Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

marks and spencer

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.04.04, 21:03
    co o nich myślicie
    Obserwuj wątek
      • seksowna.blondynka Re: marks and spencer 18.04.04, 21:09
        drogie ciuchy dla starych bab.
        • tralalumpek Re: marks and spencer 18.04.04, 21:18
          trafiłaś jak kulą w płot
          • seksowna.blondynka Re: marks and spencer 18.04.04, 21:20
            :)))
            • Gość: samba Re: marks and spencer IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.04.04, 22:11
              myślę, że nie tylko dla starych bab /bo jest też kolekcja dla dzieci/, super
              bielizna itp. podejrzewam,że też będziesz kiedyś starą babą /a tak na
              marginesie ile trzeba mieć lat żeby nią być/
              • seksowna.blondynka Re: marks and spencer 19.04.04, 17:26
                > podejrzewam,że też będziesz kiedyś starą babą

jakas odkrywcza! Podejrzewam, ze kazdy kiedys bedzie stara baba. Nie ma to
                wiekszego wplywu na moja opinie o ubraniach M&S - wzornictwo babciowe i
                nieadekwatne ceny. Szkoda mi czasu na odwiedzanie M&S. Ale nie zabraniam innym.
                buziaczki!
                • Gość: samba Re: marks and spencer IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.04.04, 21:33
                  nie każdy.A które sklepy odwiedza seksowna blondynka ?
      • tralalumpek Re: marks and spencer 19.04.04, 08:53
        dawno u nich nie kupowalam ale mam rzeczy, ktore kupowalam 10 lat temu i sa nie
        do zdarcia, zarowne te w anglii kupione jak i w wiedniu
        co do jakosci palmersa to nie moge sobie przypomniec zebym cokolwiek z tej
        firmy miala dluzej niz 10 lat, rozlatuja sie bardzo szybko
        tak sie sklada, ze w sobote bylam z kolezanka na zakupach, rozmawialysmy o
        bieliznie bo akurat kupowalysmy bielizne wolforda i ja skojarzylam ze mam
        jeszcze bielizne spencera, ktora jest w wysmnienitym stanie pomimo tylu lat, az
        zaczelam liczyc kiedy ja moglam te rzeczy kupic
        • Gość: samba Re: marks and spencer IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.04.04, 10:49
          potwierdzam,że jakość ich wyrobów jest bardzo dobra, ceny rzeczywiście nie są
          niskie, ale jeżeli stoi za tym wysoka jakośc to w porządku.Ja kupiLam jesienią
          dwa świetne sweterki i jestem z nich bardzo zadowolona, moje dziecko nosi
          ubrania z tej firmy i są nie zniszczalne, polecam też męskie koszule w ładnej
          kolorystyce.
      • Gość: Miśka Re: marks and spencer IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 20:21
        w Wiedniu byłam u M&S, cos bym tam wybrała... tylko faktycznie drogie, ale
        jakość świetna!
      • Gość: ToeToe Re: marks and spencer IP: 194.223.152.* 22.05.04, 21:41
        Ja ich nie moge rozgryzc. Ostatnio troche podrozowalam i upatrzylam sobie fajne
        buty w Hongkongu, ale mialam nadbagaz wiec postanowilam kupic je w Londynie,
        gdzie lecialam.... I nie bylo ich w ogole w kolekcji...
      • Gość: Miśka Re: marks and spencer IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 21:43
        no to ból...
        • Gość: samba Re: marks and spencer IP: *.acn.pl 23.05.04, 21:33

letnia kolekcja jest sympatyczna
          www.marks-and-spencer.com.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka