mało dzieci i się mylę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
1urodzinka Re: urodziny 11.11.13, 10:39 CZesc Na urodziny-dziecka.pl/ jest calkiem fajna wyszukiwarka. Mysle ze tam cos znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
1urodzinka Re: urodziny 09.12.13, 14:50 Moze poszukasz cos na urodziny-dziecka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ambera Re: urodziny IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.04.14, 15:32 W domu faktycznie jest mały dramat. Dlatego wolę aby moje dziecko z takiej okazji się mocno zmęczyło. Poleciła mi koleżanka urodziny w Kwaterze Głównej dla dziecka i to był strzał w dziesiątkę że się tak wyrażę :-) Wieczór mieliśmy z mężem spokojny bo syn jeszcze w samochodzie zasnął pozytywnie zmęczony po zabawie w Kwaterze. Później przez tydzień mówił tylko o tym jakie fajne urodziny miał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel512 Re: urodziny IP: 178.162.216.* 17.06.15, 11:45 Ja ostatnio byłem na urodzinach małego kuzyna, jakaś firma organizowała imprezę, znalazłem ich pod tym linkiem - animacje-dla-dzieci.y0.pl/ . Odpowiedz Link Zgłoś
jureek nie polecam strony animacje-dla-dzieci.z0.pl 17.06.15, 12:03 Gość portalu: pawel512 napisał(a): > Ja ostatnio byłem na urodzinach małego kuzyna, He, he, he - uważaj, bo jeszcze ktoś Ci uwierzy w tę bajeczkę. > jakaś firma organizowała imprezę, znalazłem ich pod tym linkiem - animacje-dla-dzieci.y0.pl/ . Musi to być jakaś dziadowska firma, bo solidna i porządna firma nie zaśmieca reklamą for internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilmit244 Re: urodziny 18.02.16, 16:41 Miesiąc temu organizowałem urodziny swojej 5 letniej córki. Z racji, że jest ona dzieckiem w której jest mnóstwo energii postanowiliśmy z żoną że wynajmiemy animatora. W internecie natknąłem się na stronę wynajemklaunaurodziny.pl/index.html. Nie myślałem długo i zadzwoniłem. Nie tylko niska cena ale również podejście animatorów do dzieci pozytywnie mnie zaskoczył. Moja mała Nikola do dzisiaj pyta o ciocię Martę, kiedy nas znowu odwiedzi i się z nią pobawi. Zdecydowanie polecam firmę wynajemklaunaurodziny. tel 881 300 414 wynajemklaunaurodziny.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś