Gość: mm IP: *.chello.pl 05.10.08, 19:30 tym razem podarowaliscie sobie zdjecie tych propagatorek (pewnych restauracji) zdrowego odrzywiania sie. bo ostatnio kazdy widzial jakie one maja o tym pojecie ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: opollanka Jak jeść w Opolu zdrowo IP: 77.252.18.* 05.10.08, 20:08 to znaczy jeśc pierogi czy nie? Ale jak są takie pyszne i świeże to jestem na tak. One to mają dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jak jeść w Opolu zdrowo IP: 77.252.18.* 05.10.08, 20:24 Jak Ci nie zależy na figurze i na zdrowiu to jedz pierogi i będziesz wyglądała tak jak te panie na zdjęciu. Mało nasze panie wiedzą o zdrowym, racjonalnym i odpowiednio dla naszego zdrowia pożywieniu. Pozdrawiam dietetyczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Jak jeść w Opolu zdrowo IP: *.karoo.KCOM.COM 05.10.08, 20:25 Grube znowu atakuja!Ale tym razem pelen sponsoring w zamian za reklame.No to nastepnym razem burger king i mc donald one tez potrzebuja reklamy zdrowego jedzenia jakie serwuja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość2 Re: Jak jeść w Opolu zdrowo IP: 77.252.18.* 05.10.08, 20:34 A Ty co? Kompleks jakiś w związku ze swoją własną wagą, czy po prostu braki w wychowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jak jeść w Opolu zdrowo IP: 77.252.18.* 05.10.08, 20:28 A Ty zajrzyj sobie najpierw do słownika ortograficznego, zanim zaczniesz komentować. A poza tym, jeśli tak nie lubisz tych Pań, to kto każe czytać artykuły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość2 Jak jeść w Opolu zdrowo IP: 77.252.18.* 05.10.08, 20:31 Ja najbardziej lubię takie ze świeżutkimi jagodami.... palce lizać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: Jak jeść w Opolu zdrowo IP: 77.252.18.* 05.10.08, 22:53 o tak.Jagody o tej porze tylko w PIEROZKU.Polecam. A zresztą polecać nie trzeba.Tam zawsze pełno. Emigrant.Nie udawaj, że tam nie jadłeś, a jak nie jadłeś, to nie wiesz, co trcisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Jak jeść w Opolu zdrowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.08, 15:45 Pierożki są pyszne, a do tego piwko super pomysł. Ekipa już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Jak jeść w Opolu zdrowo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 23:05 Odpowiedź jest prosta: powoli i niezbyt dużo! Reszta to wierszówka i dochody z reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janis Jak jeść w Opolu zdrowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 00:56 Generalnie staram się wypowiadać konstruktywnie, ale ta seria artykułów to smętne pieprzenie, nie wiadomo do końca o czym. Pierogi, niezdrowe, a czemu? I w porównaniu do czego? Bo jak do żarcia z MCDonalds, to na pewno "super zdrowe". A jak do pierogów zjemy surówkę, to dalej niezdrowe? Fajna inicjatywa, ale wykonanie marne :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Jak jeść w Opolu zdrowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.08, 15:43 Janis do jagodowych surówka ? Coś ci się pomyliło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janis A kto pisał, że do jagodowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 10:23 W artykule była mowa o różnych, także takich z "podwójną cebulką", czyli ruskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Jak jeść w Opolu zdrowo IP: *.punkt.pl 06.10.08, 01:10 A dlaczego panie doktorki się tak ograniczają. Może poszłyby trochę szerzej i zajrzałyby np. do baru Heroes i zrecenzowały. Już widzę jak degustuja piątą z rzędu potrawę znaczy kufel, w końcu to dobrze robi na nerki. Stali bywalcy na pewno chętnie podzieliliby sie swoimi spostrzeżeniami. Wyszedłby niezły materiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motorhead Jak jeść w Opolu zdrowo IP: *.punkt.pl 06.10.08, 09:38 Jak zdrowe jedzenie to najlepiej w Kaiseki. Japońska kuchnia jest jedną z najzdrowszych na świecie. Obawiam się się jednak, że Panie dietetyczki nie będą za bardzo w stanie wypowiedzieć się na ten temat. Co do poziomu tej wspaniałej "serii artykułów" - lipa. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam Jak jeść w Opolu zdrowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 10:01 berdzo lubie pierogi w pierozku, tylko ze po tej cebulce co dodaja mam rewolucje w zoladku. Chyba jest odgrzewana.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Jak jeść w Opolu zdrowo IP: 77.252.18.* 06.10.08, 10:51 Słuchajcie, fajne jest to, że dowiadujemy się gdzie w Opolu mozna coś zjeść. I tak na to popatrzcie. Zdrowo to mozna się bawić z pania dietetyk w domu, na mieście mozna szukać tego, co jest jadalne i dobre. A jak jeszcze cenowo z nóg nie zbija - to w ogóle jest super. Uwaga do propagatorki sushi. Osobiście uwielbiam, ale nie każdemu służy. :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: Jak jeść w Opolu zdrowo IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.08, 14:35 Co możemy się dowiedzieć z artykułu? A no że jest "Pierożek", w którym są pyszne pierogi, o których (jak zauważyła autorka) każdy mieszkaniec miasta wie, no i że cebulka smażona jest szkodliwa, a kefir jest zdrowszy. Masło maślane, fakty o których każde, bardziej rozgarnięte dziecko wie. Autorkom nie chciało się nawet ruszyć z osiedla ZWM (wszystkie "testowane" knajpy są obok siebie). Co więcej, podniebienia testerek niezbyt wyrafinowane. Chyba kampania wyborcza zbliża się wielkimi krokami i trzeba jakoś zaistnieć....? A możeby zrobić profesjonalny przewodnik po opolskich knajpach? Tylko trzeba wziąść do tego odpowiednie osoby;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igooooor Re: Jak jeść w Opolu zdrowo IP: *.punkt.pl 06.10.08, 14:57 no, ciebie nie da się do tego wziąść, bo nawet nie wiesz, że Kim Lan nie jest na ZWM.Ale może się nauczysz.Nikogo nie skreślajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jak jeść w Opolu zdrowo IP: *.ne.ae.wroc.pl 06.10.08, 17:20 Zawsze gdy jestem w Opolu idę do Pierożka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: Jak jeść w Opolu zdrowo IP: 77.252.18.* 06.10.08, 17:40 Dobry wybór.Ale Pierożki są 2.Ani tu ani tu nie należy dosalać izamawiać podwójnej cebulki.Oba mają taką samą recepturę i fajną obsługę. Oregano też są 2.Chyba. Przyjeżdżaj częściej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OPOLEMAN czy to był tekst sponsorowany? Toż to była reklama IP: *.ip.netia.com.pl 06.10.08, 10:47 sam lubie bar Pierożek, ale nie zeby czytać o nim jak o jakimś wydarzeniu.. Ciekawe ile dziennikarz GW w OPOLU wziął w łąpę za taki tekst... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Jak jeść w Opolu zdrowo IP: 195.42.249.* 06.10.08, 11:19 Wniosek z tego artykułu jest taki, ze to co niezdrowe jest przepyszne....trochę mi się to z tytułem nie zgadza, który sugeruje, że artykuł da odpowiedź na pytanie: "gdzie zdrowo jeść w Opolu"? A to jest opowieść że trzy Panie poszły do pierożka i zjadły pierogi. Bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaki Jak jeść w Opolu zdrowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.08, 12:00 pani spakowska niech więcej nie je bo wygląda niezbyt apetycznie. a poza tym lekarka z niej żadna. pcha sie do polityki, prasy ,radia i cholera wie gdzie jeszcze. niedługo będzie prawić kazania w kościele. ha ha ha pani pozal sie boze doktor. porażka !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolek Jak jeść w Opolu zdrowo IP: *.punkt.pl 06.10.08, 14:01 Aby jeść zdrowo w Opolu i w wielu innych miastach polskich należy samodzielnie przygotowywać sobie posiłki a nie liczyć na podejrzane dania w barach i restauracjach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: Jak jeść w Opolu zdrowo IP: *.punkt.pl 06.10.08, 14:54 no i pierogi okazały się sprawą polityczną. a tu chodzi chyba o to, że masz wybór, jak jesteś na mieście. Można zjeść rybe w Kim Lan, albo pierogi w Pierożku, albo pędzić do domu i tam coś sobie ugotować. A doktórki pewnie myślą, że jak ludzie będą zdrowo jedli to nie będą chorowali.Może. Pomysł z piwem jest ok.Tylko zaproponuj tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Jak jeść w Opolu zdrowo IP: *.chello.pl 06.10.08, 19:22 Pani doktor jedno umie napewno: tluc kasę jak tylko się da Artykuł jest żenujący poniżej ple ple ple z faktu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerstin Re: Jak jeść w Opolu zdrowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.08, 08:46 kasa, kasa, to jest to o co mi chodzi.ale a ma chyba kompleksy i brak kasy, więc jej konsultacje psu na budę. wczoraj widziałam je, jak wychodzą z baru sushi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Jak jeść w Opolu zdrowo IP: 77.252.18.* 07.10.08, 09:44 Gość portalu: A napisał(a): > Pani doktor jedno umie napewno: tluc kasę jak tylko się da Zazdrosnik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łasuch Re: Jak jeść w Opolu zdrowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.08, 10:07 jaki będzie następny lokal ? (mniam mniam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeman Jak jeść w Opolu zdrowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 22:35 A ja lubię pierogi. I już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacko Re: Jak jeść w Opolu zdrowo IP: *.chello.pl 07.10.08, 23:44 Odkąd mi odmówili sprzedaży pierogów o 18-50 a czynne mają do 19 nie kupuję już w pierożku nie będę płacił za 6 pierogów ponad 7 zł to wychodzi ponad 1 zł za pieroga za 7 zł to mam 30 pierogów w domu:P dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Doktorki już nie leczą widać 08.10.08, 00:05 Wolały się zająć dietetyką. Też nieźle, ale wolałem Bihunową i Spakowską w roli pediatrów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: Doktorki już nie leczą widać IP: 77.252.18.* 08.10.08, 07:28 jacko.Daruj im, może o tej porze skończyły się świeże pierogi. Do tych 30 pierogów w domu dolicz pracę tego co kupuje skł, miesza, lepi, gotuje, podaje a potem zmywa.I energii.W tym czasie można nieżle po..... Odpowiedz Link Zgłoś