Gość: Motylek Re: Redakcja "Avanti" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 13:17 Witajcie Droga Redakcjo:) jako milośniczka mody juz od dluzszego czasu szukalam na polskim rynku gazety o samej modzie i w koncu znalazlam..WAS:) ale mam kilka uwag: - ceny w Avanti sa stosunkowo za duże, nie kazdego stac na kupienie bluzki czy spodnicy za ponad 200zl a nawet 100!!to nie te czasy:( - po drugie smuci mnie fakt ze np. znizki ktore Panstwo zamieszcacie w gazecie dotycza wielkich sklepów ktore znajduja sie w duzych miastach. pochodze z malego miasteczka w wojewodztwie podlaskim i nie mam dostepu do sklepów, ktorych produkty reklamujecie (chociaż sa tanie i dobre). powinniscie zamieszac sklepy dla kazdego (mozliwe) dostępne - i po trzcie to to ze by sie przydalo troszke wiecej artukułów do czytania lub porad:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amelia Re: Redakcja "Avanti" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 19:06 nigdy wicej nie wezme do reki tej gazety wszystkie znizki to jedna wielka sciema byla w kilku sklepach gdzie nie mieli pojecia o tych znizka o ktorych pisze Avanti... szkoda gadac rozczarowalam sie jak nigdy...:( Odpowiedz Link Zgłoś
mojamoda Re: Redakcja "Avanti" 25.06.04, 14:26 Doskonały poradnik dla kobiet.Odkąd zaczełam kupować to pismo mam mniejszy kłopot z wyborem i miejscem kupna określonej rzeczy.Można sobie zaplanować niezłe zakupki...Dzięki AVANTI nie ominą nas zniżki,promocje i wyprzedaże. Pozdrawiam całą redakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: króliczek Re: Redakcja "Avanti" IP: *.visp.energis.pl 27.06.04, 13:11 jak dla mnie to jesteście super lubię robić zakupy a wy to ułatwiacie jeśli komus nie odpowiada forma tego miesięcznika to niech go nie kupuje. czy znajdą się kiedyś strony poświęcone modzie dla facetów oni też czasami kupują ciuchy i lubią to tak samo jak my kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka z Małkini Re: Redakcja "Avanti" IP: 82.160.17.* 25.07.04, 15:04 Wasz czasopismo jest super:)ciuszki są bardzo na czasie pozatym ceny nie szokują,ale czy moglibyscie wprowadzic możliwosc zamawiania przez telefon,bo troszkę daleko do was.....pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Zapytanie o BIG Star - "Avanti" IP: *.crowley.pl 04.08.04, 08:18 Droga Redakcjo ! Chciałam się dowiedzieć w jakich sklepach konkretnie mozna kupic ciuszki marki Big Star z sierpniowego wydania? We wszystkich sklepach głównych tej marki w Warszawie dowiadywałam się i po pierwsze nie wiedzieli że w gazecie są ich rzeczy a po drugie wszystkie ciuszki sa z ubiegłego roku i w tych sklepach niedostepne i nawet w tym roku ich nie było. Co Wy na to ? Zatem nasówa mi sie pytanie o stosowność hasła "Avanti - idziemy na zakupy" chyba nie na miejscu skoro opisywane przez Was rzeczy (wszystkie BIG STAR) sa tak naprawdę niedostepne w Warszawie. Prosze o odpowiedz na e-mail :kborz@go2.pl Gdzie moge kupić prezentowane ubrania marki BIG STar ? Z numeru na numer rośnie chyba grono niezadowolonych czytelniczek a raczej "oglądaczek" Waszego pisma. Dodam jeszcze że niepodoba mi się że dzielicie kobiety w zależności od zasobności portwela bo Wasze propozycje są dla tych majętniejszych, zupełnie tak jakby w Polskich sklepach nie było rzeczy tańszych i równie efektownych. JEsli tak dalej będzie, to wiele dziewczyn zrezygnuje z czasopisma po lekturze którego będą miały świadomość że i tak ich na nic nie stać.A może należałoby zmienić slogan reklamowy : "Avanti i masz handrę :). Pozdrawiam Redakcję. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Zapytanie o BIG Star - "Avanti" 04.08.04, 08:54 Droga Redakcjo! Właściwie mogę się podpisać pod listem powyżej na temat Big Stara. Kupiłam wczoraj nowy numer, i bardzo mi się spodobały sukieneczki dźinsowe. Ponieważ jestem w 5 miesiącu ciąży, postanowiłam sobie taką kupić, rozmiar L i nosić jak najdłużej. Wybrałam się wczoraj do Carrefurra na Targówku, do sklepu Big Star a sprzedawca zrobił wielkie oczy, bo nie ma takich sukienek. Szkoda mojego czasu na latanie po wszystkich sklepach w wawie, zwłaszcza że mój stan nie sprzyja takim wycieczkom. Czułam się rozczarowana. Jak można prezentować ciuchy, z adresami sklepów, których nie ma???????????Jeszcze z dopiskiem-promocja tylko w sierpniu? Może bym i zrezygnowała z Big Stara, ale w innych sklepach może się sytuacja powtórzyć, a ja nie mam SIŁ, żeby latać i robić z siebie idiotkę, pytając o rzeczy istniejące tylko na łamach waszej gazety. I jeszcze chciałam dodać, że prezentowanie białych ubrań na białych papierze jest dość nietrafione......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomico Re: Zapytanie o BIG Star - "Avanti" IP: *.chello.pl 14.08.04, 20:11 jak by ktoś chciał wiedzieć to tej dukienki nie ma także w Łebie ;) byłam i sprawdzałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
smok74 Re: Zapytanie o BIG Star - "Avanti" 04.08.04, 14:02 haha no ładnie ja mam identyczny problem sukienka-szmizjerka za 49zl trzeci dzień szukam po big-starach nie ma dziś zadzwoniłam do redakcji i na jutro mają mi stylistki odszukac skad wzięły tą kiecke!!! jutro dam wam znać-jak wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Zapytanie o BIG Star - "Avanti" IP: *.crowley.pl 05.08.04, 09:18 No to moja Droga koniecznie :o) Bardzo prosze o informacje jak juz będziesz wiedziała gdzie mozna kupić ta szmizjerkę . Jak możesz to daj znac na maila kborz@go2.pl, albo na tym forum. Będe bardzo wdzieczna. Pozdrawiam koleżanki w problemie :o). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomico Re: Zapytanie o BIG Star - "Avanti" IP: *.chello.pl 05.08.04, 15:15 no widzę że jest nas dużo z tym samym problemem. jak się dowiecie gdzie można w Warszawie ją kupić to proszę napiszcie : kasia_gadzala@tenbit.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomico Re: Zapytanie o BIG Star - "Avanti" IP: *.chello.pl 05.08.04, 15:18 no widzę że jest nas dużo z tym samym problemem. jak się dowiecie gdzie można w Warszawie ją kupić to proszę napiszcie : kasia_gadzala@tenbit.pl ze swej strony mogę dodać zę nie ma jesj w sklepach : Warszawa, Pl. Bankowy 4 Warszawa, ul. Głębocka 15 Targówek Warszawa, ul. Górczewska 124 Wola Park Warszawa, ul. Powstańców Śląskich 126 Carrefour Bemowo Warszawa, ul. Targowa 72 Wileńska Warszawa, ul. Wołoska 12 Galeria Mokotów jeśli chodzi o ten ostatni sklep to tak mi powiedzieli że nie ma jej tam właśnie w sklepie Big stara a reszta to pewne (chyba że była dostawa) bo sama jeździłam i sprawdzałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Zapytanie o BIG Star - "Avanti" do smok24 IP: *.crowley.pl 06.08.04, 08:17 No jak tam "smok" dowiedziałas sie czegoś od tych stylistek z AVANTI ? Skontaktowali sie z Toba czy cię olali ? A może ty juz kupiłas sobie sukienkę i siedzisz cichutko i nam nic nie powiesz ? Daj znac co i jak ? Może trzeba by podjąc jakies wspólne kroki bo ja czuje sie oszukana. Co Wy na to ? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
smok74 Re: Zapytanie o BIG Star - "Avanti" do smok24 06.08.04, 08:48 wiem tyle- jest to na bank sukienka big stara z obecnej kolekcji-tak mnie zapewniono w avanti (choć mam co do tego wątpliwości, ponieważ dzwoniąc i odwiedzajac sklepy panie były zaskoczone i przekonane, ze takiej sukienki nie było w sprzedazy, nie mam jej też w katalogach) poradzono mi poszukac jej ale odpuszczam sobie... na plus tej całej akcji: zostałam bardzo miło potraktowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda ostatni numer IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.04, 13:57 Ostatni numer zawiera propozycje biaLych zestawów. Wszystko ładnie, pięknie, tylko szkoda, ze tych zestawów ... wogóle nie widać. Tło do ubran jest blado- kremowe i przepraszam, starałam sie, ale nic nie zauwazyłam - biale plamy , no i dodatki - kolorowe. Gratuluję pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
13868574maria Re: Redakcja "Avanti" 10.08.04, 23:36 Droga Redakcjo, szkoda, że z opóźnieniem prezentujesz modną odzież, która jest często niedostępna w autoryzowanych sklepach.Przykładem może być spódnica jeansowa model Jess firmy Wrangler, której nie moge kupić w całym Poznaniu. Czy w takim razie ma to jakikolwiek sens pokazywać nam modele odzieży, które w sklepach są już niedostepn??? Może poradzicie mi gdzie mogę nabyc taką spódnicę, podkreślam że jestem z Poznania. Pozdrawiam Czytelniczka Odpowiedz Link Zgłoś
13868574maria adres internetowy WRANGLER 10.08.04, 23:43 Czy możecie podać aktualny adres firmy Wrangler, bo ten który podaliście w ostatnim numerze jest BŁĘDNY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Redakcja "Avanti" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 21:00 kupuje waszą gazetę od czterech miesięcy i mam zamiar kupować ją dalej chciałabym żeby w avanti pojawiły sie modne pułbuty ponieważ mam zamiar sobie kupić a wy pokazujeci najnowsze trendy mody i to mi sie u was podoba. Chciałabym wiedzieć co znjdzie się w najnowszym numerze avanti. Dzięki że jesteście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darcia Re: Redakcja "Avanti" IP: *.238.73.116.adsl.inetia.pl 07.09.04, 17:06 chce wyslac zgloszenie do waszej redakcji na modelke avanti przez internet , wypelnilam caly formulaz ale niewiem jak mam do niego dolaczyc zdjęcia prosze pomuszcie :) moj email dariapachnik@go2.pl błagam niech ktos mnie naprowadzi :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Redakcja "Avanti" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 10:49 W lipcowym numerze Avanti zamieściliście zdjęcia plecaków i toreb. Szczególnie jeden plecak przypadł mi do gustu - niebieski, firmy Reebok. Po sprawdzeniu adresu, który podaliście, pojechałam do sklepu by go kupić. Wtedy okazało się, że nie ma tam takiego plecaka. Ciekawa jestem po co podajecie adresy sklepów, w których nie ma pokazanych towarów?! To chyba wam powinno zależeć, by pokazane produkty można było kupić w sklepach! (Czytałam niektóre opinie i widzę, że nie tylko ja mam tego rodzaju problem)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogusia Re: Redakcja "Avanti" IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 12:30 Witam serdecznie cała redakcję. To co robicie jest naprawde super.Cała gazeta ogólnie bardzo przypadła mi do gustu.Chociaż chciałabym podzielić się z Wami pewnymi rzeczami, które moim zdaniem zadowoliłyby większe grono czytelniczek. Mianowicie, ceny , które podajecie są dość wysokie.Rozumiem, że aby fajnie się ubrać trzeba mieć trochę kasy w kieszen, ale wydaje mi się, że lepiej by było zamieszczać trochę więcej rzeczy fajnych,modnych, ale nie takich drogich. Jestem zwykłą czytelniczką (chyba jak większość) i mogłabym iść i kupić ciuchy, które reklamujecie tyle,że dość czśto przekraczają one mój budżet. np.torba 200zl, kurtka 500zl niewspominając o kosmetykach. Dżięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisa Re: Redakcja "Avanti" IP: *.mofnet.gov.pl 27.09.04, 15:54 Witam. Bardzo lubię przegladac waszą gazetę, szczególnie część Uroda, ale zasakakuje mnie to, że do opinowania produktów lub usług w gabinetach kosm. wybiera się tylko osoby młode lub bardzo młode.Miałam nadzieję, że to może się zmieni, ale widać Avanti albo jest przeznaczone dla osób prze 30 góra 35 rokiem zycia, albo wg Was reszta jest nie warta zachodu, a to przykre. Dla przykładu w najnowszym numerz str.120 "mimical Control" testuje pani 27 letnia, jakie ona może mieć zmarszczki, ja w jej wieku nie miałam! Może zauwazycie panie w wieku dojrzalszym niż trzydziestolatki my jeszcze żyjemy i to nie najgorzej. Z pozdrowieniami Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Redakcja "Avanti" IP: *.jerozolimskie.pl 14.10.04, 20:52 pismo nic nie wnosi jedynie zgarnia nędzne reklamy z rynku reklamowego.....wydaje mi się ze to pismo istnieje jedynie dla zgarniania głupich reklam i zarabianiu na tym natomiast merytorycznie jest do kitu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Redakcja "Avanti" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 17:35 mysle ze niktore rzeczy ktore prezentojecie sa zbyt drogie i przecietna czytelniczka waszego pisma nie moze sobie na nie pozwolic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Redakcja "Avanti" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 17:36 proponuje zastanowic sie nad rzeczami jakie prezentujecie.kogo stac przy przecietnych polskich zarobkach na buty za 1800zl???bezsensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Redakcja "Avanti" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:33 Ja bym chciał zwrócic mała uwage co do przedmiotów zamieszczonych w gazecie i co do ich cen. Przypominam ze nie wszyscy z nas polakow czytajacych ta gazete nie jest na tyle zamozna zeby kupowac sobie prezenty za pensje jakie dostajemy. Moj Ojciec jest zainteresowany zegarkami ale wiadomo ze nie wyda na taki drobiazg 1000zl a zegarki prezentowane w gazecie za 350 zl sa conajmniej smieszne. Dleczego nie zaprezentjecie panstwo zagarkow za 350 zl ale firm znanych i dobrych a zarazem eleganckich. nie wiem czy Panstwo kieruja sie tutaj cena?! Moze powiniscie na okladce zamiescic mala uwage gazeta tylko i wylacznie dla ludzi zamoznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Redakcja "Avanti" IP: *.pobiedziska.sdi.tpnet.pl 03.12.04, 09:53 Witam. > Chciałabym jako stały czytelnik czasopisma Avanti zgłosić > kilka zażaleń i wniosków: > 1. Gazeta jest stanowczo za droga, zważywszy na fakt że w > całości jest jedną wielką reklamą towarów i usług, koszty > wydawcy jak również zyski pokrywają firmy chcące się w niej > zareklamować. > 2. Jest bardzo dużo rzeczy, które można kupić tylko w > Warszawie np w Galeri Centrum, ja mieszkam w Poznaniu. > Typowy lokalny patriotyzm. Oczywiście powiecie Państwo, że > w Galerii są fajne ciuchy, co z tego w innych sklepach też > są fajne. Zastanawiam się czy gazeta jest wydawana dla > Warszawiaków czy dla wszystkich Polaków. > 3. Ostatni numer po prostu mnie zirytował. Cały bowiem > poświęcony jest kreacjom sylwestrowym. Czy szanowna > redakcja nie pomyślała że coraz więcej Polaków święta i > sylwestra np. na nartach, albo tak jak ja z mężem > zwiedzając Egipt. Może przydałyby się choćby ze 3 strony, > poświęcone ludziom, którzy nie lubią pompatycznych bali > sylwestrowych, lecz żyją aktywnie. > 4. Coraz bardziej przekonana jestem że ta gazeta jest > skierowana dla innej grupy ludzi. A zapowiadało się fajne > czasopismo. > > Katarzyna > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Redakcja "Avanti" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 14:21 Nic nie warta gazeta. Miesiąc szukałam prezentowanych tam butów i co?? Nikt o nich nie słyszał, łącznie z ich rzekomym producentem!!! Gratuluję tak "wiarygodnych" produktów!! Nie kupujcie. Nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdzie znajde cos.. Facet przed swietami IP: *.telia.com 27.12.04, 23:19 Dzieki za pomoc ... nareszcie wiem co mam kupic dla swojej kobiety :) p.s: to byly mile swieta .... ledwo zyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fitka Re: Redakcja "Avanti" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 21:04 w styczniowym numerze przedstawiacie "staniki push-up".znalazły sie tam,ku mojemu milemu zaskoczeniu-takze duze rozmiary(do F)-np. z firmy Szame. niestety, po wejsciu na strone tej firmy okazuje sie ,ze w ofercie nie ma push- upów na duże busty..a szkoda. Uwazam,ze warto zając sie tym tematem i znalezc cos ciekawego.Na rynku jest troche firm-np.Avocado,które rzeczywiscie szyja duze rozmiary. pozdrawiam, Wasza czytelniczka-fitka z WROCŁAWIA Odpowiedz Link Zgłoś
olcia.adam Re: Redakcja "Avanti" 31.01.05, 13:48 czesc fitka piszesz o avocado moze znasz jeszcze jakas firme zajmujaca sie duzymi stanikami ja mam 70 g i dla mnie jest nie mozliwe kupienie stanika w sklepie na ulicy.jak cos jeszcze znasz to daj znac . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Afra Re: Redakcja "Avanti" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 10:19 Wielokrotnie próbowałam znaleźć w odpowiednich sklepach ciuchy, które spodobały mi się w "Avanti" i prawie nigdy mi się to nie udało. Natomiast w tych nielicznych przypadkach, gdy z odnalezieniem ich nie było problemu, dokładne oględziny i mierzenie rozczarowywały. Np. okazywało się, że jakość ciucha zupełnie nie usprawiedliwia wysokiej ceny. Z początku łudziłam się, iż lektura "Avanti" zaoszczędzi mi męczącego biegania po sklepach w poszukiwaniu tego, co jest mi potrzebne, ale stało się odwrotnie - bez sensu objeżdżałam wszystkie sklepy danej firmy, by dowiedzieć się, że nigdy tam nie było spódnicy czy bluzki, która wpadła mi w oko w gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonita Re: Redakcja "Avanti" IP: *.visp.energis.pl 31.01.05, 13:15 droga redakcjo wasz magazyn jest ciekawy i zawiera mnustwo interesujacych propozycji. jednak czemu caly czas skupiacie sie na tym samym. pomyslcie naprzyklad o tym ze jest duzo dziewczyn bardzo wysokich taki bluzki jak w ostatnim numeze na nic im sie nie zdadza bo nie wszystkie chca miec pol brzucga i plecow na wieszchu. moze nastepnym tematem miesiaca beda dlugie bluski zakrywajace to co powinno byc zakryte szczegulnie jak jest zimno. i jeszcze jedno zrobcie tez tematem ktoregos miesiaca skory. np. spodnie skorzane, kurtki, spodnice. jestem ciekawa czy wogole kto kolwiek z tej redakcji to czyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Redakcja "Avanti" IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 15.02.05, 20:58 droga redakcjo, mam problem ze znalezieniem wynikow konkursu z ostatniego numeru, wyniki mialy byc przedstawione 15 lutego w portalu,lecz ja ich nie moge znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicky Re: Redakcja "Avanti" IP: *.org 15.02.05, 22:12 Dołączam się do wszystkich tych,którzy nie mogli lub nie mogą znaleźć w sklepach odpowiedników z Avanti.Ale jednocześnie muszę przyznać,że ten problem dotyczy nie tylko tej gazety-to samo ma miejsce w Glamour czy Cosmopolitan.Skąd więc bierze się ciuchy do przedstawianych tam,nieistniejących kolekcji? I po co marnować czas czytelniczek przez bezsensowne bieganie po sklepach? Idea czasopisma jest bardzo fajna,brakowało takiego na polskim rynku.Ale realizacja idei-kiepska.Przeglądam Was od początku i zapewniam,że nie wszystkie dziewczyny czy kobiety w Polsce mają wymiary 90-60-90 i złotą kartę kredytową.A i adresy sklepów są faktycznie często nieaktualne.Minęło już trochę czasu od premiery Avanti,a zmian jak na lekarstwo. :) Odpowiedz Link Zgłoś