Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Torebka i ja

16.08.10, 12:59
    zauważyłam jak dużo na polskim rynku znajduje się zbyt dużo różnorodnych
    podróbek torebek oryginalnych włoskich projektantów. Wyroby te są "unikatami"
    przywiezionymi z Dalekiego Wschodu ;) Ciekawa jestem ile wartych uwagi jest
    polskich producentów i projektantów, którzy tworzą torebki?
    Obserwuj wątek
      • blizniaczkii Re: Torebka i ja 16.08.10, 13:47
        nie wiem ale lubię torebki, to co że podróba przynajmniej są tańsze ;)
        a tylko gwiazdy i ludzie z pozycją mogą pozwolić sobie na drogie, oryginalne
        torby sławnych, zagranicznych producentów:):*
        mnie to nie przeszkadza:)
        • piero Re: Torebka i ja 16.08.10, 14:20
          Zgadzam się :) Jeżeli tylko ludzie żyjący w luksusach mieliby dobrze wyglądać,
          to musiałabym się zastanowić, czy kiedykolwiek minęliśmy XX w. Torebka ma się
          dobrze ze mną prezentować. Oczywistą rzeczą natomiast jest, że torebka markowa,
          będzie w 90% lepiej wykonana, od tej tańszej z bazarku xD
          • szaramyszkaaa Re: Torebka i ja 28.08.10, 14:38
            zgadzam sie, ze torba ma dobrze z nami wygladac, etc, to oczywiste. jednak nie
            znosze podrobek, traca mi bazarem, czesto sa fatalnie wykonane, etc. nie oznacza
            to, ze stac mnie na oryginaly. po prostu kupuje ladne torebki NIEMARKOWE. z
            sieciowek - hm, reserved, orsay, bershka, mohito, river island etc. albo... z
            SH. jesli pragne czegos oryginalnego szukam po sklepach internetowych
            zajmujacych sie rekodzielem. mozna znalezc prawdziwe rodzyneczki.
            holduje zasadzie - jesli nie masz kasy na oryginal nie udawaj, ze masz.

pozdrawiam
          • jagodowysad Re: Torebka i ja 01.12.10, 19:16
            Nie ukrywam, ze lubie dobre torebki, ale tez nie stać mnie na nie, dlatego kupuję w outletach, tam po okazyjnych cenach mozna kupić porządna torebkę, trwałą i wytrzymałą.
      • romulusia Re: Torebka i ja 30.08.10, 11:30
        Otóż to ja też jestem zdania, że torebka powinna dobrze komponować się z ogólnym
        moim style. Przeszukując internet pod kątem polskich producentów znalazłam jeden
        sklep z różnymi skórzanymi wyrobami i trafiłam na niezłą torebkę. Nie jest to
        sieciówka i jest dość dobrej jakości:
        https://sklep.wukador.pl/image_func.php?img=gfx/3e8ee924019b50070e5964c6f60f9f85.jpg&lang=pl&prod_id=173
        • papayka Re: Torebka i ja 02.09.10, 11:59
          ja polecam reserved,hm, zare- choć w zarze to nie do konca tak tanio. podrobkom mowie nie!
          • Gość: jael53 Re: Torebka i ja IP: *.root.com.pl 05.09.10, 19:07
            A czemu stronimy od krajowych producentów? Klasyczne i porządne torebki ma
            Hexeline, Simple, Ochnik... Pewnie znalazłoby się jeszcze trochę.
      • Gość: xxx Re: Torebka i ja IP: 83.2.227.* 30.11.10, 12:51
        nie obchodzi mnie to
      • ruda86 Re: Torebka i ja 01.12.10, 12:42
        ja kocham plecaki - małe i duże, co do torebek to te wymarzone są poza moim zasięgiem:)
      • jolenka Jasne moda systematycznie do Nas wraca:) 19.05.11, 16:22
        Teraz są modne listonoszki - totalne szaleństwo zapanowało na tym punkcie:) Ja tez zakupiłam sobie takie dwie na stronce amiche.pl. Mają extra wybór:)
      • gab85 Re: Torebka i ja 16.06.11, 18:03
        ja mam super torbę , jeszcze z czasów studenckich mojej mamy - normalnie unikat:-)
      • weronik777 modne torby na laptopa 29.07.11, 11:12
        Ostatnio modne są torby na laptopa. Oglądałam Sushi na www.mobiefashion.pl, moim zdaniem są ok. jakie inne firmy możecie polecić?
      • evita_pszczola Re: Torebka i ja 13.09.11, 00:12
        Ja nie przepasam za torebkami znanych projektantów-drogie i nie zawsze użytkowe. Za to polecam torebki bardziej luźne, workowate nieco, za to z orientalnymi wzorami np. afrykańskimi symbolami czy peruwiańskimi motywami:
        allegro.pl/listing.php/user?us_id=10215269
      • agula_lula Re: Torebka i ja 13.09.11, 13:05
        A co myślicie o torebkach gobelinowych ? Np. o takiej, jak ta:
        www.vintageshop.pl/index.php?page=produkt_info&produkt_id=23418
        Mi bardzo się podoba, nie jest droga, a oryginalna :) :)
      • amel_13 Re: Torebka i ja 29.09.11, 12:42
        Podejrzewam, że sporo różnego rodzaju torb i torebek pochodzi ze Wschodu, a my nie do końca jesteśmy tego świadomi :-? Ale możemy same na przykład coś zaprojektować, własny pomysł zawsze jest najlepszy. Dziewczyny użyjmy wyobraźni i wykreujmy własny projekt torebki. Szczegóły poniżej! ;-)

www.tajemnicedamskiejtorebki.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=124&Itemid=94

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka