kasia100-23 20.03.10, 12:13 Moze wiecie od kiedy kolekcja bedzie dostępna w sklepach i w których hm? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tysia77 Re: H&M gareden collection 20.03.10, 12:37 Widziałam kilka bluzek i jakieś sukienki w obydwóch sklepach w mojej okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
marittka76 Re: H&M gareden collection 20.03.10, 13:15 planowo od 25 marca ale już pojawiło się kilka zwiastunów tej kolekcji Odpowiedz Link Zgłoś
thessalina Re: H&M gareden collection 21.03.10, 13:39 w żadnej ze wzmianek nt. tej kolekcji nie spotkałam informacji, że będzie dostępna tylko w wybranych sklepach, więc mam nadzieję, że dotrze do wszystkich H&M'ów póki co już kilka dni temu widziałam w Galerii Krakowskiej pojedyncze egzemplarze sukienek/tunik oraz butów z tej kolekcji i sama zaczęłam się zastanawiać czy to dopiero wejście kolekcji czy może już resztki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
envy_me_baby Re: H&M gareden collection 26.03.10, 12:14 poszlam zobaczyc to "cudo". moda lat 60tych i 70tych to moja glowna inspiracja, a wiec nadszedl dla mnie czas wybitny, bo "kwiaty" wszedzie. wiem, wiem - po h&m nie mozna sie spodziewac Bog wie czego, ale jednak zawsze cos tam wygrzebywalam - raz na jakis czas. Po obejrzeniu zdjec garden collection myslalam, ze wykupie ja cala ;) rzeczywistosc jednak okazala sie brutalna. nie spodobalo mi sie prawie nic. kupilam sukienke, ktora na zdjeciach mnie nie zachwycila. i jakas koszulke. slyszalam wiele glosow typu: "to ta sukienka? niemozliwe". wiec zadne ochy i achy. strasznie liche rzeczy/. Odpowiedz Link Zgłoś
nadobreinazle2010 Re: H&M gareden collection 26.03.10, 12:51 mam takie same odczucia, napalilam sie strasznie na te ubrania, balam sie ze mi pieniedzy nie starczy a tu takie rozczarowanie;// Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: H&M gareden collection 26.03.10, 18:55 wg h&m magazine od wczoraj we wszystkich sklepach Odpowiedz Link Zgłoś