Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Proszę o poradę! jakie dodatki.

19.05.10, 14:07
    Witam, mam 27 lat. Niedawno zostałam po raz drugi mamą :)
    Noszę rozmiar 42 a czasami 40. Kupiłam sobie sukienkę w której w czerwcu mam zamiar iść na wesele kuzyna.
    Nie mogę się zdecydować jakie ubrać buty? Czy nałożyć żakiet, bolerko, szal?
    Z biżuterii, myślałam o perłach lub cyrkoniach.

Tekst linka
    Obserwuj wątek
      • mitasza Re: Proszę o poradę! jakie dodatki. 19.05.10, 15:43
        czy ktoś się wypowie??
      • aalngr Re: Proszę o poradę! jakie dodatki. 19.05.10, 15:47
        Myślę, że bardzo delikatny, przezroczysty szal a buty... coś ciemniejszego, mała
        szpilka. Może kolorystycznie jak sukienka, ale o dwa tony ciemniejsze.
        Ewentualnie jakaś biżuteria np. czarna, delikatna, czarny szal i buty .. bądź
        inny kolor pasujący.
        • aalngr Re: Proszę o poradę! jakie dodatki. 19.05.10, 15:48
          Jeszcze jedno... bez naszyjnika czy łańcuszka do sukienki na jedno ramie.
          • mitasza Re: Proszę o poradę! jakie dodatki. 19.05.10, 17:20
            to akurat wiem :) chciałam założyć wiszące duże kolczyki i szeroką bransoletkę :)
      • nanah Re: Proszę o poradę! jakie dodatki. 19.05.10, 15:48
        A spośród jakich butów możesz wybierać? Z szafy czy nowe? Mnie tam się bolera
        nie podobają, więc odradzałabym:)
        • mitasza Re: Proszę o poradę! jakie dodatki. 19.05.10, 17:18
          Buty nowe :) myślałam o nie za wysokich "open toe".
        • mitasza Re: Proszę o poradę! jakie dodatki. 19.05.10, 18:00
          myślałam o czymś takim zamiast bolerka ale czy nie śmiesznie tak w futerku
          wyskoczyć? ;)

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2270528,2,2,3.html
      • chomsterek Re: Proszę o poradę! jakie dodatki. 19.05.10, 17:56
        Na górę radziłabym szal, zwłaszcza, że na ramieniu masz kokardę, która pod
        bolerkiem będzie nieciekawie odstawać.
        • mitasza Re: Proszę o poradę! jakie dodatki. 19.05.10, 18:02
          Przymierzałam krótki żakiecik i nie było widać różnicy w ramionach :)
          • mimiko Re: Proszę o poradę! jakie dodatki. 20.05.10, 12:51
            Moim zdaniem krótki żakiet będzie ok:)
            Co do biżuterii to oczywiście kolczyki - ja bym stawiała np. na jakieś wiszące
            przezroczyste lub czarne, ew. białe. Lubię minimalizm, więc mogą być też zwykłe
            czarne kulki na wkręty i do tego czarne koraliki na rękę. Butki delikatne
            sandały np czarne lub cieliste.

www.modeon.pl/index.php?p688,nannette-srebro-fluoryt
            blacklabelandme.files.wordpress.com/2008/08/kolczyki_czarna_perla_swarovski_black-label_and_me.jpg
            • mitasza Re: Proszę o poradę! jakie dodatki. 21.05.10, 16:27
              myślałam o kolczykach i bransoletce z pereł, tylko jakiego koloru buty? chciałam
              ubrać czarne albo beżowe open toe na niewysokim obcasie.
              • lonely.stoner Re: Proszę o poradę! jakie dodatki. 22.05.10, 10:44
                buty wybierz bezowe, albo cieliste- jak beda na obcasie to dodatkowo wydluza noge.

boze, mialam tego nie pisac bo wyjde na wredna jedze, ale ja sie czesto lapie za
                glowe jak widze wpis- mam 27 lat, po raz drugi jestem mama, ciuchy rozmiar
                40-42. Przed ciazami tez nosilas taki rozmiar czy dopiero po uroslas?? bo z tego
                co widze nogi i gora ekstra, ale brzuch, uda i posladki chyba juz nie.
                • mitasza do: lonely.stoner 25.05.10, 17:52
                  Dzięki za poradę :)
                  Rozmiar przed ciążą nosiłam 38/40. Rzadko która kobieta po ciąży jest
                  szczuplejsza niż przed, logiczne dla mnie jest że wszyscy zrozumieją co mam na
                  myśli. Co do figury to myślałam że tylko nogi mam szczupłe a tu proszę.. jaka
                  niespodzianka ;) mam zgrabną górę.. dzięki! Tłuszczyk na udach i brzuchu
                  niestety jeszcze pozostał :/
                  Pozdrawiam.
      • lonely.stoner Re: Proszę o poradę! jakie dodatki. 22.05.10, 10:46
        hmm, w ogole to juz w ogole nie napisze na temat- ale ja bym chyba na twoim
        miejscu z taka figura podkreslila co najlepsze - nogi, i biust, ramiona tez
        ladne. A ta sukienka skraca ci troche nogi, poszerza w pasie i w ogole jakby
        deformuje ladna pewnie figure. Buty sobie kup na obcasie to bedzie ok.
        • mitasza Re: Proszę o poradę! jakie dodatki. 25.05.10, 17:57
          Fioletowa
          sukienka

To druga sukienka nad którą się zastanawiałam ale ostatecznie wybrałam tą różową.
          • nothing.at.all Re: Proszę o poradę! jakie dodatki. 25.05.10, 18:38
            Różowa lepsza!
            Będzie super.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka