panszpinalco 07.04.10, 09:36 spotkałam się ze złymi opiniami w necie - czy ktos tam kupował?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aldonus Re: sklep La style-pl 07.04.10, 09:57 w styczniu. przesyłka dotarła, ale bez rachunku. do dziś się nie doprosiłam. mam nadzieję, że buty nie rozlecą się na tyle szybko, by potwierdzić podejrzenie, że robią to specjalnie, by nie można było reklamować towaru... moja paczka dotarła szybko, ale znajoma narzekała na strasznie długi czas oczekiwania, bo zamówionej rzeczy sklep nie miał na stanie. zapłaciła i czekała. paczka przyszła za późno, okazja minęła, pogoda się zmieniła, a jakość ją rozczarowała. Odpowiedz Link Zgłoś
zagadka_78 rachunki 29.08.10, 12:39 Jak sklep jest VATowcem to musi Ci wystawić przynajmniej paragon, jak nie jest VATowcem to NIE MUSI CI wystawić rachunku razem z paczką, ale dopiero na Twoją prośbę. Odpowiedz Link Zgłoś
justine4 Re: sklep La style-pl 07.04.10, 11:58 Opinia o sklepie jak najgorsza. Pieniądze przelewem wpłaciłam na początku stycznia. Mamy kwiecień a moich zakupów do tej pory nie dostałam. Przez jakiś czas prowadziłam z właścicielką ożywioną korespondencję. Wszystko to była jej gra na zwłokę. Pytanie np dotyczyło czy może być mniejszy rozmiar butów, bo numeracja jest zaniżona. Kiedy odpowiedzialam że tak, były znowu tygodnie ciszy (ja oczywiście szukałam awizo w skrzynce naiwnie myśląc, że moje buty już są na poczcie). Po 2 tyg. kiedy zniecierpliwiona zapytałam, co się dzieje z butami pani odpowedziała, że takich już nie ma w magazynie i że może chcę jakieś z nowej kolekcji. Buty obejrzałam na stronie (chociaż uwaga , "moje" są cały czas w ofercie i odpisałam, że ponieważ buty z nowej kolekcji mi nie pasują proszę o zwrot pieniędzy. Od tamtej pory cisza. Napisałam do właścicielki kilka maili, ponawiając moje prośby o zwrot MOICH pieniędzy, ale więcej się już nie odezwała. Srpawa jest w UOKiK. Odpowiedz Link Zgłoś
aldonus Re: sklep La style-pl 07.04.10, 13:06 no to widzę, że fakt, iż mam buty to "fart". od razu nie spodobał mi się zapis na ich www dot. przedsprzedaży. wynikało dla mnie, że mogę zapłacić i czekać nie wiadomo ile na towar. ja swoją historię kończę informacją złożoną w urzędzie skarbowym, bo sklep musi ewidencjonować sprzedaż przy wykorzystaniu kasy fiskalnej, a ja powinnam dostać paragon, który jest dowodem zakupu. skoro sklep jest nieuczciwy i do tego nie ewidencjonuje przychodów to skarga do US może wreszcie da im do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiaa66 megaściema 07.04.10, 13:45 2 kumpele dały się naciągnąć na te zajedrogie szmaty. Miały być jak celebryty, a teraz żenada. Wstydzą się w tym iśc na miasto, bo z lumpu by miały lepsze. Za taką kasę w haemie by zaszalały, a tak mają po jednym łachu, ktory się po pierszym praniu rozlazł i wyblakł. Naciągają, reklamują, a to zwykły badziew! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa3033 Re: sklep La style-pl 13.04.10, 14:59 Ja również czekam na torebkę 2 miesiące i nie mogę się doprosić zwrotu gotówki. Proponuje zeby wszystkie oszukane osoby skrzyknęly się i razem podamy firmę do sądu. Podaje moje gg 2968911, proszę o kontakt osoby oszukane przez la-style.pl Odpowiedz Link Zgłoś
barbie09.07 Re: sklep La style-pl 07.04.10, 16:57 w zeszłym roku pani z tego sklepu wystawiała aukcje na allegro. było napisane, że trzeba długo czekać bo chyba ok. miesiąca. Sklikałam. na czasie mi nie zależało. Gdy minęły prawie dwa miesiące upomniałam się, dostałam odpowiedź,że zamówienie nie będzie zrealizowane, mogę sobie coś innego wybrać, tamtej rzeczy już nie będzie. Napisałam,że nic innego absolutnie nie chcę i poproszę o zwrot pieniędzy. dostałam odpowiedź po kilku dniach z prośbą o numer konta. Odpowiedziałam. Minął tydzien bez odzewu, wysyłalam dane do wpłaty parę razy dziennie, w końcu odpowiedź,że maile nie dochodziły, wysyłałam potem już przez formularz allegro. Parę dni minęło. Napisałam,że sprawę wniosę przez siostrę prawniczkę do sądu. I jak pani przegra to będzie płacić jeszcze dodatkowo koszty postępowania sądowego. Wszystko kulturalnie, znopwu wezwanie do zapłaty. Pani odpisała bym ją prawnikiem nie straszyła bo groźby są karalne ! :P Ona sama jest prawnikiem. Wpisałam jej dane przez NK ,nazwisko imię miejscowość... prawnikiem nie była na pewno :) Ale info dostałam ,że pieniądze już odesłane. No i czekam, czekam czekam, mija kolejny tydzien , pani mówi,że widac mój bank tak długo księguje. To niemożliwe wiem, więc proszę o przesłanie potwierdzenia. Czekam, czekam czekam.... A na koniec po jakims czasie pani napisała,że nie zleciła jednak omyłkowo przelewu. Kase dostałam na szczęście z powrotem . ODRADZAM Uchroń Boże od takich transakcji... A rachunku chyba się nie dostaje bo pani zamawia sama z USa i zwrotów nie chce potem u siebie w razie reklamacji, tak mi się wydaje. W każdym razie to ten sam sklep, ponieważ w mailach od allegro było info zapraszamy do sklepu.... Odpowiedz Link Zgłoś
chaszka Re: sklep La style-pl 14.04.10, 13:12 jak ktoś będzie składał sprawę w sondzie, to ja się pisze. Żenada a nie sklep, nieuczciwość i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
justine4 Re: sklep La style-pl 14.04.10, 18:01 Ewa i Haszka, ja też mogę przystapić do pozwu. Ja nie dostałam butów i koszulki,za które zapłaciłam na początku stycznia.. Jestem oburzona i wściekła na (delikatnie mówiąc) nieuczciwość właścicielki. Acha i cały czas dostaję informacje z La-Style o promocjach. Ech.. Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_igirl Re: sklep La style-pl 14.04.10, 20:19 Widzę że jestem szczęściarą bo zamówione buty dostałam (jakość ok, tutaj nie mogę narzekać), ale tak jak wy sklepu nie polecę nigdy i nikomu. Pani z którą się kontaktowałam oszukiwała mnie przez ok. 3 tygodnie, że najpierw nie ma butów w magazynie, potem że zwrócili mi już dawno pieniądze, i w końcu że paczka już wyszła. Dopiero po moim mailu, że opiszę swoją sytuację na wszystkich forach i poinformuję policję o oszustwie - bez słowa zrealizowano moje zamówienie (a właściwie Pani postraszyła mnie że "czarny PR" jest w polskim prawie karalny, stwierdziła że butów nie ma i zwróci mi pieniądze na konto)... paczka więc była dla mnie takim samym zaskoczeniem (odetchnęłam z ulgą bo już spisałam kasę i buty na straty) jak wcześniej poziom usprawiedliwień Pani z tegoż sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
justine4 Re: sklep La style-pl 14.04.10, 21:04 Skąd ja to znam..:( Ja po miesiącach czekania poprosiłam o zwrot pieniędzy i pierwszy mail na ten temat był taki, że koszulka właśnie została wysłana a z butami jest problem bo nie już tej kolekcji. Mijały kolejne tygodnie, poinformowałam, że informacja o wysłaniu koszulki była chyba omylkowa, bo wciaż jej nie mam, i że proszę również pamietać o zwrocie pieniędzy za buty i wtedy korespondencja się urwała..Ponawiałam moją prośbę kilka razy ale pani już się więcej nie odezwała. Odpowiedz Link Zgłoś
barbie09.07 Re: sklep La style-pl 15.04.10, 21:08 ja pieniądze dostałam od tej osoby,ale napisze Wam tylko dziewczyny,że warto złożyć sprawę w sadzie. Moja siostra taką sprawę założyła( innej zupełnie osobie) Osoba przegrała, musiała płacić koszty postępowania sadowego i i oddać pieniądze mojej siostrze. A że sama nie pracowała( przynajmniej legalnie zatrudniona nie była) To pieniądze za przegraną sprawę zostały ściągnięte z jej taty. Tak czy owak nieuczciwość jej się nie opłaciła. Rozprawa sadowa była w miejscu zamieszkania tamtej osoby, siostra moja na tą rozprawę wcale nie musiała się stawić. Dowodem była korespondencja mailowa no i wyciąg bankowy. Odpowiedz Link Zgłoś
barbie09.07 Re: sklep La style-pl 19.04.10, 19:48 jestem rowniez w szoku. Widzę,że miałam niezłe szczęście ,że udało mi się odzyskać moje pieniądze. Pewnie tylko dlatego,że transakcja odbyła się poprzez allegro,a kobieta nie chciała bym strzeliła jej negatywa... Dziewczyny,życzę Wam powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ding_yun Re: sklep La style-pl 19.04.10, 20:02 Wow, ten sklep na kilometr pachnie ściemą. Nie mówiąc już o niebywałych cenach, jestem zdziwiona, że aż tyle osób tam kupowało. Z jednej strony wieczne narzekania na to, ze sieciówki za drogie, z drugiej płacenie kilkuset złotych za wątpliwej jakosci topy i sukienki. Ale mam nadzieję, że odzyskacie pieniądze, tej właścicielce należy się nauczka. Odpowiedz Link Zgłoś
shiriam_shiriam Re: sklep La style-pl 19.04.10, 20:36 ja tam kupowalam i ani razu nie mialam problemow wiec moge sie wypowiedziec, ze jak dla mnie wszystko jest cacy. Ceny jak i na calym swiecie za ten asortyment..doliczcie sobie clo i vat plus wysylke wyjdzie jeszcze drozej. Co do kupowania z czasem oczekiwania czy kiedykolwiek kupowaliscie na bucikowo pl ...wszystko w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
barbie09.07 Re: sklep La style-pl 23.04.10, 15:17 ależ sprawy mozna zakładac "pojedyńczo". tylko rzecz nie może byc poniżej jakieś tam wartości, wydaje mi się,że 150 zł jest ta granica, może coś się zmieniło. Wart wybrać się do kancelarii. Za prowadzenie sprawy paci się proporcjonalnie od wartości rzeczy w przypadku takich kwot niewiele. Najpierw kancelaria wysyła pismo z wezwaniem do zapłaty do pozwanego. Takie pismo na urzędowym papierze. Zazwyczaj to działa i skutkuje błyskawicznym zwrotem pieniędzy. Nie ma możliwości by oszukana osoba nie wygrala w sądzie. Sa maile, wyciąg bankowy, są dowody. Odpowiedz Link Zgłoś
justine4 Re: sklep La style-pl 23.04.10, 15:44 Barbie09.07 serdeczne dzięki za info! Trochę mnie odstraszała perpektywa wyjazdu na 2-gi koniec Polski na sprawy sądowe - zwłaszcza, że p.Ewelina wisi mi 288 zł, więc po odjęciu podróży wyszłabym na zero. Z tego, co piszesz jest jednak szansa, że można tą sprawę załatwić w dużo prostszy sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
barbie09.07 Re: sklep La style-pl 23.04.10, 16:28 zupelnie innej osobie moja siostra założyła sprawę sadową. To bylo około 400 zł. Rozprawa byla na drugim końcu Polski w miejscu zamieszkania tamtej pozwanej osoby. Siostra moja nie musiała się wcale na tą rozprawę stawić i nie stawiła się na nią. Wcześniej prawnikowi w kancelarii dała wszystkie wydruki maili i wyciąg bankowy by udowodnić , oszustwo tamtej osoby,. Ten prawnik z miejsca zamieszkania siostry był ,wcale na rozprawę nie jechał, nie wiem dokładnie jak to się odbywa, może poprzesyłał dokumenty do sądu? Fakt faktem siostra wygrała , otrzymała zwrot pieniędzy. A tamta osoba musiała pokryć koszty postępowania sądowego! Gdyż przegrała proces. Siostrę kosztowało to coś z 50 zł, o ile dobrze pamiętam, to był jakiś procent od tej kwoty na którą pozywa osobę. A że tamta osoba pozwana nie pracowała przynajmniej nie była legalnie zatrudniona) to pieniądze sąd ściągnął z jej taty. Taką informację siostra potem dostała od prawnika. Tak czy inaczej warto wybrać się do pierwszej lepszej kancelarii i poradzić się i o wszystko wypytać. To tylko tak brzmi,że wnieść sprawę do sadu to takie skomplikowane i kosztowne. Odpowiedz Link Zgłoś
barbie09.07 Re: sklep La style-pl 23.04.10, 16:34 oprocz wygranej sprawy ,moja siostrze zdarzyło sie trafić rownież na innego nieuczciwego sprzedawcę , powędrowała do kancelarii. I Kolejna osoba dostała na papierze z kancelarii wezwanie do zapłaty z informacją,że jeśli do jakiegoś tam terminu nie odda kasy to sprawa znajdzie finał w sądzie. I w tym przypadku pismo zadziałało, rozprawa potrzebna nie była. Zawsze przed wniesieniem sprawy do sadu prawnik wysyła wezwanie do zapłaty. Zazwyczaj to już działa. Naprawdę warto zawalczyć o swoje pieniądze choćby po to by nieuczciwi ludzie nie nabijali w butelkę innych osób, i nie myśleli ,że są bezkarni. Odpowiedz Link Zgłoś
shiriam_shiriam Re: sklep La style-pl 24.04.10, 11:43 ludzie od czego macie maile???? ze tez Wam sie chce tutaj wypisywac zamiast zglosic sie bezposrednio do sklepu??? nie kumam tego hahah Odpowiedz Link Zgłoś
shiriam_shiriam Re: sklep La style-pl 25.04.10, 17:18 w tym sek, ze ja nie mam problemu żadnego i kupowałam tam zarówno ja, jak i moje koleżanki i normalnie dochodziło wszystko i na maile tez zawsze miałam odp.! Wy macie taka opinie ja mam swoje proste! Tylko jak mi by ktoś nie odp. na maile to bym ich napisała 10razy tyle... mail to mail Odpowiedz Link Zgłoś
barbie09.07 Re: sklep La style-pl 24.04.10, 22:22 zgłosić się bezpośrednio? Toż to było jak grochem o ścianę! hahaha :( Odpowiedz Link Zgłoś
ewa3033 Re: sklep La style-pl 25.04.10, 12:41 dziwne że ktoś skasował mój wpis wcześniejszy :/ też jestem oszukana i nie podaruje tego Pani Ewelinie, podaje maila do siebie dla oszukanych osób ewkaprzybylska@buziaczek.pl, razem zdziałamy wiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa3033 Re: sklep La style-pl 25.04.10, 12:45 w ogóle dziwne jest to, że wśród nas są osoby, które mają dobre zdanie o tym sklepie, to chyba sama Pani Ewelina pisze hahaha, liczba oszukanych osób o czymś świadczy... Odpowiedz Link Zgłoś
shiriam_shiriam Re: sklep La style-pl 25.04.10, 17:31 Jak już pisałam ale chyba mi się post usunął - ja nie mam żadnego problemu !!! Jak już pisałam ja tam kupowałam (dodam że nie raz )i moje koleżanki tez i to nie na małe kwoty i ani razu nie miałam żadnego problemu! A co do maili, jakbym nie dostawała odp.to bym ich napisała 10razy tyle! Każdy ma prawo mieć swoją opinię tyle - ja mam dobrą - tyle w temacie! Odpowiedz Link Zgłoś
janczar100 Re: sklep La style-pl 25.04.10, 19:15 Ok. Zakładam sprawę pojedynczo. Będę informowała o przebiegu i może coś Wam doradzę. A Pani shiriam_shiriam to chyba faktycznie Ewelina. Gdyby sklep był cacy to ludzie by się inaczej wypowiadali i forum wyglądałby zupełnie inaczej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shiriam_shiriam Re: sklep La style-pl 25.04.10, 19:25 Ja to nie Pani Ewelina hahaha ale nie omieszkam jej wysłać linka do tego śmiesznego tematu. Ja kupuje i kupować będę bez względu na to co i kto tutaj wypisuję. A poza tym każdy sklep ma swoje negatywne i pozytywne opinie ja tych złych nie widzę i nie mam i nie piszę wy macie to sobie piszcie, jeśli nie macie nic lepszego do roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
shiriam_shiriam Re: sklep La style-pl 25.04.10, 21:01 Moim zdaniem każdy sklep ma rożne opinie np. bucikowo.pl mnóstwo zadowolonych i mnóstwoooo narzekających (ja nalezę do tych drugich) to samo z deezee wiec nikt mi nie powie, ze każdy sklep jest naj naj albo że jest mega blee - wiadomo jesteś niezadowolony piszesz częściej gorzkie żale tak jak tutaj. Ja kupowałam drogie rzeczy tam więc mam prawo być zadowolona i też o tym pisać bo nikt mi tego nie zabroni.A niestety fora mają to do tego, że służą przysłowiowemu "jechaniu" po ludziach/poglądach itp.itd. Odpowiedz Link Zgłoś
janczar100 Re: sklep La style-pl 25.04.10, 21:17 tylko, że na innych forach opinie rozkładają się jakoś proporcjonalnie, a na tym jest tylko shiriam kontra reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
shiriam_shiriam Re: sklep La style-pl 25.04.10, 23:04 mi tam naprawdę wszystko jedno czy jestem ja kontra reszta - ja tylko opisuję swoje doświadczenia co by opinia była obiektywna do końca:) A Wam serio radzę piszcie maile ...ludzie listy piszą :))) temat, jak dla mnie uważam za zamknięty...po raz ęty Odpowiedz Link Zgłoś
velvetbelly Re: sklep La style-pl 26.04.10, 07:58 dzieki za ten watek i ostrzezenie przed problematycznym sklepem. wlasnie mialam tam kupic sobie buty, ale teraz wole nie ryzykowac @shiriam - gdyby sklep byl Ci obojetny (nawet po udanych zakupach) nie walczylabys na forum jak dzika lwica w obronie jego dobrego imienia Odpowiedz Link Zgłoś
ewa3033 Re: sklep La style-pl 26.04.10, 13:37 dziewczyny shiriam to na bank Ewelina hehe bo już mi napisała maila, żebym nie pisała głupot na forach ze zostałam oszukana, że mogłam do niej maile pisać a nie wypisywać tutaj, szkoda ze maili napisałam chyba z 20 i zero odzewu, dopiero jak sprawa trafiła na policje nagle zaczęła mi odpisywać i wciskać kit, że zadnego maila wczesniej ode mnie nie dostała, żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
justine4 Re: sklep La style-pl 26.04.10, 14:18 Ewa, właśnie sparawdziłam moją skrzynkę, ale do mnie nic nie doszło. Tzn. nic poza wiadomością z La Style o nowym wspaniałym rabacie (trzeba wpisać hasło "czary")... To chyba nie Shiriam..Jeśli zgłosiłaś sprawę na policję pewnie było jakieś działanie z ich strony. Gdyby p.Ewelina czytała tą stronę to powinien zadziałać jej instynkt samozachowawczy i powinna oddać nam wszystkim pieniądze, zanim zaczną się wezwania na rozprawy sądowe. Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_igirl Re: sklep La style-pl 27.04.10, 00:21 też tak myślę - ten sam styl wypowiedzi, podobny post znalazłam też na groszkach. musiała się w końcu dowiedzieć że nie siedzimy bezczynnie Odpowiedz Link Zgłoś
lola.g Re: sklep La style-pl 01.05.10, 23:09 A tak poza tym Shiriam to pani Ewelina we własnej osobie!!! Reklamuje swój cudowny butik na wszystkich forach internetowych i zachęca do zakupów... A obok jej ksywy wyświetla się, że jest ze Świdnicy...zonk... Jak tak można?? Jak można być tak bezczelnym złodziejem?? Postaram się wszystkich potencjalnych kupców zaalarmować i proszę o to wszystkich, którzy zostali oszukani przez tę kobietę. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa3033 Re: sklep La style-pl 03.05.10, 18:35 ja też zgłosiłam sprawe na policję, a ostatnio dowiedziałam się, że takimi internetowymi sklepami zajmuje się e-sąd, taki sąd internetowy, który działa od stycznia. Mam zamiar podać pania Ewelinę do tego sądu, dla zainteresowanych podaje linka e-sad.gov.pl, trzeba tam założyć konto przez wypełnienie wniosku rejestracyjnego, należy podać swoje dane: imię, nazwisko, pesel itd. oraz uiścić opłatę sądową, ale plusem jest to, że taki sąd bardzo szybko rozstrzyga tego typu sprawy. Zachęcam wszystkie oszukane osoby do podania pani Eweliny do tego sądu, nie pozwólmy aby oszukała więcej osób. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa3033 Re: sklep La style-pl 03.05.10, 18:56 dziewczyny tu macie linka do e-sadu www.e-sad.gov.pl/default.aspx taki sąd znacznie szybciej rozpatruje sprawy, no i co najważniejsze nie trzeba stać nigdzie w kolejkach itd tylko bez wychodzenia z domu zakladamy sprawe, opisujemy i czekamy. Ja własnie zakładam sprawę la-style, a tak poza tym to pozdro dla shiriam tzn Eweliny :] Odpowiedz Link Zgłoś
janczar100 Re: sklep La style-pl 09.06.10, 10:36 A wiecie, że LA Style nie płaci praw autorskich za zdjęcia gwiazd wykorzystywane do sprzedaży ich produktów? Też ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
trish1986 [...] 11.06.10, 14:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa3033 Re: sklep La style-pl 21.06.10, 10:08 Ewelina teraz sprzedaje rzeczy na allegro pod nikiem bambuleczek, także uwaga dziewczyny, kto nie chce zostać oszukany przez tą panią radze nie kupować Odpowiedz Link Zgłoś
micurina potwierdzam 21.06.10, 13:37 Rowniez mam nieprzyjemnosci z ta firma. Zaplacilam za towar odrazu. Najpierw tlumaczylam sobie ze to normalne ze trzeba czekac. Po miesiacu upomnialam sie. Po kolejnym poprosilam o zwrot pieniazkow.Do dzis ich nie mam. Wybieram sie na policje i do sądu. WYmowki typu niechodzacy mail,przesylanie konta po sto razy sa w normie. Czy ktos nie moglby zamknac tej instytucji!?! Ilu ludzi musza oszukac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abrakadabraaa Re: potwierdzam 15.08.10, 09:28 rety, dobrze że znalazłam ten wątek!!! Właśnie miałam tam zrobić zakupy!!! Dzięki Wam za przestrogę. Jak poszły sprawy??? Odzyskałyście pieniądze?? Odpowiedz Link Zgłoś
kinkietnik Re: potwierdzam 25.08.10, 17:41 ja cały czas nie odzyskałam pieniędzy ( zamówienie w marcu na kwote 1300zł ...) pani czuj się nie odzywa, dostałam ze sklepu zawiadomienie,że niby 4 tygodnie temu paczka została wysłana NIE KUPUJCIE TAM ! SKLEP LA STYLE TO JEDNA WIELKA FIKCJA, WŁAŚCICIELKA JEST ZŁODZIEJKĄ ! wizaz.pl/forum/showthread.php?t=461272 temat o la -style Odpowiedz Link Zgłoś
abrakadabraaa Re: potwierdzam 27.08.10, 15:39 Pomimo waszych nieprzyjemnych przygod zdecydowalam sie na zakupy w La-Style. Jestm bardzo miło zaskoczona. Podoba mi się informowanie na maila o statusie zamowienia. W ciągu ok 4 dni towar mialam w domu, jestem bardzo zadowolona z zakupu i jeszcze te rabaty... ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kinkietnik Re: potwierdzam 27.08.10, 23:29 no to masz szczęście. spróbowałam podstępem i pani czuj, która nie odpisywała mi wcześniej na mejle, odpisała na tego ,którego wysłałam z allegro jednak kiedy się ujawniłam znowu przestała mi odpisywać :| Odpowiedz Link Zgłoś
justine4 Re: potwierdzam 29.08.10, 11:21 @abrakadabraaa, Ty po prostu lubisz takie życie na krawędzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
pralinemilch Re: sklep La style-pl 21.09.10, 18:00 Kupowalam kilka rzeczy w tym sklepie i jak dotad nie bylo problemu. Widze jak wielkie bylo moje szczescie. jednak teraz kiedy zazadalam zwrotu za spodnie, ktore nie doszly do mnie od wielu miesiecy sprawa sie komplikuje. Nie zamierzam tej pani przepuscic ponad 500 zl. Ja i moi rodzice jestesmy prawnikami, wiec sprawa bedzie zgloszona na policje. Jesli ktos ma chec sie ze mna skontaktowac pralinemilch@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
mrabiczko Re: sklep La style-pl 27.09.10, 17:11 A czy udało się komuś może zdobyć telefon do LA-style? Odpowiedz Link Zgłoś
poly.ana Re: sklep La style-pl 26.10.10, 18:29 Ja znam numer telefonu do Ewelinu Czuj!!!!!!!MIeszka w Śwnidnicy! Ale uwaga bardzo często nie odbiera telefonu 513 287 740 Odpowiedz Link Zgłoś
mrabiczko Re: sklep La style-pl 28.10.10, 18:51 Witam, Polecam zgłoszenie na policję. Ja tak zrobiłam - zeznania złożyłam we środę, zaraz w piątek otrzymałam maila ze sklepu la-style, że moje zamówienie zostało wysłane. W poniedziałek pojawił się kurier z butami (na szczęście rozmiar jest ok, bo ciekawe jak wyglądałaby wymiana...). Musiałam co prawda pofatygować się na policję jeszcze raz, aby odstąpić od roszczeń i oficjalnie podpisać protokoły. Okazało się, że przemiła Pani sierżant już we czwartek zdążyła interweniować w mojej sprawie. Dziwnym zbiegiem okoliczności w piątek nadszedł e-mail informujący o wysyłce. Także nie bójmy się składać doniesień na policję. Mają mnóstwo takich zgłoszeń i zajmują się nimi. Mamy cyber-czasy i nie mogą już ignorować cyber-oszustw:) Odpowiedz Link Zgłoś