Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ubrania na obóz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 17:36
    Jakie ciuchy zabrałybyście na 10-dniowy obóz językowy ?
    Proszę o pomoc ! Buziaki :-*
    Obserwuj wątek
      • Gość: em. Re: Ubrania na obóz IP: *.miedzylesie.waw.pl / 192.168.1.* 26.06.10, 18:20
        A może jakies wskazówki?Gdzie jedziesz(Polska, świat, morze, góry?) ile masz
        lat(12?18?)
        • Gość: . Re: Ubrania na obóz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 21:17
          12 lat
          w tej miejscowości będzie jezioro
          • Gość: em. Re: Ubrania na obóz IP: *.miedzylesie.waw.pl / 192.168.1.* 28.06.10, 09:27
            To na pewno 10 zmian bielizny i 10 koszulek, topów czy bluzek.Przydadzą się ze 2
            kostiumy kąpielowe(o ile nad to jezioro będziecie chodzić się plażować bo może
            nie)ręcznik plażowy.Gumowe, piankowe klapki pod prysznic.Sandały, jakieś zakryte
            buty sportowe.Jeansy, szorty do tego sukienka i spódnica(o ile nosisz).Bluza z
            kapturem albo sweter i kurtka przeciwdeszczowa.Jeśli planowane są jakieś
            "dyskoteki" to możesz dorzucić jakiś bardziej ozdobny top czy coś.Nie wiem czym
            też dysponujesz.Sprawdź mniej więcej jaka będzie pogoda ale nie ufaj temu na
            100%.Najlepiej przed wyjazdem otwórz szafę, stań przed lustrem i zrób sobie
            przegląd.Zrób 10 zestawów,pi razy drzwi zastanów się co do czego pasuje bo na
            miejscu może nie być warunków żeby się stroić czy nawet może nie być lustra:)
      • Gość: Tania Re: Ubrania na obóz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.10, 15:04
        Wybierz się do s.Oliver , mają tam extra przeceny a jeansy i t-shirty wytrzymają nawet
        obóz przetrwania w głębokim lesie :-) Ja właśnie w Oliverku zrobiłam zakupy przed
        wyjazdem na miesiąc do Londynu i jestem bardzo zadowolona.
        • lejdiszanel Re: Ubrania na obóz 23.07.10, 17:38
          Może zrobisz sobie coś techniką DIY? Ciekawe pomysły znajdziesz na Luli i w
          magazynie Dilemmas. Zrobisz naprawdę dobre wrażenie. Możesz również zaopatrzyć
          się w koszulkę z flagą Anglii. Pasuje do okazji i sprawi, że dodasz do swojego
          stylu domieszkę grunge'a.
          Pozdrawiam i życzę miłych wakacji!
          LejdiSzanel
      • kasia3000 Re: Ubrania na obóz 22.07.10, 12:33
        Szkoda,że nie podałaś więcej szczegółów takich jak na przykład to gdzie będzie
        ten obóz się odbywał:) Na pewno warto wziąć ze sobą parę wygodnych butów, na
        przykład takich
        www.newbalance.pl/nowosci/obuwie/kolekcja-damska/buty-sportowe-damskie-wl474ws.html
        może będziesz dużo chodzić, do tego jeansy, parę podkoszulków, jeden swetr, bo w
        sumie pogoda może być kapryśna i może jakaś sukienka( a nuż będzie okazja by ja
        założyć)
        • szaramyszkaaa Re: Ubrania na obóz 23.07.10, 14:14
          jesli oboz jezykowy z angielskim i u źródeł to koniecznie kalosze i parasolke.
          a, i prostownice, o ile nie masz lokow. wilgoc angielska robi straszna szope z
          ladnie ulozonych wlosow ;)

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka