Gość: samba IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.04.04, 21:03 co o nich myślicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seksowna.blondynka Re: marks and spencer 18.04.04, 21:09 drogie ciuchy dla starych bab. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samba Re: marks and spencer IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.04.04, 22:11 myślę, że nie tylko dla starych bab /bo jest też kolekcja dla dzieci/, super bielizna itp. podejrzewam,że też będziesz kiedyś starą babą /a tak na marginesie ile trzeba mieć lat żeby nią być/ Odpowiedz Link Zgłoś
seksowna.blondynka Re: marks and spencer 19.04.04, 17:26 > podejrzewam,że też będziesz kiedyś starą babą jakas odkrywcza! Podejrzewam, ze kazdy kiedys bedzie stara baba. Nie ma to wiekszego wplywu na moja opinie o ubraniach M&S - wzornictwo babciowe i nieadekwatne ceny. Szkoda mi czasu na odwiedzanie M&S. Ale nie zabraniam innym. buziaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samba Re: marks and spencer IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.04.04, 21:33 nie każdy.A które sklepy odwiedza seksowna blondynka ? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: marks and spencer 19.04.04, 08:53 dawno u nich nie kupowalam ale mam rzeczy, ktore kupowalam 10 lat temu i sa nie do zdarcia, zarowne te w anglii kupione jak i w wiedniu co do jakosci palmersa to nie moge sobie przypomniec zebym cokolwiek z tej firmy miala dluzej niz 10 lat, rozlatuja sie bardzo szybko tak sie sklada, ze w sobote bylam z kolezanka na zakupach, rozmawialysmy o bieliznie bo akurat kupowalysmy bielizne wolforda i ja skojarzylam ze mam jeszcze bielizne spencera, ktora jest w wysmnienitym stanie pomimo tylu lat, az zaczelam liczyc kiedy ja moglam te rzeczy kupic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samba Re: marks and spencer IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.04.04, 10:49 potwierdzam,że jakość ich wyrobów jest bardzo dobra, ceny rzeczywiście nie są niskie, ale jeżeli stoi za tym wysoka jakośc to w porządku.Ja kupiLam jesienią dwa świetne sweterki i jestem z nich bardzo zadowolona, moje dziecko nosi ubrania z tej firmy i są nie zniszczalne, polecam też męskie koszule w ładnej kolorystyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: marks and spencer IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 20:21 w Wiedniu byłam u M&S, cos bym tam wybrała... tylko faktycznie drogie, ale jakość świetna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: marks and spencer IP: 194.223.152.* 22.05.04, 21:41 Ja ich nie moge rozgryzc. Ostatnio troche podrozowalam i upatrzylam sobie fajne buty w Hongkongu, ale mialam nadbagaz wiec postanowilam kupic je w Londynie, gdzie lecialam.... I nie bylo ich w ogole w kolekcji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: marks and spencer IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 21:43 no to ból... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samba Re: marks and spencer IP: *.acn.pl 23.05.04, 21:33 letnia kolekcja jest sympatyczna www.marks-and-spencer.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś