lafere 28.09.09, 19:27 Taki płaszcz: www.cogdziezaile.pl/index.php?p=15005 Ktoś może widział go na żywo? Ciekawi mnie z jakiego jest materiału? I czy może się nadać na zimę, czy raczej jest zbyt cienki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrielafrancuz Re: płaszcz F&F 29.09.09, 09:47 Na zdjęciu widzę czarną plamę z paskiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
lafere Re: płaszcz F&F 29.09.09, 12:07 He, he no wiem, że na zdjęciu nie widać szczegółów, dla tego pytam,czy ktoś widział ten płaszcz w sklepie :)Zastanawiam się czy warto w ogóle wybierać sie na wyprawę do Tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
falka85 Re: płaszcz F&F 29.09.09, 23:59 Mi się jeszcze nie udało trafić na nową kolekcję F&F w Tesco, a parę rzeczy zapowiada się ciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_zelki Re: płaszcz F&F 30.09.09, 11:15 Ja bym tego plaszcza na -10 nie ubrala. Jak dla mnie jest jesienny a nie na polskie mrozy. Ale za to bardzo ladnie wyglada i jest przyjemny w dotyku :) Z reszta wiekszosc jesiennej kolekcji Tesco jest swietna. Szkoda tylko, ze ludzie rzucaja sie na to Tesco jakby za darmo dawali ;) Normalnie po paru dniach wszystko przebrane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lafere Re: płaszcz F&F 30.09.09, 12:54 A nie widziałas może metki ze składem? Ma w sobie choć trochę wełny? A tak na marginesie, to chyba niestety mało co z oferty sklepowej nadaje się na polskie mrozy. Płaszcz z powiedzmy jakimś solidnym pikowanym podszyciem jest chyba bardzo trudno znaleźć. Ale z drugiej strony pocieszam się, że zawsze mozna sobie sprawić jakąś podpinkę i wtedy ciuszek będzie sie nadawał i na jesień i na zimę :)To oczywiście opcja dla oszczędnych (także z musu):)) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_zelki Re: płaszcz F&F 30.09.09, 13:31 Niestety metki nie widzialam tylko macalam rozne kurtki i plaszcze i wlasnie doszlam do wniosku jak co roku chodzac po sieciowkach, ze nic na polska zime nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: płaszcz F&F 01.10.09, 12:58 Zdaje się, że to bawełniany prochowiec, na pewno nie na zimę. Odpowiedz Link Zgłoś