Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

schaffashoes.pl - opinie o sklepie

• jagoda_pl Re: schaffashoes.pl - opinie o sklepie 28.04.11, 20:15
        Dołączę do wątku - może moja opowieść przyda się komuś w przyszłości:

Od zeszłego lata zbierałam się z kupnem butów Emu. Ale oczywiście u mnie jak u drogowców, których zaskakuje zima;) i nastały pierwsze mrozy, a ja bez ciepłych butów. Zaczęłam przeglądać Allegro w poszukiwaniu okazji i najkorzystniej wypadła właśnie Schaffa. Z racji że kojarzyłam sklep w Warszawie na Chmielnej, złożyłam zamówienie "za pobraniem" będąc pewna sprzedawcy. Buty "kupiłam" późno w nocy, więc rano przeczytałam maila, że kurier przyjedzie z butami jak tylko napiszę maila do sprzedawcy, że potwierdzam zakup. Wyraźnie zaznaczono, że bez tego potwierdzenia nie ma szans na wysyłkę.

Już miałam odpisywać, jak koleżanki z pracy zaczęły mnie zasypywać okazyjnymi ofertami Emu w innym sklepie na Chmielnej. Uznałam, że skoro nie potwierdziłam transakcji to jeszcze obczaję ten drugi sklep, a dopiero potem potwierdzę kupno w Schaffie. W polecanym przez koleżanki sklepie nie było mojego rozmiaru, ale coś mnie podkusiło wejść do stacjonarnego sklepu Schaffy...

Po przymierzeniu Emu i rozmowie z przemiłym sprzedawcą chciałam te buty mieć OD RAZU! Powiedziałam więc obsłudze, że właściwie to ja kupiłam już u nich buty, ale online... Usłyszałam, że to skoro nie potwierdziłam to żaden problem, że lepiej tu nich itd. Jeszcze jakiś rabat dostałam, aby się cena z tą z Allegro zgadzała!

Jakie było moje zdziwienie, gdy następnego dnia przyjechał kurier z paczką... Nie chcę teraz opisywać szczegółów, ale reakcja pani z "allegrowej" Schaffy to był popis naprawdę rzadko spotykanego chamstwa! Postraszyła mnie, że będzie żądać zwrotu prowizji dla Allegro. Jej głównym argumentem była rozdzielność między Allegro, a sklepem stacjonarnym. Wypisywała też, że jak sprzedawcy na Chmielnej mi taki kit wciskają to mogą stracić franczyzę itd. To są podobno osobne sklepy...

Stanęło na tym, że nic nie musiałam płacić, tylko dostałam ostrzeżenie od Allegro. W sumie trochę rozumiem, bo kupno "kup teraz" jest pewnie uważane za transakcję, ale komunikacja ze sprzedawcą wprowadziła mnie w błąd. Podsumowując - uważajcie, bo widać sklepy w Warszawie, a sklep na Allegro to różne sprawy.

Teraz oddałam moje Emu w Schaffie na Chmielnej do usztywnienia (mają jakiegoś zaprzyjaźnionego szewca) - mam nadzieję, że będą ok:)

• 0ffka Re: schaffashoes.pl - opinie o sklepie 28.04.11, 23:12
          ale masakra... miałam kupić buty u nich, ale przeczytałam Wasze opinie i basta... nigdy w życiu!
          :)
          • news_hunter Re: schaffashoes.pl - opinie o sklepie 04.05.11, 13:26
            Przecież większość opinii jest pozytywna? Offka lepiej czytaj wszystko zanim głupoty napiszesz :)
      • fashion_addiction Nie polecam! 08.06.11, 14:47
        Zamówienie w sklepie internetowym to jeden wielki bałagan i droga przez mękę. Buty są dostępne przy składaniu zamówienia, po przelewie cudownie się okazuje, że ich nie ma. Zwrot wpłaconych pieniędzy - DRAMAT - telefony (których nikt nie odbiera) , maile - wszystko bez odzewu. W efekcie od zamówienia do zwrotu mijają tygodnie, a klient zostaje bez butów i bez kasy.
        Polecam za to sklep stacjonarny przy Chmielnej. Miło i szybko.
      • inecita też odradzam! 18.06.11, 09:31
        Zamówiłam buty z odbiorem osobistym tymczasem dostałam informację że buty wsyłano kurierem.
        Co z tymi które miały czekac w sklepie?
        Nie wiem, gdyż o 9:30 pani odbierająca tam telefon powiedziała "Od 10.00 pracujemy" i rozłączyła się bez udzielenia jakichkolwiek informacji. Za to wczoraj przed zamknięciem po prostu NIKT nie odbierał. I tak ciągle.
        • inecita Re: też odradzam! 21.06.11, 13:04
          Ech ostatecznie sprawę udało się jakoś rozwiązać.
          Rozmawiałam z właścicielem sklepu i zapewnił że mogę nie odbierać paczki, tak też zrobiłam - odesłałam. Jednak organizacja im szwankuje.
          Kierowniczka sklepu w Al. KEN też w sumie okazała się w porządku, szkoda tylko że najpierw musiało być tyle nerwów.
          No i naprawdę powinni wymienić część pracowników zwłaszcza obsługę sklepu internetowego i infolinii...
          • nowokaina123 Re: też odradzam! 21.06.11, 18:03
            niestety, tym razem rowniez odradzam
            TRZY tygonie temu napisalam mejla z prosba o podanie dlugosci wladki w butach dzieciecych - dotad cisza... niech sie pocaluja w czubek nosa
            • nowokaina123 Re: też odradzam! 03.07.11, 23:11
              taaa, weekendowa obnizka cen :/
              szkoda tylko, ze w wwie weekend jakos szybciej sie konczy
              wlasnie zamawialam huntery za 199 zl, gdy obudzilo mi sie dziecie... musialam przerwac, a gdy wrocilam przed kompa - niespodzianka - te same kalosze juz po 279 (bylo jeszcze przed 23)
              to niech spadaja!
              inne buty tez juz zdrozaly
              • panna_dziedziczka Re: też odradzam! 06.07.11, 18:54
                Również odradzam. Nieprofesjonalny i nierzetelny sprzedawca - nie odpowiada na maile, nie odbiera telefonów, a zamówionego miesiąc temu towaru brak...Bogu dzięki, że nie przyszło mi do głowy zapłacić przelewem - bo jak czytam powyżej to trąci oszustwem. BEZNADZIEJA.
      • alpepe Re: też odradzam! 07.07.11, 14:46
        taa, na na forum Zakupy jest nowy wątek o tym, jak to sklep nie odpowiada na maile i nie odbiera telefonów.
      • panna_dziedziczka Re: też odradzam! 07.07.11, 23:11
        Wiesz, trochę tutaj dużo tych co sobie nie radzą:) Obsługa mojego zamówienia jest dokładnie taka jak napisałam i wybacz, ale to ja jestem klientem i mam prawo wymagać co najmniej rzetelnej informacji ze strony sprzedającego. Odebranie telefonu czy odpowiedź na wielokrotnie wysyłane maile (w ciągu trzech tygodni od złożenia zamówienia), to nie są chyba szczególnie wygórowane życzenia względem sprzedającego? Tu nie chodzi o to, żebym walczyła o zamówiony towar, jak moi rodzice o parówki za Polski Ludowej, tylko o to, żeby sprzedający miał rzetelne podejście biznesowe do klienta. I za brak tego podejścia i niekompetencję wystawiam ocenę negatywną.
      • myszerei Re: Wyprzedaże - opinie 12.07.11, 19:45
        akurat to to jeszcze nie jest wielka tragedia, ale już kontakt i stosunek do klienta tak. Dodatkowo czuję się oszukana - nie stosowaniem się do własnego regulaminu, niedotrzymywaniem umów (wysyłka do 7 dni - pomińmy to że miała być w 48 h, bo rzeczywiście ich to przerosło). Ale przynajmniej dali by znać, tak jak się zobowiązują, jeśli nie mogą się wywiązać z zamówienia.
        I taka ciekawostka - sklep chwali się hasłem Pewność zakupu - pod nim bannerem Rzetelna firma i Słucham swoich klientów z opineo - a nie współpracuje z żadnym z tych podmiotów, zaś bannerek Tylko oryginalne produkty przekierowuje na pustą domenę która jest na sprzedaż i generalnie każdy może sobie coś takiego zrobić :) to jest wprowadzanie w błąd klienta
      • 3alena Re: schaffashoes.pl - opinie o sklepie 20.07.11, 13:19
        Witajcie, ja cudem się dodzwoniłam na numer podany mi w sklepie stacjonarnym, po 2 tygodniach od złożenia zamówienia, po bezskutecznym mailowaniu i dzwonieniu do biura. Pan mnie zapewnił, że buty wysle następnego dnia. Faktycznie, buty przyszły, ale mam poważne wątpliwości ŻE NIE SĄ ORYGINALNE! Czy ktoś kupował u nich Huntery? Kolor pieczęci na pudełku jest szary, prawie jej nie widać, a ze zdjęc wynika ze powinna być biała, wyraźna. Poza tym kalosze śmierdzą tandetną gumą a w środku i na pudełku jest naklejka "made in China". Także wykonanie dolnej części buta- stopy- pozostawia moim zdaniem do życzenia. Za taką cenę spodziewałam się czegoś więcej. No i zwątpiłam- nie mogę nigdzie znaleźć w necie informacji jak odróżnić czy są oryginalne czy to podróby. A telefon shaffy znowu nie odpowiada.... Czy oni handlują podróbkami??? Za taką cenę? Zapłaciłam za te kalosze kupę kasy, nie po to żeby kupić chiński badziew :(((!
      • alpepe Re: Wyprzedaże - opinie 20.07.11, 13:48
        specjalista od PR sklepu się odezwał?
        Jeśli tak, to tym gorzej dla sklepu.
      • listopadowka2008bis Re: schaffashoes.pl - opinie o sklepie 07.08.11, 01:34
        ja tez sie przylaczam do negatywnych opinii nt. tego sklepu ;) Przynajmniej tutaj nikt mi komentarza nie skasuje. U mnie na szczescie nie doszlo do zakupu. A to dlatego, ze najpierw sklep nie potrafil przez ponad 3 tygodnie odpisac na maila o dlugosc wkladki, a nastepnie po zlozeniu zamowienia po okolo 2 tygodniach wyslal z automatu, ze juz nie maja tego numeru ;) na stronie do dnia dzisiejszego (od roku czasu) buty sie wyswietlaja, rozmiar jako jeden jedyny, niedostepny...po co? :)
        Jesli ktos ma mozliwosc robienia zakupow w sklepach stacjonarnych, to pewnie sprawa wyglada inaczej. Ja odnosze sie tylko i wylacznie do sklepu internetowego. Poza tym mila pani na FB pieknie zlewa wszystkie niepochlebne komentarze i pytania merytoryczne o konkretne zamowienia.
      • malinaborowka Re: schaffashoes.pl - opinie o sklepie 11.08.11, 14:54
        Ten internetowy sklep to jakiś żart! Dołączam się do grona tych, którzy złożyli zamówienie, zapłacili i po tygodniu dowiedzieli się,że niestety zamówionych rzeczy nie ma na stanie.
        To się nadaje do CUK- u!!!!
      • selica Re: schaffashoes.pl - opinie o sklepie 13.08.11, 21:46
        Założyłam konkurencyjny wątek, bo nie widziałam tego.
        Przeczytałam te wszystkie negatywy i... zamówiłam buty ;) za pobraniem, więc nie ma strachu, że pieniądze przepadną. No nic, zobaczymy jak będzie...
      • selica Re: schaffashoes.pl - opinie o sklepie 16.08.11, 09:28
        Jak już napisałam wyżej, mimo ponad setki w większości niepochlebnych opinii zamówiłam buty w schaffie. Miały naprawdę dobrą cenę :)
        Błyskawicznie dostałam maila zwrotnego z informacją, że zamówienie przyjęto do realizacji, ale potwierdzenia już nie. Do tego wybrałam opcję za pobraniem i jakimś dziwnym trafem wyszło, że nic za to nie płacę, za to w regulaminie sprzedaży jak byk stoi, że kurier 20 zł. To płacę, czy nie płacę? I przyślą jakiś mail z potwierdzeniem czy nie przyślą? Poczekać trochę mogę, deszcze na szczęście chwilowo się skończyły, ale interesuje mnie to, czy te zamówienia w ogóle nie mają tendencji do jakiegoś neutralizowania się w czasoprzestrzeni :)
        zapytałabym u źródła, ale nikt nie odbiera telefonu... hehe.
        wszystko przez konkubenta, bo odmówił zawiezienia mnie do Warszawy :/

To jak to wygląda po tym, jak się złoży zamówienie bez wpłacania z góry pieniędzy?
        • selica Re: schaffashoes.pl - opinie o sklepie 16.08.11, 09:31
          Ale wtopa :) tym razem się dodzwoniłam, a pani która odebrała była jeszcze w domu i powiedziała, że pracuje od jedenastej :D no to zadzwonię o jedenastej i moze się czegoś dowiem :)
      • nioma Re: schaffashoes.pl - opinie o sklepie 29.08.11, 15:38
        na facebooku powstal profil oszukanych przez sklep:

www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Oszukani-przez-Schaffashoespl/134448646646833
        • gibon301 Re: schaffashoes.pl - opinie o sklepie 30.08.11, 16:42
          nie dziwi mnie że powstał...po pierwsze jak może dobrze funkcjonować skoro nie ma żadnej możliwości kontaktu z nimi!? ja na dwa zamówienia czekam 3 tyg. i już wiem że tych butów nie dostanę tylko czemu żaden leń z tego sklepu nie pofatyguje się napisać że moje zamówienie nie zostanie zrealizowane?
      • jaa-ga Re: schaffashoes.pl - opinie o sklepie 28.12.11, 19:55
        Najlepiej zrobić zakupy w sklepie Schaffa schoes w Warszawie na WĄWOZOWEJ (BAZAREK KABATY), obsługa super - doradzi i nie da zakupić tego co nie będzie Tobie pasowało. Trochę ciasno w sklepie ale reszta SUPER. Sprawdziłam kilkakrotnie i tylko tam kupuję. Inne punkty Schaffy delikatnie mówiąc takie sobie.
      • jaa-ga Re: schaffashoes.pl - opinie o sklepie 28.12.11, 19:56
        Najlepiej zrobić zakupy w sklepie Schaffa schoes w Warszawie na WĄWOZOWEJ (BAZAREK KABATY), obsługa super - doradzi i nie da zakupić tego co nie będzie Tobie pasowało. Trochę ciasno w sklepie ale reszta SUPER. Sprawdziłam kilkakrotnie i tylko tam kupuję. Inne punkty Schaffy delikatnie mówiąc takie sobie. Odradzam zakupy w internecie - ceny takie same a mogą być kłopoty.
      • vera888 Re: schaffashoes.pl - opinie o sklepie 12.05.12, 18:15
        Obsługa klienta na poziomie bardzo niskim. Jedynym plusem są dobre oferty cenowe towarów, jednak to nie wszystko. Sklep internetowy nie dba wystarczająco o klienta, brak informacji o tzw. drodze zamówionego produktu. Po otrzymaniu mail'a z potwierdzeniem zapłaty kontakt się urywa i wcale nie ma się pewności, że przesyłka została do nas wysłana. Klient na własną rękę musi kontaktować się ze sklepem a tam pracownica opowiada bajki jak to wszystko za chwilę załatwi i nas poinformuje jeszcze tego samego dnia o tym co dzieje się z naszymi zakupami. W rzeczywistości szybko o nas zapomina i następnego dnia znowu czeka nas rozmowa z następną bardzo kompetentną osobą. Po wszystkim okazuje się, że zmówiony przez nas towar za który już zapłaciliśmy ! nie jest w tej chwili dostępny ale sklep czeka na dostawę :) Nie chcę mówić, że tak wygląda każda transakcja, bo dopiero przy drugim zamówieniu spotkało mnie coś takiego ale nie polecam tego sklepu. Jest to niestety najgorszy sklep internetowy w którym kiedykolwiek robiłam zakupy. Na przesyłkę czekam już dwa tygodnie :(
        • nioma Re: schaffashoes.pl - opinie o sklepie 14.05.12, 13:05
          sklep stancjonarny wyglada jak magazyn z mega balaganem, nie mozna nic znalezc...
          a jak zapytalam pania sprzedawczynie czy jest model X marki Y to powiedziala: musi sobie pani tam poszukac bo ja nie wiem....
          • maryla29 Re: schaffashoes.pl - opinie o sklepie 14.05.12, 18:29
            Może i sklepy wyglądają trochę jak magazyny bo rzeczywiście pudełka leżą na wierzchu ale za to ceny są dużo lepsze niż u konkurencji. Ja osobiście wolę wydać mniej pieniędzy w takim sklepie niż więcej (za takie same buty) w sklepie gdzie będzie ładnie.
      • jasiek345 Re: schaffashoes.pl - opinie o sklepie 24.07.12, 18:28
        ja miałem zamier kupic na szaffaschoes buty dla mojej dziewczyny ale czytajac wasze komentarze sam juz nie wiem chcoiaz np. tu ludzie nie narzekają
      • laura988 Re: schaffashoes.pl - opinie o sklepie 29.08.12, 11:41
        Kilka razy kupowałam u nich buty i niby jest ok ale... Dodzwonienie się do któregokolwiek ze sklepów graniczy z cudem i to niezależnie od pory roku i stanu ich obłożenia pracą przy obsłudze zamówień. Ponieważ mieszkam w warszawie wygodniej jest mi kupować w sklepie stacjonarnym, ale ponieważ nigdzie nie można się dodzwonić, trzeba jeździc od sklepu do sklepu i dowiadywać się, gdzie jest dany model i co najważniejsze w moim przypadku rozmiar (41 - czyli często jest jedna para, ale w którym sklepie???). Dostałam kartę zniżkową na 7% - przy zakupie klapków za 109,99 pani naliczyła mi opłatę 105 zł. szybko przeliczyłam, że jednak wychodzi 102 zł z groszami, ona na to, że niby jest zniżka ale oni zaokrąglają do 5 zł. No to jak to - jest ta zniżka czy jej nie ma? I nie chodzi tu o te śmieszne 3 zł, ale o zasadę jak się traktuje klienta. Poza tym często buty mają jakieś skazy, nie wiem, czy nie biorą ich z jakiś odrzutów i sprzedają jako pełnowartościowy towar. Przy mnie facet w sklepie robił kiedyś awanturę, że dostał przesyłką buty ze skazą, ja też zauważałam podejrzanie dużo skaz na butach oglądanych w sklepie. Jak ktoś chce u nich kupować, trzeba zachować ostrożność.
        • taje Re: schaffashoes.pl - opinie o sklepie 03.09.12, 21:33
          Nie zdawalam sobie sprawy, ze to tak powszechny proceder. Ja tez w listopadzie 2010 r. zamowilam buty, sniegowce Sorel, i juz po zlozeniu zamowienia okazalo sie, ze mojego rozmiaru w kolorze, jaki chcialam, nie ma (na stronie nadal byl). Na szczescie zamawialam za pobraniem. Zeby byc uczciwa dodam, ze maila o braku rozmiaru dostalam w miare szybko bo juz nastepnego dnia i zaproponowano mi bezplatna dostawe w razie gdybym zdecydowala sie na ten model w innym kolorze.
      • ciastko_z_kota Re: schaffashoes.pl - opinie o sklepie 22.01.13, 22:22
        To ja coś dodam od siebie, bo "odważyłam" się kupić w tym sklepie (za pobraniem).

Buty zamówiłam w sobotę. Przyszły dziś (wtorek) i nie mam najmniejszych zastrzeżeń.
        Piszę to, bo być może nagonka na sklep jest dziełem zaplanowanego czarnego PR'u.
        • morellina Re: schaffashoes.pl - opinie o sklepie 23.01.13, 13:10
          Podbijam poniższy post. Zamówiłam w środę wieczorem, a w piątek już były. Raz czekałam trochę dłużej, ale to był początek wyprzedaży.
          Bez wątpienia mają fajne buty, dużo klientów, a co za tym idzie wielu fanów i równie wielu hejterów.

Problem w tym, że rzadko zdarza się ktoś, kto pochwali. Zwykle wystarczy jeden błąd, żeby spadł wodospad narzekania.
          Nawet jeśli ten czarny PR jest tylko szary, to i tak uważam, że każdemu może zdarzyć się wpadka, a te buty według mnie warte są wyczekiwania.
          • borisch Re: schaffashoes.pl - opinie o sklepie 24.01.13, 01:26
            Wątek przeczytałam po łepkach,ponieważ na samo hasło szaffashoes ciśnienie rośnie mi do maximum i z pełną odpowiedzialnością PRZYŁĄCZAM SIĘ DO OPINII NEGATYWNYCH!!!. Uwaga na niedokształconą,niedoinformowaną obsługę na Ursynowie. Przez Panią która w głowie ma nie wiem co podczas godzin pracy straciłam mnóstwo czasu i kasy. Zakupy zaczęłam od strony internetowej-a że nie byłam pewna co do doboru rozmiaru postanowiłam osobiście z dzieckiem pojechać do sklepu-myśląc że tam uzyskam odpowiedź na frapujące mnie pytanie. Panie potrafią czytać etykiety na kartonikach i nic poza tym,aaa olewający stosunek do klienta mają chyba w obowiązkach. Reasumując-nie kupiłam tego po co się wybrałam-nic nie kupiłam! W innym zaś sklepie-internetowym-otrzymałam to czego chciałam-odpowiednio dobrany rozmiar butów które upatrzyłam na stronie schaffashoes-tracąc tym samym jakieś 150zł. Zamierzam złożyć oficjalną skargę na Panią która nas obsługiwała!
            • morellina Re: schaffashoes.pl - opinie o sklepie 24.01.13, 14:22
              Ja nie miałam żadnego problemu, kupowałam przez internet i osobiście - zwykle na Stokłosach i raz na Natolinie. Panie były normalne. Jestem z tym sklepem związana od kilku lat, bo mają naprawdę fajne modele i cały czas jakieś promocje (większe niż w innych sklepach) i nigdy jeszcze się nie zawiodłam, tak żeby wyrywać sobie włosy.
              Niedawno miałam problem ze zwrotem, bo kupiłam zły rozmiar. Zadzwoniłam do obsługi klienta. Teraz mają tam fajną Panią od tego typu problemów. Może trwało to trochę dłużej, ale się doczekałam.
              Myślę, że niektórzy potrzebują trochę więcej luzu, a nie się od razu ciśnieniują.
              Ja mam w czym chodzić i mogę czasami na nie zaczekać - nawet tydzień jeśli będzie trzeba.
              • sarna3 OMIJAĆ 09.08.13, 18:58
                Sklepu internetowego nie polecam.
                W lipcu złożyłam zamówienie na buty. Długo czekałam na informację, że są do odbioru (InPost) - zero informacji ze sklepu.
                Na stronie - status zamówienia, że zrealizowane.
                Brak kontaktu ze sklepem (telefon głuchy, na maile nikt nie odpowiada). Po ok 4 dniach od mojego ostatniego maila do BOK otrzymałam informację, że ze wystąpił błąd na stronie sklepu i butów nie ma. Poproszono mnie o podanie danych bankowych w celu zwrotu zapłaconych przeze mnie pieniędzy.
                Mija tydzień i zwrotu nie ma. Nadal brak kontaktu ze sklepem (maile piszę codziennie - nie otrzymałam odpowiedzi na żadnego mojego maila). Ciekawa jestem kiedy otrzymam zwrot.

Ostatnio na zwrot pieniędzy w związku ze zwrotem butów czekałam ponad miesiąc.

NIE POLECAM!
                Ja na pewno już nie skorzystam z oferty tego sklepu. Kuszą cenami i to wszystko.
                Regulamin, który sklep ma ustanowiony ma się nijak to Klienta. Przez pracowników nie jest przestrzegany.
              • 1krauzetka Re: schaffashoes.pl - opinie o sklepie 21.08.13, 09:56
                Masakra. Sklepu nie polecam. Zwróciłam zakupione u nich buty(miałam na to 30 dni wg tego co było napisane w sklepie-wyrobiłam się w 5dni). Sklep natomiast na odesłanie pieniążków ma 14dni i mimo iż wysłałam obuwie na poczatku sierpnia do dnia dzisiejszego nie dostałam żadnej informacji(21 sierpień) o przesyłce(wróciła tylko do mnie zwrotka). Pisze maile dzwonie i nic. Na maile nikt nie odpowiada a dodzwonić sie było rzeczą prawie niemożliwą a jednak udało sie dopiero po 2 dniach próbowania. Jednakże pani po drugiej stronie nic nie wiedziała o moim zwrocie-ku mojemu zaskoczeniu. Rozumiała, że mogę się denerwować-w końcu to buty za ok 300zł ale nic oprocz przesłania informacji do działu finansowego zrobić nie mogła. A kiedy poprosiłam o numer do tego działu po krótkim zastanowieniu sie stwierdziła-cytuje " że oni w sumie tam żadnego numeru nie maja" i mam czekać bo ona nie może obiecać mi, że dziś czy nawet za dwa dni dostanę juz pieniadze bo ona się tym nie zajmuje. Dziewczyny co z tego, że buty fajne i że dochodza do klienta, co z tego? Jeśli przy wymianie bądz zwrocie zaczynają się prawdziwe problemy? Pierwszy i ostatni raz zamówiłam w tym sklepie. Schaffieshoes MÓWIE NIE!!!! a nadmienie jeszcze,że bardzo często kupuje w sklepach internetowych obuwie i to nawet 3 razy droższe i nigdy jeszcze nie zostałam tak potraktowana. Zanim zrobicie gdziekolwiek zakupy proszę Was poczytajcie opinie najpierw oszczędzi Wam to niepotrzebnych nerwów. Pozdrawiam J.
                • edie70 Re: schaffashoes.pl - opinie o sklepie 21.08.13, 23:31
                  Kupowałam z opcją odbiór w paczkomacie -za pobraniem .Wszystko ok, szybciutko,polecam . Z tym ,że nie miałam żadnych zwrotów ;)
      • alpepe Re: schaffashoes.pl - opinie o sklepie 12.09.13, 12:15
        a ten wątek to wykopałaś, bo nie mogłaś się powstrzymać przed pochwaleniem sklepu, o którym na f. Zakupy aktualnie rośnie niepochlebny wątek, czy w celu reklamy czyjegoś bloga?
      • bj7266 Re: schaffashoes.pl - opinie o sklepie NEGAT !! 27.01.14, 02:05

Zakupiłam buty, okazały się za małe. Numer zamówienia -SCH/31077 zwrot pieniędzy z tytułu odesłanych butów trwa ponad miesiąc ! otrzymali zwrot 27-12-2013 r A MY mamy dziś 27-01 i brak kasy. Czy trzeba złożyć pozew w postępowaniu uproszczonym by sprawa się szybko zakończyła ????ja tak zrobiłam - jutro składam do Sądu. NIE POLECAM TEGO SKLEPU. NA WSZYSTKICH MOŻLIWYCH FORACH TRZEBA TAKIE DZIAŁANIA PIĘTNOWAĆ. ŻERUJĄ NA TYM,ZE DLA KILKU STÓW LUDZIE NIE PÓJDĄ DO SĄDU. MAJA KREDYT KUPIECKI ZA FREE.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka