Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Płaszcz Top Secret

15.11.10, 15:17
    Jestem szczęśliwą posiadaczką płaszcza

www.sklep.topsecret.pl/ts/tradycyjnie/kolekcja_damska/plaszcze/produkt/8/0/7
    podobał mi się nieziemsko, póki nie usłyszałam komentarza od własnej rodzicielki
    "Ty to lubisz takich szmat nakupić":-(
    Co o nim myślicie?
    Obserwuj wątek
      • gwarek77 [...] 15.11.10, 15:47
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • martalis30 Re: Płaszcz Top Secret 15.11.10, 15:57
        nie podoba mi się, ale jak jesteś "szczęśliwą posiadaczką", noś i ciesz się, może tylko pomyśl o zmianie paska.
        • canon001 Re: Płaszcz Top Secret 15.11.10, 16:08
          taki sobie...
      • myszmusia Re: Płaszcz Top Secret 15.11.10, 16:53
        fason bardzo klasyczny, materiał kiepściutki, wykonanie - nie wiem na zywo nie widziałam;-)on ma byc zimowy?
      • nothing.at.all Re: Płaszcz Top Secret 15.11.10, 17:37
        Może nie szmat od razu, jak określiła to twoja mama, ale pospolity. Jak na zimę to będziesz marzła;).
      • malavida Re: Płaszcz Top Secret 15.11.10, 18:42
        nie zachwyca ani fasonem, ani materiałem, z jakiego jest wykonany - poliester i wiskoza :-( ani tym bardziej swoją ceną...
      • alpepe Re: Płaszcz Top Secret 15.11.10, 20:21
        materiał kiepski, cena za wysoka, tandetny pasek. Plus za krój, ale to nie jest płaszcz na zimę tylko letnio-przejściowy.
      • velis Re: Płaszcz Top Secret 15.11.10, 22:08
        Bez paska rzeczywiście wygląda dużo lepiej, i tak go zamierzam nosić.

Ocieplany nie jest, ale ja ciągle siedzę w samochodzie wiec puchowe kurtki nie są mi potrzebne.

Zapłaciłam 50zł mniej, dzięki tym kuponom z internetu.

Tak czy siak zdołowałam się jeszcze bardziej, pociesza mnie tylko to, że leży idealnie.;)
        • batutka Re: Płaszcz Top Secret 15.11.10, 23:06
          bardzo fajny płaszczyk - z paskiem bardzo ok
        • cccykoria Re: Płaszcz Top Secret 16.11.10, 08:12
          Mnie się podoba. Nieraz łapałam się na tym inaczej wygląda na wieszaku a inaczej jak przymierzysz plus dodatki i ekstra.Nie dołuj się...
          • velis Re: Płaszcz Top Secret 16.11.10, 09:13
            Dzięki:)
      • pierdzistopa Re: Płaszcz Top Secret 16.11.10, 11:41
        Zważywszy na skład materiału to raczej płaszcz na wczesną jesień...masa polyestru.
        Pasek do wymiany.
        Nie wiem jaki jest w dotyku, czy nie ma tendencji do przyciągania pyłków wszelakiego rodzaju i czy się nie gniecie, jak sie sprawa ma jeśli chodzi o wykończenia...może to zadecydowało o takiej a nie innej opinii Twojej mamy. Możliwe, że ona jest przyzwyczajona do wyższych półek.
        Mnie również nie zachwyca.
        • velis Re: Płaszcz Top Secret 16.11.10, 21:54
          Pyłków nie przyciąga i na razie nie zauważyłam żeby się gniótł jakoś specjalnie.
          A mojej mamie się nigdy nic nie podoba, już taki charakter:)
      • elkatxt Re: Płaszcz Top Secret 16.11.10, 22:34
        mi się podoba, to nic nawet jeśli jest ze sztucznego materiału, w przyszłym roku kupisz sobie nowy a tego nie będzie żal odstawić. Dodałabym rudy szalik i rude rękawiczki albo oliwkowe albo śliwkowe... masz pole do popisu. Ja w zeszłym roku nie miałam zbyt dużo kasy na płaszczyk i kupiłam taki za 119 w Troll-u po przecenie ze 199. Mi się podobał i cieszyłam się że mało zapłaciłam. Jak ktoś zarabia 1000 na miesiąc to skąd ma wziąć na płaszcz z górnej półki... a jaka radość jak się coś kupi w dobrej cenie :)
        Nie przejmuj się krytyką, pisałaś że dobrze leży no i to się liczy, bedziesz się w nim dobrze czuła :)
        • velis Re: Płaszcz Top Secret 17.11.10, 12:16
          Na razie noszę chustkę w panterkę bo ją bardzo lubię, ale też myślałam o jakiś śliwkowych dodatkach... dzięki
      • p_estka1 Re: Płaszcz Top Secret 18.11.10, 11:23
        Bardzo mi się podoba :) Lubię takie klasyczne i proste fasony. Koleżanki wyżej piszą, że tkanina sztuczna, ale przecież w składzie podano 50% wełny. Do tego dzięki stonowanemu kolorowi możesz poszaleć z dodatkami. Mam od nich inny płaszcz nieocieplany. Idealnie nadaje się na porę przejściową, a zwłaszcza obecną ciepłą jesień.
        • velis Re: Płaszcz Top Secret 20.11.10, 07:34
          Płaszcz jest elegancki i wygodny, po tygodniu noszenia stwierdzam, że już go nie oddam:)
      • merda Re: Płaszcz Top Secret 18.11.10, 12:11
        Ladny, klasyczny plaszcz. Skorzane kozaki, plus rekawiczki i ciekawy szalik/nakrycie glowy uzupelnia calosc. Nie wyglada na szmate, bez przesady.Mysle, ze go wykorzystasz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka