Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kozaki z CCC

19.10.09, 19:14
    Strasznie zawiodłam się na tym sklepie. Kupiłam kozaki, rozmiar 36, wszysko ok niby. Przy przymiarce owszem jeden był ciaśniejszy ale wiadomo, ludzie buty przymierzają, rozciągają i myślałam że to kwestia rozchodzenia buta. Na pudełku rozmiar 36, na podeszwie również. 2 dni chodzenia i lewy bucik dalej upija. Przypadkiem spojrzałam na nalepkę w środku lewego buta i ku mojemu zdziwieniu rozmiar 35 w lewym a w prawym 36. Stykając podeszwy lewy but rzeczywiście mniejszy od prawego. Grzecznie udałam się do sklepu w celu wymienienia na inną parę a tu niespodzianka. Muszę czekać 2 tygodnie na rozpatrzenie reklamacji. Ani butów ani pieniędzy. Szlag mnie trafia bo co mam przez te 2 tygodnie boso chodzić? Ewidentny błąd producenta i niepoważne traktowanie klienta. Nie posiadam miarki w oczach...
    Obserwuj wątek
      • stworzenje Re: Kozaki z CCC 19.10.09, 19:18
        a może też tak, że ktoś niechcący podczas mierzenia podmienił! też tak może być.
        Ale bezsens w sumie czarno na białym,że mniejszy i większy a mimo to każą 2
        tygodnie czekać. Absurd.
        • no-ka Re: Kozaki z CCC 19.10.09, 19:22
          Nie mógł nikt podmienić bo na podeszwach obu butów rozmiar 36. Dopiero nalepka w środku lewego buta 35 a prawego 36. Błąd przy produkcji widocznie.
          • stworzenje Re: Kozaki z CCC 19.10.09, 19:46
            no-ka napisała:

> Nie mógł nikt podmienić bo na podeszwach obu butów rozmiar 36. Dopiero nalepka
            > w środku lewego buta 35 a prawego 36. Błąd przy produkcji widocznie.

aaa to zdecydowanie błąd.
      • laracroft82 Re: Kozaki z CCC 19.10.09, 23:03
        pewnie nie bład producenta tylko buty zostaly pomieszne, dziwie sie ze uznali to
        jako reklamacje..
        • laracroft82 Re: Kozaki z CCC 19.10.09, 23:06
          wybacz, teraz dopiero przeczytałam co napisałas ;] w takim razie faktycznie
          dziwne, powinni oddac Ci pieniadze lub zaproponowac nowa pare, ewentualnie inna,
          nie widze tutaj z Twojej strony błedu..
      • dakota77 Re: Kozaki z CCC 19.10.09, 23:14
        Dziwne traktowanie klienta. Mierzylam kiedys w Danija bodajze dwa
        rozmiary tego samego modelu kozakow, cos musialo sie pomieszac z
        pudelkami i dopiero w domu zobaczylam, ze mam jednego buta mniejszego.
        Nastepnego dnia rano pojechalam z butami do sklepu i wyszlam juz z
        wlasciwa para w tym samym rozmiarze:)
      • blu88 Re: Kozaki z CCC 19.10.09, 23:25
        w CCC nie sa chetni oddawac pieniedzy. raczej licza na wymiane lub naprawe, o
        ile sie oczywiscie da. ja ubiegłej zimy rowniez czekalam 2 tygodnie na
        rozpatrzenie reklamacji (obcas się wkląsł) i dopiero po tym czasie dostałam
        pieniądze. wszystko dlatego, że na karcie reklamacyjnej obsługa wpisała "wymiana
        towaru". nie wiem, czy tak mozna. słyszałam, że od razu można zażądać zwrotu
        pieniędzy, jeśli obsługa przyjmie reklamację. żeby właśnie nie czekać dwoch
        tygodni. ale jak to w praktyce wygląda - nie wiem. omijam juz CCC szerokim
        łukiem po tamtej sprawie.
      • arekmiz Re: Kozaki z CCC 20.10.09, 10:16
        Znając polski "handel" i uczciwość polkich "kapytalystooff" zawsze
        mierzę oba buty. I nawet jak na nogach oba wyglądają i pasują
        jednakowo przed pójściem do kasy przykładam oba buty do siebie
        spodami i sprawdzam czy są równe.

No ale nie wymagajmy zbyt wiele od przedstawicieli "średniej klasy
        zarzundzajoncej"....
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka