pendlare 30.06.08, 18:03 za niedługo lece do Taby, chciałabym zrobic kurs nurkowania. Czy mozecie mi udzielic informacji czy jest mozliwosc zrobienia takiiego kursu u polskojezycznego instruktora? Jesli tak to gdzie?? Dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pendlare Re: Nurkowanie Taba 01.07.08, 08:22 naprawdę nikt nie nurkował w Tabie ? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: Nurkowanie Taba 01.07.08, 18:24 Sprawdzałem , aby Ci coś doradzić , ale nic nie znalazłem . Polaków to Taby jeździ mało , więc nie ma chyba potrzeby aby była tam obsługa nurkowa w języku polskim . Centra nurkowe będą napewno z językami : angielskim , włoskim , rosyjskim , niemieckim . Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
martuu.m Re: Nurkowanie Taba 08.07.13, 15:01 Trafiłam na Twój post :) właśnie za dwa dni wyjeżdżam do Taby, w samym Egipcie byłam już pare razy ale to mój pierwszy raz w tej zatoce :) Chciałam CIę spytać o centra nurkowe i kursy padi w Tabie. Nastawiłam się na zrobienie OWD ale nie mam pojęcia czy ejst gdzie :) jeśli mógłbyś mi udzielić jakichś informacji to byłabym wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
kkk Re: Nurkowanie Taba 11.07.13, 12:10 yyy, nei liczyłabym na jakas profesjonalną szkołę nurkowania w Tabie... Odpowiedz Link Zgłoś
do-de Re: Nurkowanie Taba 12.07.13, 08:35 a to z jakiego powodu? www.gooddive.com/egypt/diving_centre_taba.htm Odpowiedz Link Zgłoś
4lata Re: Nurkowanie Taba 12.07.13, 21:22 do jakiego hotelu lecisz? możecie polecić hotel z ładnym niekamienistym wejściem do wody? Odpowiedz Link Zgłoś
chodexer Re: Nurkowanie Taba 24.07.13, 16:08 Jeśli chodzi o kursy nurkowania to zdecydowanie polecam AQUAMATIC - profesjonalne przygotowanie, bez mydlenia oczu. Bardzo dobre przygotowanie dzięki któremu widać różnicę jak bardzo zaniedbani są niektórzy kursanci. Odpowiedz Link Zgłoś