maja11-25 15.07.10, 21:38 mam pytanie ile macie takich chust i czy do kazdego kostiumu . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: pareo 15.07.10, 21:44 obecnie wcale. Mam gdzieś, że ktoś będzie widział moje rozstępy. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais gdzieś się plącze jedna, o ile jej nie wyrzuciłam 15.07.10, 21:47 Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: pareo 15.07.10, 23:02 Z tego co się orientuję przy moim rozmiarze(większym niż 38) powinnam mieć pół szafy.Ale nie mam ani jednego.Co więcej w zeszłym roku nie widziałam jakoś pań odzianych w pareo na plaży poza jedną w ciąży, która zakrywała brzuch. Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: pareo 16.07.10, 05:15 mam kilka i nie słuza mi do ukrywania brzucha czy rozstępów bardziej do schowania ramion czy nóg przed słońcem czy siedzenia na nim jak ide daleko plaza i chce chwile odpoczac a nei nosze wtedy duzego recznika w torbie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: pareo 16.07.10, 07:28 "do schowania ramion czy nóg przed słońcem" - tak, o ile nie będzie z syntetyku. Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: pareo 16.07.10, 07:46 tak, o ile nie będzie > z syntetyku. to dla mnie było zawsze oczywiste;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: pareo 16.07.10, 08:23 Mam jedną, ale i tak leży zawasze nieużywana. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: pareo 16.07.10, 08:26 kolorystycznie dobieram do kostiumu badz kupuje z kostiumem sluza do przyodziania sie w miejscach bardziej nieplazowych niz sama plaza (np. dojscie do plazy -hotel-....) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: pareo 16.07.10, 23:09 no właśnie, zawsze sądziłam, że ona jest do takiego użytku, o jakim pisze trampek, a nie do ukrywania tego czy śmego Odpowiedz Link Zgłoś
ericastefani Re: pareo 16.07.10, 14:59 Ja mam dwa, jedno ciemnozielone z białymi wzorami kwiatowymi i drugie podobne, tylko fioletowe i noszę do białego bikini. Ogólnie lubię takie ubrać na spacer wzdłuż plaży, chociaż prawdę mówiąc, czasami zapominam ze sobą zabrać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kiki74 Re: pareo 16.07.10, 19:05 Ja mam jedno pasujące do jednego kostiumu.W tym roku rozglądałam się za nowym,ale nic ciekawego nie wpadło mi w oko. To które mam jest genialne.. zwiewne, lejące, psikam je lekko perfumami i dzięki temu cieszę się moim ulubionym zapachem na plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: pareo 17.07.10, 15:02 dwie - jedną - prezent z chin, drugą kupioną w te wakacje nad bałtykiem, bo mi się gatki od ulubionego bikini rozwlekły i chciałam to ukryć do czasu kupna, ale czarna chusta z frendzelkami z takiego lejącego się materiału tak mi się spodobała, że po zakupie nowych gatek nadal paradowałam w chuscie. pareo przydawało mi się głównie do wyjścia na chwilę z plaży - np. po piwo. za to w gdyni na deptaku kilkaset metrów od plaży widziałam dziewczę na oko dwudziestoparoletnie które maszerowało dumnie w bikini, bo jej sie nie chciało oblec dupska w cokolwiek. to było niesmaczne imo. a i figura jakas powalajaca nie byla. mam lepszą. Odpowiedz Link Zgłoś
malavida Re: pareo 18.07.10, 14:17 nie mam ani jednego. jeśli już muszę coś narzucić na kostium, to z reguły jest to lekka, przewiewna tunika lub dłuższa, rozpinana koszula. Odpowiedz Link Zgłoś
maja11-25 Re: pareo 19.07.10, 17:47 czy moge nosic te pareo na glowie zakladajac np; na kok Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: pareo 19.07.10, 22:47 czy moge nosic te pareo na glowie zakladajac np; na kok pewnie Odpowiedz Link Zgłoś
lili.von.stupf Re: pareo 21.07.10, 16:48 mam kilka nie sa dobrane do kostiumow, pareo kupuje jesli mi sie podoba kolor lub wzor Odpowiedz Link Zgłoś