mal-sia 23.12.09, 10:00 co zakładacie na wigilię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black_magic_women Re: co zakładacie? 23.12.09, 11:58 Znalazłam osatnio pare wintydzowych sukienek w szafie mojej mamy(jedna nawet Guy Laroche!)więc pewnie którąś z nich Odpowiedz Link Zgłoś
greeneyes86 Re: co zakładacie? 23.12.09, 13:35 Czarno-szarą sukienkę bombkę dzianinową :) Ale nie mam pomysłu w co się ubrać na świąteczny obiad u przyszłych teściów... Odpowiedz Link Zgłoś
mal-sia Re: co zakładacie? 23.12.09, 14:52 zastanawiam sie ....czy do "stołu " zakładac pantofellki?czy mogą byc kapcie?bede u tesciów Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: co zakładacie? 23.12.09, 14:54 do wysciowego stroju nie pasuja kapcie, zabierz z soba pasujace buty Odpowiedz Link Zgłoś
greeneyes86 Re: co zakładacie? 23.12.09, 15:10 Ja też zawsze na jakieś większe uroczystości ubieram np: czółenka i tak też będę chodziła ubrana przez tegoroczne święta :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: co zakładacie? 24.12.09, 01:22 > byc kapcie?bede u tesciów To zależy od teściów... :) Niestety niektórzy bardziej niż gości cenią sobie parkiet i mogą krzywo patrzeć na czółenka. Albo co gorsza proponować własne kapcie, brr ;) Ja idąc "w gości" w mniej oficjalnym stroju noszę ze sobą takie baletki z elastyczną podeszwą, zwijane w rulonik. Leciutkie, a jednocześnie dostatecznie estetyczne, żeby nie psuły stroju. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: co zakładacie? 23.12.09, 14:57 kremowa, 'ciepla' suknie, bez rekawow, do kolan,wisniowe szpilki, ponczochy w kolorze skory, wlosy upiete jedna srebrna spinka, zadnej bizu srebro we wlosach, srebro przy butach wystarczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women do tral 24.12.09, 11:19 tralalumpek napisała: wlosy upiete jedna srebrna spinka, wklejałaś kiedys zdjęcie swoich włosów-boskie:) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: do tral 24.12.09, 21:02 black_magic_women napisała: > tralalumpek napisała: > wlosy upiete jedna srebrna spinka, > > > wklejałaś kiedys zdjęcie swoich włosów-boskie:) potwierdzam, widziałam w realu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: do tral 26.12.09, 00:11 miska, oj bo bede miala stresa przed nastepnym spotkaniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: do tral 26.12.09, 00:10 o! dziekuje a ja chcialam tylko o spince napisac bo: nie lubie gumek, kokardek i wszelkiej rozmaitosci na glowie a nie zawsze rozpuszczone wlosy sa praktyczne namalowalam zatem znajomemu zlotnikowi co bym chciala, dalam material (srebro) i wykonalmi naprawde dobre narzedzie do upinania wlosow w miedzaczasie pojawila sie druga ale naprawde jedna wystarcza zeby ladnie upiac wlosy Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: co zakładacie? 23.12.09, 15:58 szarą spódnicę tulipankę, chabrową koszulę, chabrowe rajstopy, szary cienki sweterek, do tego czarne szpilki i czarna kopertówka Odpowiedz Link Zgłoś
sheilunia Re: co zakładacie? 24.12.09, 13:45 Sukienkę w pepitkę z New Yorkera, prostą i klasyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: co zakładacie? 24.12.09, 15:44 Szare spodnie, czarne lakierowane balerinki (biore na zmiane) i kobaltowa bluzke z cekinami w tym samym kolorze. Male kolczyki, bo bluzka jest dostatecznie wystawna. Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: co zakładacie? 24.12.09, 16:33 w domu normalnie, jeansy, bluzke i sweter, pozniej ide dalej to mysle nad szarymi spodniami i brazowawym zakietem i czyms pod spod - musze wygrzebac cos ;), bizuteria srebrna i zegarek posrebrzany. buty - czarne kozaki i jakas torebeczke czarna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: co zakładacie? 24.12.09, 16:37 a propo jakiegokolwiek obuwia u gosci czy w domu - nie nosze ani kapci ani wystawnych pantofelkow ani baletek/balerinek ktore moge zastapic. poprostu chodze na boso uklon :D Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: co zakładacie? 24.12.09, 19:45 Białą bluzkę z falbankami,ołówkową szarą spódnicę z kokardką i baleriny. Odpowiedz Link Zgłoś
candy24 do sundry 24.12.09, 23:28 a gdzie kupilas te bluzke z falbankami? od dluzeszgo czasu szukam czegos w tym stylu. a odnosnie tematu- czarna sukienka z krotkim rekawem Odpowiedz Link Zgłoś