Gość: kasia234 Re: niemodne zapachy IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.02.04, 20:41 One CK - zawsze i niezmiennie od juz około 8 lat :)))nim pachną najfajniejsze wspomnienia :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
carlam1 Re: niemodne zapachy 01.03.04, 16:55 Pamietam,ze bedac nastolatka(13-14lat)moja mama uzywala polskiego 'Byc Moze',a kolezanka Reve.Pozniej moja kochana mamus zakupila w Pewexie LAMAINT firmy Coty i to byl strzal w 10tke!Niestety od kilku lat juz go nie ma w sprzedazy,a szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: niemodne zapachy 19.03.04, 19:31 zima roznie i eksperymentalnie, ale na lato tylko Sunwater Lancastera-juz sie chyba nie uwolnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Nina Rici IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 11:07 Premier Jour cudowne, DKNY też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary lu Re: niemodne zapachy IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 14:53 Tropical Punch- Escada Dune-Dior i Sentiment Escady, ale to troche nowszy zapach, chyba, ze czas leci szybciej niz mi sie wydaje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agaa26 Re: niemodne zapachy IP: 80.51.251.* 06.04.04, 15:06 Poeme - uawzam ze tena zapach jest cudowny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: niemodne zapachy IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 06.04.04, 16:12 kiedyś uwielbiałam eden cacharela i aqua di gio armaniego, a teraz zakochałam się i wręcz zwariowałam (co mi się wcześniej nie zdarzało) na punkcie chance chanel - jest po prostu boski!!! pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabbia81 jadore diora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 00:23 uzywam wielu zapachow w zaleznosci od nastroju, pory dnia, stroju..najbardziej zawsze lubilam hot givenchy (ta butelka!). ale w wieczor kiedy poznalam tego jedynego bylam akurat popsikana jadore diora no i to jest teraz ten wyjatkowy zapach na wyjatkowe okazje zawsze juz bedzie ulubiony a jak wycofaja z produkcji to po prostu nie wiem co zrobie:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
babalaba Re: niemodne zapachy 08.04.04, 09:48 A czy ktoś z was spotkał się z zapachem Furora? Niebiesko-szafirowe szkło, wysmukła, opływowa butelka. Polski zapach z lat 70-tych. Z tym zapachem wiąże wspaniałe wspomnienia z dzieciństwa. Babcia haftowane, krochmalone husteczki wsuwała mi do kieszonki, skroplone tym zapachem. Potem dostałam resztkę wody, oszczędzałam na największe okazje, a tak naprawdę, raz na tydzień odkręcałam na chwilę korek... Końcówkę wody wylała do toalety moja młodsza siostra. Bo nie było odświerzacza. Płakałam tydzień. Jakiejkolwiek nuty tego zapachu szukałam w perfumeriach przez lata. Przypadkiem znalazłam jej akcent w wywietrzałej Must de Cartie, ale w wersji z rynku amerykańskiego. Z 10 lat temu wybrałam się na zakupy w NY. Jak zawsze - one tony - a ja nic. Z nudów zaczęłam wąchać wystawione buteleczki. I nagle... Jak obuchem. Jest tylko kilka chwil w życiu, które pamiętam z taką intensywnością. Zapach był wywietrzały, bez korka, i nikt nie chciał mi go sprzedać. Po powrocie do Polski szukałam takej buteleczki, ale nic z tego. Czy ktoś z Was zbiera buteleczki? Czy ktoś ma Furorę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apia Re: niemodne zapachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 12:07 J. del Pozo - piękny zapach, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Czuła trucizna 08.04.04, 22:22 czyli "Tendre Poison". Allure tez mi sie podoba, ale nie wiem, czy jest wystarczająco niemodne;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szamponetka1 Re: Gloria 09.04.04, 13:03 Pare lat temu w Polsce była do kupienia Gloria Van Derbieldta (czy jakoś tak) niestety pare lat temu przestali ja do Polski sprowadzać :-( cudownie słodko waniliowy - taki letni, ciężki ale pełen słodyczy Natomiast obecnie Angel Schlesser - super świeży i lekki Odpowiedz Link Zgłoś
cubbus1 Re: niemodne zapachy 09.04.04, 14:51 Zdecydowanie ciężko i trochę orientalnie: Samsara albo Shalimar (Guerlain), Jaipur Saphir (Boucheron), przez ostatnie 2 lata Organza Indecence - niestety wycofali nad czym ubolewam!!! Dawno temu w podstawówce Kobako Bourjois! Odpowiedz Link Zgłoś