Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Beż + Czerń

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 16:11
    Dziewczyny
    Czy mozna nosic bezowe kozaczki takie 3/4 do czarnej spodnczki do kolana?
    Czy w ogole zestawienie czern (spodnie spodniczka)+ bezowe buciki
    jest "dopuszczalne"?
    Napiszcie co o tym myslicie!
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: kinga Re: Beż + Czerń IP: *.chello.pl 22.02.04, 16:31
        też jestem ciekawa, zostałam nauczona: beż do brązów, a czerń do np.czerwonego,
        a co z chanelowskim połączeniem?czy to musi byc jakis konkretny kolor bezu np.
        bardzo jasny, piaskowy a nie np. beż- bliżej żółtego? mam nadzieje że wyrazam
        sie jasno:)))
      • Gość: * Re: Beż + Czerń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 23:19
        up
      • czarodziejka1 Re: Beż + Czerń 23.02.04, 11:42
        Ja bardzo lubię łączenie beżu z czernią i czerni z beżem, ale robię to w nieco
        inny sposób. Do czarnego garnituru zakładam obowiązkowo czarne buty, ale za to
        zakładam długi, kaszmirowy, beżowy (camel) plaszcz ściągany paskiem w talii. Do
        tego oczywiście czarna torebka i czarne rękawiczki.

Drugim takim moim ulubionym zestawem, to garnitur z beżowego zamszu do którego
        zakladam czarny T-shirt lub golf, czarne zamszowe kozaczki w szpic na szpilce i
        czarną zamszową torbę. Oczywiście do tego zakładam czarny albo beżowy płaszcz i
        czarny bardzo dłuuuuuuuuuuugi szalik.

Serdecznie pozdrawiam :)
      • magdam04 Re: Beż + Czerń 25.02.04, 11:22
        Czern z bezem wydaja mi sie bardzo wdziecznym polaczeniem. Bardzo lubie nosic
        czarne ciuchy, a do tego jeden bezowy dodatek, np. buty. Efekt jest niezly.
        Ale to dobrze wyglada przy spodniach, bo przy spodnicy cos nie gra... Bo co z
        rajstopami? Czarne juz niemodne, a cieliste... to tez nie to.
        Albo czarny golf + bezowe spodnie- rewelacja.
        • Gość: sunny Re: Beż + Czerń IP: 213.17.133.* 25.02.04, 13:35
          Moje połączenie na zbliżający się ślub siostry mojego faceta :

-biała bluzka
          -czarny żakiet z aksamitu, dopasowany
          -beżowa ciepła spódnica do kolan
          -czarne rajstopy
          -czarne buty na obcasie z beżowym przeszyciem i jasnym, drewnianym obcasem
          - beżowa torebka z rączką
          -czarny zamszowy płaszczyk

Bardzo lubię to kolorystyczne połączenie...I kto powiedział, że czarne rajstopy
          są niemodne?:-)
          • magdam04 Re: Beż + Czerń 26.02.04, 11:16
            W babskich pismach trabia, ze niemodne :) Ale tym to nie ma co sie specjalnie
            przejmowac. Ja nosze czarne rajstopy, ale tylko do czarnej/ ciemnoszarej
            spodnicy i czarnych butow. Jakos nie pasuje mi, gdy spodnica jest kolorowa
            (zwlaszcza jasna), a rajstopy czarne... Kwestia gustu :)
      • maggie-c Re: Beż + Czerń 26.02.04, 10:13
        bezowy, jak i czarny stanowia razem z bialym tzw. podstawowe kolory ktore moga
        byc baza dla wszystkich innych jak rowniez doskonale lacza sie miedzy soba.
        Bezowe kozaki i czarna spodnica jak najbardziej ale zadbaj o elementy bezu lub
        calosc na gorze (bluzka, sweter) lub zaloz wszystkie inne dodatki rowniez
        bezowe (pasek, torebka).
        Bedzie wygladac swietnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka