Gość: Krons IP: *.joint.eu.org 29.02.04, 14:39 ..jestem fetyszysta...uwielbiam ..fajne buciki..eleganckie u kobiet, rajstopy,ponczochy...rozne dodatki..wymalowane paznokcie,srebrna bizuterie... --a co kreci kobiety-fetyszystki u mezczyzn........? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AniaWarszawa Re: ____fetyszysci IP: *.acn.pl 29.02.04, 16:22 Nagie...dłonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ____fetyszysci IP: 217.98.107.* 29.02.04, 16:43 ..jestem fetyszystką...uwielbiam ..fajne buciki..eleganckie u mężczyzn, rajstopy,pończochy...różne dodatki..wymalowane paznokcie,srebrną biżuterię... to właśnie kręci kobiety-fetyszystki u mężczyzn.......! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: ____fetyszysci IP: 217.153.88.* 01.03.04, 14:29 > rajstopy,pończochy...różne dodatki..wymalowane paznokcie,srebrną biżuterię... > to właśnie kręci kobiety-fetyszystki u mężczyzn.......! Hmmm.... rajstopy dla panów już się zdarzają, srebrna biżuteria w postaci sygnetów z głową lwa też u dresów można zobaczyć, ale pończochy? Malowane paznokcie? U faceta?????? ;-) J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ____fetyszysci IP: 217.98.107.* 01.03.04, 17:11 taaak, u faceta, nie wiedziałeś co teraz jest top trendy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: ____fetyszysci IP: *.crowley.pl 01.03.04, 18:22 Bielizna osobista i fatazjuje żeby stac sie paseczkiem jego stringów ymmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: ____fetyszysci 02.03.04, 12:59 Małgo.... Zapomniałas przyfantazjować "[...]żeby stać sie paseczkiem jego kilkudniowych stringów ymmmmmmm." ;) tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: ____fetyszysci IP: *.crowley.pl 02.03.04, 13:55 Małgo.... Zapomniałas przyfantazjować "[...]żeby stać sie paseczkiem jego kilkudniowych stringów ymmmmmmm." ;) tassman:) Po co ta bulwera mój drogi?Nie wierze ze nie chciałbys byc przedmiotem najbardziej wyuzdanych fantazji , widzisz moj mąz ma mnie wrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ____fetyszysci IP: 217.98.107.* 02.03.04, 13:59 najbardziej wyuzdaną fantazją jest uzda za którą możemy kierować zaużdżonym pionkiem Odpowiedz Link Zgłoś