Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Na sylwestra w muszkieterkach

19.12.10, 21:34
    Uwielbiam muszkierterki, ogólnie kozaki. Na Sylwestra idę do knajpki i tak sie zastanawiam czy te moje ukochane czarne muszkietrki do miniówy i bluzki z odkrytymi ramionami będą ok... Mojemu facetowi bardzo się podoba, ja się czuję dobrze, a jednak zastanawiam sę nad jakimiś szpilkami, których nie lubię...
    Obserwuj wątek
      • sloneczna.dziewczyna Re: Na sylwestra w muszkieterkach 19.12.10, 21:45
        Nie chcę być wredna, ale mogą Cię pytać, ile bierzesz za numerek jak na Sylwestra ubierzesz te buty.
        • kokoszanel.1 Re: Na sylwestra w muszkieterkach 19.12.10, 21:53
          A ty w balerinkach się wybierasz i białych rajstopach z podwójnym szwem???
          • gwenefer Re: Na sylwestra w muszkieterkach 29.12.10, 16:11
            Ona Ci w zasadzie dobrze odpowiedziała i w dobrej wierze, żeby Cię uczulić na ew. nieprzyjemności. Bo taki zestaw faktycznie kojarzy się stereotypowo, a niektórzy tylko cudzymi myślami potrafią się kierować. Szkoda, żeby jakiś bufon zepsuł Ci zabawę.
            Osobiście uważam, że taki zestaw jest ok, sama wole wysokie buty od szpilek, ale trzeba właśnie uważać, żeby to nie wyglądało tandetnie (a o to nie trudno).
          • maitresse.d.un.francais Re: Na sylwestra w muszkieterkach 29.12.10, 16:55
            A ty w balerinkach się wybierasz i białych rajstopach z podwójnym szwem???

Nie, ona zapewne idzie we włosiennicy.

Pytasz o rady, a jak je dostajesz, to się wyzłośliwiasz.
      • jagoda_pl Re: Na sylwestra w muszkieterkach 19.12.10, 22:00
        Mnie by było po prostu za gorąco w kozakach...
      • morgen_stern Re: Na sylwestra w muszkieterkach 19.12.10, 22:01
        Chodziło o to, że będziesz wyglądać po protu... tanio.
        Ale skoro ci to nie przeszkadza, to śmigaj w tych muszkieterkach :)
        • adamaszek333 Re: Na sylwestra w muszkieterkach 19.12.10, 22:37
          Jako facet mogę napisać, ze dziewczyna w kozakach na wysokich obcasach wygląda super, jeśli oczywiście nei jest gruba. I na każdej imprezie wygląda pociągajaco!
      • kolor_purpury Re: Na sylwestra w muszkieterkach 19.12.10, 23:24
        Jeśli pasują do stroju to czemu nie? Ponieważ zamierzasz założyć 'miniówę i bluzkę z odkrytymi ramionami' wnioskuję, że nie jest to żadna elegancka impreza tylko raczej zwykła impreza w pubie.
      • erillzw Re: Na sylwestra w muszkieterkach 29.12.10, 16:47
        Po pierwsze zalezy jakie sa te muszkieterki, po drugie jaka jest ta miniowa i po trzecie jaka jest ta bluzka. I jakie tajstopy do tego.

ja bym szla w muszkieterkach jesli je lubisz ale skoro pokazujesz nogi to moze zamiast ramion i dekoltu pokaz plecy i zaloz bluzke z zamknietym przodem ale odslaniajaca plecy?
      • maitresse.d.un.francais a niech sobie idzie 29.12.10, 16:56
        jak jej piszą, że nie jest to idealny strój, to się wyzłośliwia.

skoro sama wie lepiej, po co jej pomagać?
        • usunelamkonto Re: a niech sobie idzie 29.12.10, 18:07
          ale nie rozumiem tego zachowania durnych polskich bab ory ale tego nie da sie opisac innymi slowami. jestescie glupie i durne. komentujecie stroj a watek dotyczy butow. s-co was to obchodzi co kto zalozy i gdzie? wszystkie sie wystroilyscie na wigilie, ja to mialam, gdzies i zalozylam jeansy - czy wam ublizalam na forum z tego tytulu? niech sie kazdy przejmuje swoim strojem, a jak wam sie nie podoba ze laska idzie na bal w spodniach to nie rozmawiajcie z nia, a nie - obgadujcie po katach. chyba tylko polskie baby to potrafia

jesli ma ochote na mini i jakas bluzke to niech ja zalozy.ona sie dobrze w tym czuje, facetowi sie podoba i jest gitara. nie wyobrazam sobie baby ktora idzie z chlopem do pubu zeby szeptac swojemu menowi jaka kolejna dz.. przyszla na impreze.
          nie dziwie sie ze faceci maja takie opinie o nas jak same prowokujemy do tego zeby ktos o nas pomyslal "idiotka"

droga autorko - wybierz buty w ktorych ci bedzie wygodnie :) lepiej przetanczyc 3 godziny niz zdejmowac szpilki po 20 minutach. impreza imprezie nie rowna. ja ost w barze marzlam :)

• maitresse.d.un.francais Re: a niech sobie idzie 29.12.10, 21:14
            usunelamkonto napisała:

> ale nie rozumiem tego zachowania durnych polskich bab ory ale tego nie da sie
            > opisac innymi slowami. jestescie glupie i durne. komentujecie stroj a watek dot
            > yczy butow.

DOBRANYCH do stroju.

Nic nas nie obchodzi, ale skoro autorka SAMA PYTA, to chyba na naszych opiniach jej zależy?
          • adamaszek333 Re: a niech sobie idzie 29.12.10, 21:29
            Niech żyją takie kobietki jak Ty! Znowu zaczęło się polskie piekiełko - ładna dziewczyna będzie super wyglądać w takim stroju, a że jeszcze dobrze się w nim czuje to zabawa zapowiada się bombowa!
            • maitresse.d.un.francais Re: a niech sobie idzie 29.12.10, 22:10
              adamaszek333 napisał:

> Niech żyją takie kobietki jak Ty! Znowu zaczęło się polskie piekiełko - ładna
              > dziewczyna będzie super wyglądać w takim stroju, a że jeszcze dobrze się w nim
              > czuje to zabawa zapowiada się bombowa!

Ona zdaje się pytała co sądzimy o tym stroju...

Nie wydaje ci się?

• usunelamkonto Re: a niech sobie idzie 29.12.10, 23:48
                >a jednak zastanawiam sę nad jakimiś szpilkami, których nie lubię...

zastanawia sie nad szpilkami a nie nad zamiana spodniczki na spodnie

mozna napisac - w kozakach sie upocisz, albo w szpilkach sie przewrocisz bo parkiet np sliski. albo np zmarzniesz bo sa mrozy. nie lubisz szpilek wiec po co sie nad nimi zastanawiasz

nie trzeba komentowac stroju z poziomu wygladu ulicznicy. dziewczyna sie dobrze czuje w mini, partner ma widoki, chodzilo o buty - to jest roznica

jesli napisalabym ze spedze z tz sylwestra w domu i bede miala na sobie jeansy i sweter i zastanawiam sie czy chodzic na boso czy w balerinach to nie prosze o odp : zaloz sukienke bo to sylwester.
      • kamel_65 Re: Na sylwestra w muszkieterkach 29.12.10, 20:07
        Jeśli masz długie kozaki na wysokich obcasach i dobierzesz odpowiedni strój, twój chłopak nie będzie za tobą świata widział.
        Masz to jak w banku.
        • adamaszek333 Re: Na sylwestra w muszkieterkach 29.12.10, 21:27
          Dokładnie, podpisuję się - uwielbiam dziewczyny w takim stroju!
          • ladyjm Re: Na sylwestra w muszkieterkach 29.12.10, 22:36
            nie przejmuj sie i idz w muszkieterkach - chociaz nie zmarzniesz w kolana :)
            • maitresse.d.un.francais Re: Na sylwestra w muszkieterkach 29.12.10, 22:42
              ladyjm napisała:

> nie przejmuj sie

ale czym?

napisała "zastanawiam się, czy muszkieterki do danego stroju będą OK"

rozumiem, że było to głośne myślenie? bo tego typu wątki są odbierane jako pytanie o opinię
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka