venilakostis 01.12.09, 23:29 znacie tę markę ? ja przyznam, że mam jedną bluzkę z lumpeksu tej firmy i jest bardzo fajna jakościowo tu artykuł : lazyhours.pl/articles,840,9.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bianka111 Re: marka A WEAR 01.12.09, 23:43 Kupilam sobie kiedys w dublinskim A-Wearze bluzke na lato. Niestety po 2 zalozeniach i tyluz praniach strasznie sie zmechacila (porobily sie na niej takie mini-kuleczki) no i rozciagnal sie dol. Nie wiem, czy tylko ja tak zle trafilam, czy to w ogole takie badziewie... Teraz omijam szerokim lukiem, bo nawet wizualnie oceniajac odziez wiszaca u nich na wieszakach to trzeba przyzna ze nie wyglada to na super jakosc. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzma800521 [...] 03.12.09, 00:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: marka A WEAR 03.12.09, 08:53 Mam jedna bluzkę, jakościowo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
ricemice Re: marka A WEAR 03.12.09, 21:59 Mieszkajac w Irlandii czesto tam kupowalam, nie jest to jakas wysoka polka, awear to cos jak promod. Maja tam zwykle linie ubran do biura, na codzien i dla mlodziezy, duzy wybor jeansow. Zaleta jest to ze szybko pojawiaja sie ogolnie trendy, no i niezle sezonowe przeceny. www.awear.com/ Na tyle ile moglam sprawdzic jakosc ubran dobra jak na ceny, mam od ich jeansy, spodnie na kant, sweterki i dzianinowe bluzki. Nic sie nie popsulo, nosza sie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś