Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

w co jesteś dziś ubrana

IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.04.04, 11:06
    jest wątek o okropiństwach w stroju i wyglądzie to teraz sprawdżmy co się
    nosi. napiszcie w co jesteście dzisiaj ubrane?! ja mam brązowe spodnie
    Benettona z wyprzedaży, koszulę w biało zielone paski sprzed lat około
    10/dodam,że jest ciągle super/, stanik Trimph, majtki Cacharel, jakieś
    podkolanówki, , mokasyny Gabor w kolorze musztardowym i płaszczyk beżowy
    Zary. A WY????
    Obserwuj wątek
      • Gość: xxx Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 11:16
        I po co tak wywalać metki! Szczyt snobizmu i bezguścia! Tylko Polki mogą tak
        się chwalic metka! I co z tego że z Zary, Benettona? Nie można napisać po
        prostu brązowe spodnie, stanik, majtki, mokasyny,płaszczyk? I prosciej i
        krócej...
        Pozdrowionka!
        • Gość: magia Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.04.04, 11:32
          owszem, można prościej i krócej, ale jeżeli piszemy co nam się nie podoba,
          które marki nas drażnią, jeżeli na forum zadaje się pytania o sklepy różnych
          firm to chyba dlatego właśnie, że ktoś te ubrania nosi albo chce nosić. moim
          celem nie było "wywalanie metek" ale chęć zorientowania się w ulubionych
          markach, wzorach, kolorach. a tak na marinesie ,może metki są snobistyczne, ale
          czy mogą świadczyć o braku gustu, poza tym co to za metki.
          • Gość: xxx Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 11:39
            A jak ktoś nosi ubrania "bezmetkowe", to co nie może się wpisać? Jedynie
            obnoszenie się z metka swiadczy ( według mnie) o braku gustu.
            A z reszta sie zgadzam, co to za metki...
      • facecja Ale... 19.04.04, 11:18
        ...to już byyyyyłoooo
        • Gość: magia Re: Ale... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.04.04, 11:35
          jestem na forum od niedawna, albo musiałam przeoczyć /co za zwrot
          przeoczyć !!!/ ups
          • facecja Re: Ale... 19.04.04, 16:28
            Gość portalu: magia napisał(a):

> jestem na forum od niedawna, albo musiałam przeoczyć /co za zwrot
            > przeoczyć !!!/ ups

oj żałuj, żałuj
            tam to się działooooo

może Twój wątek tez trafi na 1 stronę
            • Gość: magia Re: Ale... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.04.04, 21:25
              a dawno to było
              • facecja Re: Ale... 20.04.04, 22:49

> a dawno to było

czy ja wiem, może z miesiąc temu, szukaj wątku "co mamy dziś na sobie" czy
                jakoś tak.
      • Gość: tralalumpek Re: w co jesteś dziś ubrana IP: 217.13.182.* 19.04.04, 11:43
        jestem w pracy a zatem sluzbowo:
        buty czarne szpilki
        cieniutenkie ponczochy czarne
        spodniczka szkocka czarno-jasnozielona (krotka)
        czarna dopasowana krotka marynarka
        czarna bielizna
        srebrna bizuteria (naszyjnik+bran)
        wlosy w warkocz
        pastelowy makijaz
        • tralalumpek ps 19.04.04, 14:01
          Gość portalu: tralalumpek napisał(a):

> jestem w pracy a zatem sluzbowo:
          > buty czarne szpilki - bally
          > cieniutenkie ponczochy czarne - najblizsza drogeria
          > spodniczka szkocka czarno-jasnozielona (krotka) - zapa
          > czarna dopasowana krotka marynarka - st.emile
          > czarna bielizna - palmers
          > srebrna bizuteria (naszyjnik+bran)- polska galeria
          > wlosy w warkocz - produkcja rodzicow
          > pastelowy makijaz - l'oreal, pupa
      • Gość: yol Re: w co jesteś dziś ubrana IP: 217.8.161.* 19.04.04, 13:51
        -czarny obcisły golf - teranova
        -biała kamizelka (golf bez rękawów)- Kaphal
        -czarne spodnie 7/8 - reserved
        -apaszka a raczej szal biały w czarne kropeczki - Zara
        -buty czarno-białe - kupione w KDT
        -bielizna czarna w białe prazki - Intimisimi~
        -czarny płaszczyk do kolan, prosty krój ze stójką - Autograf
        -torebka biala z czarnymi uchwytami - Solar

Watek jest super! Z ciekawości można poczytać - co która nosi. A podawanie
        marek daje tylko szerszy obraz tego w czym chodzimy i co nam sie podoba!

P.S. A tak wogle to zaraz mnie zjecie za te czarno-białe buty - które
        uwielbilam i mam już od dwóch lat. I co więcej wcale nie uważam, żebym
        wyglądała obciachowo - ale może pójdę jeszcze raz spojrzeć do lustra!
        • Gość: magia Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.04.04, 14:15
          widziałam dzisiaj białe mokasyny itakie barzo ładne klapeczki z powycinanymi
          dziureczkami . na lato super!!!
          • Gość: Ania Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.lot.pl 19.04.04, 15:00
            Jak widziałaś to powiedz gdzie dobra kobieto?
            • Gość: magia Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.04.04, 15:30
              na ,Bemowie- w carrefour i przy Powstańców Śląskich/koło Mc Donalds, ale
              myślę ,że może być ich więcej
              • Gość: Klara Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.crowley.pl 19.04.04, 17:45
                W Ryłko są takowe.
                • Gość: sloneczko Re: do magii IP: *.acn.pl 19.04.04, 21:33
                  zainteresowała mnie kwestia białych mokasynów, których szukam już od jakiegoś
                  czasu - gdsie dokładnie je widziałaś? mogłabyś podać nazwę sklepu? z góry
                  dziękuję.
                  • Gość: magia Re: do magii IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.04.04, 21:39
                    Carefour-na parterze vis a vis supermarketu, Powstańców Sląskich vis a vis
                    bazarku, w Wola Parku też chyba widziałam, a co z moim wątkiem ? pozdr.
        • Gość: Ewaaa Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 19.04.04, 22:25
          Mam na sobie stare sprane jeansy(dzinsy)
          Biala koszulke za 15 zł(SABRA)
          szary polarek(niestety nie moge znlezc metki)
          biale skarpetki(kurcze znowu mi metke wcieło)
          srebrne kolczyki i łancuszek od babci :)
          kapcie z jasnej skóry(mam nadzieje ze ORGINALNE)
          MAKIJAZ MI SPŁYWA TO GO POMINĘ:)
          • tralalumpek Re: w co jesteś dziś ubrana 19.04.04, 22:36
            wcale sie nie ubawialam bo w zasadzie przypomniala mi sie corka mojej kuzynki z
            polski
            lato zima, dres i polar, bawelniany podkoszulek do tego i cala jest piekna....
            i makijaz jej tylko nie splywa bo jest tak natur pur piekna
            • Gość: magia. Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.04.04, 22:44
              nie oceniamy, tylko informujemy. Z Polski?!,a ty skąd ślesz wieści?i co masz
              tearz na sobie?
              • tralalumpek Re: w co jesteś dziś ubrana 19.04.04, 22:52
                hi hi
                stąd co zwykle ślę
                a w tej chwili siedze w długiej wąskiej spódnicy jasnozielonej z dzianiny
                (NewYorker) i granatowej koszulce bawelnianej z dużym napisem z przodu
                BADIDEAjeans (Rocky)
                cos jeszcze chcesz wiedzieć?
                • Gość: magia Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.04.04, 22:53
                  super,że jeszcze nie śpicie, a gdzie kupujesz te ciuszki?
                  • tralalumpek Re: w co jesteś dziś ubrana 19.04.04, 22:54
                    które?
                    • Gość: magia Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.04.04, 22:57
                      ulubione
                      • tralalumpek Re: w co jesteś dziś ubrana 19.04.04, 23:00
                        problem w tym, że ja nie mam ulubionych
                        mam duży "rozrzut upodobań"
                        jestem jak kamelon w zależności od miejsca i sytuacji
                    • Gość: Ewaaa Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 19.04.04, 22:59
                      No jak to ktore?! -te trendy ktore nosi sie U WAS a o ktorych MY mozemy tylko
                      posłuchać od Ciebie :P
                      • tralalumpek Re: w co jesteś dziś ubrana 19.04.04, 23:01
                        Gość portalu: Ewaaa napisał(a):

> No jak to ktore?! -te trendy ktore nosi sie U WAS a o ktorych MY mozemy
                        tylko
                        > posłuchać od Ciebie :P

przestań pleść, nie podniecaj sie tak przed snem bo będziesz miała problem z
                        zaśnięciem
                        • Gość: magia Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.04.04, 23:06
                          hola,hola moje Panie miało być miło.Nie warto się droczyć.Ja zakładam piżamę ze
                          Snoopim i idę spać ,zajrzę tu jutro. Mam nadzieję, że będziecie. dobranocka
                          • tralalumpek Re: w co jesteś dziś ubrana 19.04.04, 23:10
                            ja też zaraz wskakuję w piżamę
                            dzisiaj śpię w piżamie o kolorze czerwonego wina (burgunder) , spodnie ] góra
                            atłas

ale uwielbiam sypiać nago
                            • kochanica.francuza Re: w co jesteś dziś ubrana 22.04.04, 17:11
                              tralalumpek napisała:

> ja też zaraz wskakuję w piżamę
                              > dzisiaj śpię w piżamie o kolorze czerwonego wina (burgunder) , spodnie ] góra
                              > atłas
                              >
                              > ale uwielbiam sypiać nago

hehe tralalumpek nie podniecaj nas;-)
                              ja sobie kupilam właśnie piżame meską Atlantic bezowo - ciemnoszarą 100% bawełny
                              >
                              >
                              >
                              • Gość: tralalumpek Re: w co jesteś dziś ubrana IP: 217.13.182.* 22.04.04, 21:14
                                ta wyzej opisana pizama to tez meska pizama tzn portki i "marynarka"
                                nie cierpie sukienek do spania
                            • Gość: -=kate=- Re: w co jesteś dziś ubrana IP: 81.219.125.* 25.04.04, 10:55
                              No tak...troszke poczytalam o waszym ubirze.
                              Ja w sumie jestem teraz ubrana w pizamke ale napisze co naogol nosze i lubie
                              nosic.
                              Dzinsy sa modne juz od lat 60-tych byl on noszony na codzien przez
                              kowboji,farmerow czy gornkikow tak wiec rozpowszechnial sie z wiekiem
                              czasu.Modny produkt na rynku zrobł fufore w latach IXX/XX az do dzis.Jako
                              trwały produkt cieszy sie powodzeniem wielu z nas.Otoz wazny jest krój ktory
                              wpada w nasze gusty,upodpbabnia.
                              Teraz jest spory wybor.Wielu z nas ma miejsca do ktorych czesto zaglada
                              zopatruje sie w marki/sklepy ktore lubi najbardziej.
                              Sklepy do ktorych najczesciej zagladam to HOUSE,RESERVED,ZARA,DIVERSE,w
                              tych sklepach najczesciej wpada mi cos w oko.Choc niezawsze tam.Pomijam
                              niektore slepy,miejsca(nie zawsze sa to znane marki)a wystarczy by byly to
                              ubrania ktore dobrze na mnie leza i w ktorych dobrze sie czuje.
                              Nom...tez napisze w co bede za chwilke ubrana.
                              Czarna bluzka w sumnie obcisla,bojowki(z dzinsu),buty biale(ZARA),bielizna
                              ciemna(ATLANTIC).Hm...Wystarczy,pozdrawiam.
                  • Gość: Richelieu* przed 23 super, że jeszcze nie śpicie? IP: 217.98.107.* 20.04.04, 01:21
                    łof, to dobrze, bo ja zamykam lewe oko gdzieś koło drugiej
            • Gość: Ewaaa Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 19.04.04, 22:50
              22:25 siedze sobie w domku przed kompem i co mam miec na sobie?
              Elegancja i klasa to potrafic ubrac sie stosownie do sytuacji, a w domku
              wieczorem jestem pur piekna własnie tak jak to opisalam;
              • Gość: magia Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.04.04, 22:57
                dzisiaj ok ,ale jutro dasz więcej szczegółów? czekamy
      • Gość: der Re: w co jesteś dziś ubrana IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 23:04
        Rodzaj produkcji ma być dobierany w zależności od zapotrzebowania. Ceny
        dostosowane do możliwości finansowych klientów.
        • Gość: magia Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.04.04, 23:07
          oczywiście
          • Gość: magia Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.04.04, 10:54
            jest tam kto? wAtek ciAgle aktualny.Ja zielony Tshirt z nadrukiem okularów
            kupiony od koleżanki, spodnie beżowe nike, buty też beżowe skechers, bielizna
            biała góra trimph, dół nieznanego pochodzenia.
            • Gość: Ania Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.lot.pl 20.04.04, 11:17
              stroj roboczy - inaczej służbowy
              Czarny garnitur w białe cieniutkie paseczki, biały obcisły topik, kabaretki i
              czarne buty z klamrą na niewysokim obcasie z czubem długim jak nos pinokio (a
              niech gadają...)
              Wszystko z Zary, no oprócz tych kabaretek i białej bielizny.
              Włosy grzecznie ulizane, tusz i błyszczyk. Permanentny french na megakrótkich
              żelowych pazurach

• Gość: magia Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.04.04, 16:21
                pomocy!!! spadam i zaraz nie będzie mnie na ekranie
              • Gość: daniella Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.04, 11:41
                > Czarny garnitur w białe cieniutkie paseczki
                to się nazywa "tenis" koteczku
                moze się trochę podszkolisz w terminach zw z modą i dopiero bedziesz się
                wypowiadać

• seksowna.blondynka Re: w co jesteś dziś ubrana 20.04.04, 19:46
        Mam na sobie czerwona, koronkowa bielizne oraz tampon. Tez czerwony.
        Nic wiecej nie potrzebuje, bo siedze dzis w domciu.
        • Gość: magia Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.04.04, 22:35
          19:46 , a ty w bieliżnie?
          • malamaga Re: w co jesteś dziś ubrana 20.04.04, 22:48
            Siedze w pracy wiec moim ubraniem "wierzchnim" jest gustowny kitelek koloru
            bialego, zapinany na nie mniej gustowne guziczki
            Pod spodem mam ciemne szare spodnie w kancik KappAhl, ciemno-fioletowa
            bawelniana bluzke Camaieu, zwykla, z dlugim rekawem
            Jeszcze bardziej pod spodem mam biala bawelniana bielizne no-name
            Aha i moje obuwie sluzbowe tez no name, klapki takie chyba skorzane
            make up...rano jeszcze byl i sie prezentowal ...teraz coraz gorzej
            Bizuteria na palcach sztuk 4 i na szyi sztuk 1
            :-)
          • seksowna.blondynka Re: w co jesteś dziś ubrana 21.04.04, 02:26

> 19:46 , a ty w bieliżnie?

co, za wczesnie, czy za pozno?
            • Gość: magia Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.04.04, 10:45
              wczoraj byłoby za wcześnie, ale dzisiaj nie mam zdania, pozdr.
      • Gość: nika_ja Re: w co jesteś dziś ubrana IP: 195.117.147.* 21.04.04, 07:17
        A co to za nowa marka bielizny Trimph????
        Jeszcze nie słyszałam. He,he,he.
        A tak poza tym, można się dobrze ubrać niekoniecznie wydając kupę kasy na
        markowe sklepy, wg mnie dobry gust to nie wydanie tysiecy zlotych, ale sposob w
        jaki się je nosi, moja kolezanka ubiera sie w niedrogich sklepach, a wygląda
        tysiąc razy lepiej niż niektóre dziewczyny dla których sens zycia to sterta
        firmowych ciuszków, bo przeciez nie samym chlebem człowiek żyje!!!
        • Gość: magia Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.04.04, 10:42

wiemy już gdzie ubiera się twoja koleżanka, a może teraz coś o sobie?

ps.miał być triumph, to było przejęzyczenie.
          • Gość: nika_ja Re: w co jesteś dziś ubrana IP: 195.117.147.* 26.04.04, 12:30
            Sorry, nie odpowiedziałam , bo miałam urlopik i ganiałam ze swoim dwuletnim
            synkiem na rowerze, niestety w starych, krótkich spodniach,i koszulce polo po
            mężu i adidaski.Włosy związane w gustowną kiteczkę i było super.
            Ale dzisiaj już jestem w pracy i opowiem w szczegółach co na sobie mam, zacznę
            od majtek i stanika- niestety mam skłonności do bielizny wygodnej, więc mam na
            sobie stanik i gatki z H&M z bawełny, kolor biały ze Snoopym a nie zwiewne
            koronki, dalej - spódniczka z Zary w drobniutką biało- czarną krateczkę(tzw.
            pepitka, za kolana, lekko rozszerzona na dole, cena 169 zł, rajstopy zakupione
            w sklepie "Raj Stopy", czarne, buty Ecco, na płaskiej podeszwie, zapiane na
            pasek - czarne - 365 zł, biała bluzeczka ze sklepu KappaAh- 120 zł, krótka
            dopasowana marynareczka (komplet ze spodniczką)ten sam wzorek - cena 269 zł,
            bizuteria - malutkie perełki na szyii i kolczyki tez perełki, na palcu tylko
            obrączka. Makijaż? nie za bardzo lubię, tylko tusz do rzęs, było rano chłodno
            więc mam na wszelki wybadek czarny płaszczyk typu trencz w kolorze czarnym z
            Ravela. Już zaspokoiłam ciekawość? Podaję marki odzieży i ceny, bo wiem, ze dla
            niektórych to najwazniejsze informacje.
      • Gość: Kocica Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.04, 17:02
        Ubrana pięknie ........ Bluzka biała (wyprzedaż), rajtki najzwyklejsze (1,20
        zł/parę), spódnica z aksamitu ciemny granat(nasza), butki czarne czółenka
        (nasze), gatki - Bogu dzięki - bawełniane (polish), biusthalter z fiszbiną
        (producent nieznany jw.). Efekt ekstra - wygodny!!!
      • Gość: Kocica Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.04, 17:02
        Ubrana pięknie ........ Bluzka biała (wyprzedaż), rajtki najzwyklejsze (1,20
        zł/parę), spódnica z aksamitu ciemny granat(nasza), butki czarne czółenka
        (nasze), gatki - Bogu dzięki - bawełniane (polish), biusthalter z fiszbiną
        (producent nieznany jw.). Efekt ekstra - wygodny!!!
        • Gość: magia Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.04.04, 18:19
          białe polo prezent od mężą, czerwone jeansy- też od męża
          • kochanica.francuza Re: w co jesteś dziś ubrana 22.04.04, 20:07
            spodnie granatowe Levi`s z przeceny
            sweter granatowy z kieszenia kangurzą i kapturem z lumpeksu
            buty Adidas
            bielizna nieistotna
            bizuterii nie mam i makijazu takoż, a i tak wygladam na osiem - dziesięć lat
            mniej niż mam!
            • Gość: magia Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.04.04, 11:48
              właśnie się umalowałam,ale co na siebie włożyć, jeszcze nie wiem.
              • Gość: tralalumpek Re: w co jesteś dziś ubrana IP: 217.13.182.* 23.04.04, 11:53
                a to ciekawe, bo makijaz powienien pasowac do ubranka
                • Gość: magia Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.04.04, 15:22
                  to nic trudnego dopasować ubranie do umalowanej buzi
      • Gość: Mocca Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.acn.pl 23.04.04, 12:09
        Buty - czarne pantofle 8 cm obcas - Zych
        Podkolanówki - cieliste - nie wiem jakie, kupione w TESCO za 3 zł
        Majtki - czarne z mikrofibry - Bellinda
        Stanik - Kostar
        Spodnie- czarne prążkowane H&M
        Golf - popielaty melanż, no name, (ma jakieś 6 lat i był kupiony chyba z
        sklepie także no name na jednym z warszawskich targowisk)
        Twarz - naturalny make up w calkiem dobrym stanie(podkład maybelline, puder
        lentheric, cienie rimmel, kredka lumene, tusz max factor, pomadka nivea )
        Bizuteria - kolczyki i pierscionek - obie rzeczy z bursztynem
        Perfumy - alchemie

Chyba za mało markowa jestem...
        • Gość: magia Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.04.04, 15:21
          najważniejsze jest samopoczucie
        • alyy Re: w co jesteś dziś ubrana 23.04.04, 15:42
          Zacznę od góry:
          - włosy związane czarną gumką od ukochanego (he, he),
          - biały stanik (jakiś bawełniany - z kolekcji młodzieżowej triumpha - nie
          dlatego żem taka młodziutka, ale z racji wygody i niegryzienia:)),
          - oliwkowa bluzeczka (z bawełenki, z małym karowatym wycięciem),
          - zrobione na sprane Levisy,
          - moje ukochane, czarno białe zamszowe Pumki na kolorowych skarpetkach
          (przywiezione z niemieckiego C&A),
          - czarny sweterek rozpinany (ZARA)
          No, najfajniejsze są Pumki.
          I ja do pracki tak, hehe. W poważnej instytucji ;)
          Buziaki.
          • alyy Re: w co jesteś dziś ubrana 23.04.04, 15:43
            A i jeszcze zapach - dzisiaj w związku z zielona koszulką - Green Tee E. Arden.
            Buziaki.
      • Gość: Truskawa Re: w co jesteś dziś ubrana IP: 195.117.187.* 23.04.04, 18:32
        Ciemnogranatowe dżinsy
        Koszulka moro
        Beżowy rozpinany sweterek
        Sportowe buty
        Szare podkolanówki
        Majtki w kolorowe paski
      • tralalumpek Re: w co jesteś dziś ubrana 23.04.04, 18:36
        Jeszcze w biurze a zatem sluzbowo:
        - czarne szpilki
        - gole nogi
        - spodnie jasnoniebieskie dzwony
        - gorset granatowy z biala lamowka (kokardka z przodu)
        - marynarka ciemno-granatowa
        - zadnej bizuterii
        - pastelowy makijaz
        - warkocz
        • Gość: ania Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.77.classcom.pl 04.05.04, 13:03
          do tralalumpka! strasznie tu krytykujesz ludzi na tym forum i czepiasz sie
          słów, a propos Twojego ubrania masz gorset tak? To cytuje Twoja wypowiedz o
          gorsetach :• Re: wasze propozycje na dobry "zestaw"
          tralalumpek 11.04.2004 14:29 odpowiedz na list

"becia_be napisała:

> obecnie stanelam przed twrudny "wyborem" tzn. oczywiscie zbliza sie huczna
          > weselna uroczystoscmojej przyjaciolki i pojawia sie problem w czym "isc"? na
          > poczatku "wymyśliłam" tzn. poddalam sie panującej modzie i postanowilam w
          > zgodzie z prawami panującymi (choc bez osobistego przekonania i zachwytu)
          > gorset i długa spódnica w litere a lub "rybka" ....

+++
          gorseciki to juz troche wyszly z mody, byly modne 3 lata temu, no jeszcze moze
          2 lata temu jak ktos ubral....."

NO I JESZCZE TE GOŁE NOGI.. JESTEŚ W PRACY PRAWDA? TO JESZCZE INNY CYTAT Twojej
          wypowiedzi na temat biurowej mody: Re: W jakich bucikach do pracy
          Autor: tralalumpek
          Data: 03.05.2004 10:20
          "Wychodze z zalozenia, ze wszyscy to wiedza ale mimo wszystko przypomne. W
          biurach obowiazuja buty "zymkniete" czyli po polsku polbuty czy czolenka a
          zetem sandalki sie wykluczaja, podobnie jak gole nogi, dekolty po pepek czy
          sukienki na szeleczkach itp "

Ach te GOŁE NOGI!!
          No to tyle..

• tralalumpek ania 04.05.04, 22:17
            fajnie sie dziewcze wyprodukowalo a teraz pizwoli ze zrobie mala korekte
            1. gole nogi w biurze
            - napisalam w poscie jakie sa zasady ale nie napisalam ze ja tak zawsze chodze
            ani nie udowadnialam ze tak i tylko takie sie powinno
            - w opisie swojego ubrania napisalam ze mam spodnie a "gole nogi" oznaczalo ze
            nie mam skarpetek, przy dlugosci spodni do samej podlogi i formie spodni
            (dzwony) jest mi marchewka czy mam skarpetki czy nie bo i tak nikt tego nie
            widzi

2. co do gorseciku to jest to bluzka "tommy hilfinger" ciemnogranatowa z biala
            wstazka wciagana u gory , bawelniana z przodu zapinana na po polsku mowiac
            haftki a wiec latwiej mi bylo napisac gorset bo nie ma rekawow. mam jeszcze
            inne bluzki, ktore tez zapinaja sie na haftki z przodu na calej dlugosci ale
            nie nazywam ich gorsetem, pozwolisz? ;)

Wiem ze jest w tej chwili pora na wyleg kleszczy ostrzegaja zeby sie szczepic
            ale czy zaraz musza wlasnie minie atakowac, a sio!
      • majut Re: w co jesteś dziś ubrana 24.04.04, 11:43
        Ja dzisiaj dość niedbale, bo tyko na zakupy się wybieram.
        - kremowe bojówki
        - kremowe mokasynki ze szpicem - no, to będzie za chwilę
        - kremowe kabaretkowe podkolanówki
        - śliwkowy topik
        - kremowa kurteczka
        - śliwkowa torebka, w któą się jednakowoz nie ubiorę... :-)
      • wojtekoswiecim Re: w co jesteś dziś ubrana 24.04.04, 13:09
        ja mama dzis majtki z atlantica stank takze z antlanica i spodnie zielone z
        uszyte bo jest mi badzo trudno znalezc na siebie podni jedynie w pimkie ale tam
        sa przedrozone!! 219 zł lub za 179 mama tylko jedne z pimkie za 180zł oraz mama
        na sobie pasaek z orsay i bluzke z orsay i czarna bluzke z wranglera!!!!! nara
        pozdrawiam !
        • Gość: magia Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.04.04, 21:37
          więcej szacunku dla czytających
      • lovelovelove Re: w co jesteś dziś ubrana 24.04.04, 18:44
        idę na impr i (chyba) założę
        sukienkę "z koralików" bladoróżową Escada (mikromini na ramiączka)
        cieliste rajstopy 8den CD
        torebka + buty czółenka nieczubate :) Red or dead
        makijaż jeszcze nie wiem... chyba różowe cienie i mocno podkreślę rzęsy, blade
        usta
        włosy... właśnie mam wałki na włoskach, ale pewnie sie wyprostują jak tylko
        wyjdę z domu ;)
        perfumy Sergio Tacchini
      • Gość: blanka Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.04.04, 21:56
        Sobotni wieczór, mogłabym jakoś zaszaleć, ale:
        balsam do kąpieli AA z imbirem w zielonej fajnej tubce, po super kąpieli
        pewnie resztki maseczki
        jasno szara bluza Fruit of de loom
        jasno szare spodnie od piżamy w pingwinki
        czerwone paznokcie u nóg z nowiutkim pedicure
        złote kolczyki, kóleczki, złoty któtki łańcuszek z mini krzyżykiemdwa palce z
        biżuteria tylko złotą
      • cherry_move Re: w co jesteś dziś ubrana 25.04.04, 16:52
        dzinsy z orsaya bluzke biala sprzed 10 latkoof i kurtke dzinsowa na zamek:DD:D
      • Gość: MoDnA Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.tebo.net / *.tebo.chelm.pl 25.04.04, 17:31
        Ja jestem ubrana w stanik i stringi Triumpha, spodnie Versace, bluzke chanel
        buty Baty i kurtke od Gucciego.
        staram sie nie wyrózniac z tłumu i nie wywyzszac ze stac mnie na markowa odziez
        zakupy z wyprzedazy tez uwazam za stosowne bo nie raz sporo mozna na tym
        zarobic..:)
        • tralalumpek Re: w co jesteś dziś ubrana 25.04.04, 18:47
          Gość portalu: MoDnA napisał(a):

> Ja jestem ubrana w stanik i stringi Triumpha, spodnie Versace, bluzke chanel
          > buty Baty i kurtke od Gucciego.
          > staram sie nie wyrózniac z tłumu i nie wywyzszac ze stac mnie na markowa
          odziez
          >
          > zakupy z wyprzedazy tez uwazam za stosowne bo nie raz sporo mozna na tym
          > zarobic..:)

skoro sie tak wymadrzasz to powiedz mi co taka tanie marki jak triumph i bata
          robie w twojej szafie, pomiedzy tym versace i chanel? Toz to wstyd w takim
          dziadstwie "pod spodem" paradowac.
        • Gość: biedronka Re: w co jesteś dziś ubrana IP: 62.43.226.* 30.04.04, 17:44
          wiecie co? najbardziej mnie smieszy wyliczanie metek i marek ciuchow. nie mowie
          tu tylko o dziewczynach wypowiadajacych sie na tym forum, ale tez o niektorych
          moich kolezankach, ktore mogac wyliczyc jakies znane marki uwazaja sie - za
          lepsze od innych? Bo nie wiem czemu innemu mialoby to sluzyc. Najsmieszniejsze
          jest to, ze to chyba tylko dziewczyny z Polski tak sie podniecaja Zara,
          Benettonem czy Mango. Tutaj, skad ja pisze, np. Zara nalezy do najtanszych
          sklepow! I na prawde nie ma sie czym chwalic.
      • Gość: nika_ja Re: w co jesteś dziś ubrana IP: 195.117.147.* 28.04.04, 07:40
        A dzisiaj mam na sobie czarne szpileczki Bata, cieniutkie czarne rajstopy Gatta,
        spodniczkę mini -czarną w białe groszki Morgan, biała bluzeczka z krótkim
        rękawem i okrągłym dekoltem, do tego apaszka w białe groszki - czarna, i czarna
        aksamitna marynarka o klasycznym kroju. Włosy związane w "koński ogon",
        makijaż - błyszczyk do ust, podkładów, pudrów - nie używam, tusz do rzęs-
        granatowy, cień do powiek-grafitowy tylko lekko zaznaczona dolna powieka tuż
        przy rzęsach i to wszystko.
        • misiek460 Re: w co jesteś dziś ubrana 28.04.04, 08:38
          A bielizna?
          • powerpuffgirl Re: w co jesteś dziś ubrana 28.04.04, 15:58
            szara koszulka benetton
            granatowe jeansy
            różowa bielizna z cienkiej bawełny benetton
            czarny płaszczyk
            kolorowy szaliczek solar
            sportowe czarne buty gabor
            podkolanówki kabaretki
            torba siley

make-up
            podkład ideal balance l'oreal (wiem, wiem...zły złodziejski koncern)
            tusz estee lauder (wiecie, że wczoraj zmarła w wieku 97 lat?)
            błyszczyk z rossmana jakiś tani, bo ciągle gubię
            • Gość: nika_ja Re: w co jesteś dziś ubrana IP: 195.117.147.* 30.04.04, 10:53
              A dzisiaj mam na sobie tzw. princeskę granatową w białe drobniutkie kawiatki,
              grantowy top i białą apaszkę na szyi, do tego krótki płaszczyk w kolorze
              kremowym - Monton, buty Bata- mokasyny czarne
              Czarna torba -format A4, podobna do męskiej aktówki, dużo nosze zawsze rzeczy
              ze sobą.
              • Gość: aga Re: w co jesteś dziś ubrana IP: 213.17.175.* 30.04.04, 11:42
                :)) bata mokasyny czarne też mam własnie, tak jak i torebkę trapezową (stara
                ale uwielbiam też baty, mam zresztą niestety zastrzeżenia co do jakości baty,
                ale ma fejne modele czasami) spodnie czarne w wąskie prążki biodrówki vero
                moda, bluzka bordo-śliwka rozpinana dopasowana z kołnierzykiem rękaw do łokcia
                (no name), bielizna czarna (no name), skórzana kurteczka dopasowana krótka
                czarna na zamek.
                make up double perfection chanel, puder pupa, tusz HR, cienie i szminka
                manhattan...
      • Gość: basia Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.udn.pl 30.04.04, 15:33
        Hej ja mam w tej wlasnie chwili na sobie spodnie dzinsy Levis'a,t-shirt
        H&M,bielizne Reserved.To moj idealny styl,czuje sie rewelacyjnie,wygodnie,a
        przede wszystkim sie sobie podobam i to jest chyba dla nas dziewczyn
        najwazniejsze,samoakceptacja.Pozdrawiam
      • Gość: inezja21 Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.04, 10:34
        zgadzam sie z tymi ktorzy pisza ze marki nie maja znaczenia, chociaz jak kupie
        buty w sklepie na osiedlu to po pierwszym deszczu nadaja sie do smieci a
        adidasy Adidas mam jednak juz szesc lat.ale w wyborze ciuchow i butow kieruje
        sie przede wszystkim gustem-a o gustach sie nie dyskutuje, no i wysokoscia
        mojego stypendium:) pozdrawiam wszystkie studentki:)
      • vic_vic Re: w co jesteś dziś ubrana 01.05.04, 15:13
        Jeszcze nie zdazylam sie ubrac (slodkie lenistwo), ale za chwile bede ubrana w
        czarny dopasowany top z krotkimi rekawami (pimkie), na to czarno-biala sukienka
        bez rękawow, dlugosc do kolan (promod), cienkie cieliste rajstopy, bielizna:
        góra triumph, dół atlantic (czarne), biala torebka z miekkiej skory (wiekowa,
        ale niezle sie trzyma), czarne klapki z zamknietym przodem (rylko), wiosenny
        plaszczyk (biel welny) na wypadek gdyby wieczorem znacznie pochlodnialo,
        bizuteria: srebrny komplet kolczyki+pierscionek z cyrkoniami i perelkami
        (kruk). make-up: podklad rimmel (wiecej go nie kupie, ale do wtorku musze sie
        nim zadowolic), cienie (szarosci)inglot, tusz czarny manhattan, blyszczyk glam
        shine loreal (03- silver crystal). To juz chyba wszystko. pozdrawiam cieplutko
      • po-prostu-ania Re: w co jesteś dziś ubrana 01.05.04, 16:36
        witam:)
        mam na sobie granatowe wycierane jeansy-bojowki, bluzka z kolorowymi literkami
        (opuszana na ramiona),zwykle czarne buty sportowe,biale skarpetki i czarna
        bielizna.POZDRAWIAM!
      • ewelita Re: w co jesteś dziś ubrana 02.05.04, 16:05
        Ja mam na sobie szarą koszulke bez metki, szare spodnie dresowe też bez metki,
        majtki szare ( ale jazda wszystko pod kolor) atlantic i nie mam stanika. Ale
        jestem sama w domu, zaczynam dietę i nigdzie się chwilowo nie wybieram.
        Pozdrawiam!
        • Gość: Choram Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.05.04, 17:07
          Choram troche, a wiec:
          sprana granatowa ulubiona osmioletnia koszulka esprit
          szara bluza kangurka Fruit of the loom
          granatowe biodrowki fishbone (troche przetarte)
          pomaranczowe skarpetki (carrefour)
          majtki w kwiatki i czarny stanik
          O matko, zeby tylko nikt do mnie nie wpadl z nienacka, hihhihi
          acha, wlosy w kucyk
          • Gość: nika_ja Re: w co jesteś dziś ubrana IP: 195.117.147.* 04.05.04, 07:57
            Ja dzisiaj zostanę posądzona o kicz i bezguście, ubrałam sie na....różowo
            Mam ciemny róż dżinsową spódnicę Ravel, do tego biała koszulka i sztruksowa
            RÓŻOWA kurteczka Ravel(wszystko kupiłam na wyprzedazy w tym roku za 50% ceny)
            a na nogach tenisówki, najzwyklejsze w kolorze wiśniowym.
            I mam 30 lat!!! w moim wieku nie można nosic już różowych ciuszków a tym
            bardziej kupować w sklepach młodzieżowych, w tym wieku zostaje tylko gwóźdź do
            trumny ewentualnie garniturek w szarym odcieniu.
            • Gość: choram Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.05.04, 13:03
              Nika zostaj ci jeszcze bluzeczki z zabotami i koronkami o dziergane sweterki :))
              Trzymaj sie a nie daj sie
              • Gość: ania Re: w co jesteś dziś ubrana IP: *.77.classcom.pl 04.05.04, 13:20
                do tralalumpka! strasznie tu krytykujesz ludzi na tym forum i czepiasz sie
                słów, a propos Twojego ubrania masz gorset tak? To cytuje Twoja wypowiedz o
                gorsetach :• Re: wasze propozycje na dobry "zestaw"
                tralalumpek 11.04.2004 14:29 odpowiedz na list

"becia_be napisała:

> obecnie stanelam przed twrudny "wyborem" tzn. oczywiscie zbliza sie huczna
                > weselna uroczystoscmojej przyjaciolki i pojawia sie problem w czym "isc"? na
                > poczatku "wymyśliłam" tzn. poddalam sie panującej modzie i postanowilam w
                > zgodzie z prawami panującymi (choc bez osobistego przekonania i zachwytu)
                > gorset i długa spódnica w litere a lub "rybka" ....

+++
                gorseciki to juz troche wyszly z mody, byly modne 3 lata temu, no jeszcze moze
                2 lata temu jak ktos ubral....."

NO I JESZCZE TE GOŁE NOGI.. JESTEŚ W PRACY PRAWDA? TO JESZCZE INNY CYTAT Twojej
                wypowiedzi na temat biurowej mody: Re: W jakich bucikach do pracy
                Autor: tralalumpek
                Data: 03.05.2004 10:20
                "Wychodze z zalozenia, ze wszyscy to wiedza ale mimo wszystko przypomne. W
                biurach obowiazuja buty "zymkniete" czyli po polsku polbuty czy czolenka a
                zetem sandalki sie wykluczaja, podobnie jak gole nogi, dekolty po pepek czy
                sukienki na szeleczkach itp "

Ach te GOŁE NOGI!!
                No to tyle..
                • tralalumpek ANIU! 04.05.04, 22:32
                  Może zamiast krytykowac tralalumpka naucz się poprawnie kompa obsługiwać żeby
                  ci się takie bąki nie wyrywaly jak ten, dwa te same wpisy

oj oj ....
                  • Gość: Ania Fajnie sie nazywasz tralalumpku IP: *.77.classcom.pl 04.05.04, 23:17
                    To nie jest błąd ! to było celowe i zamierzone:) Chcialam zebyś
                    przeczytała,chciałammieć pewność:)
              • Gość: nika_ja Re: w co jesteś dziś ubrana IP: 195.117.147.* 05.05.04, 07:26
                A dzisiaj mam na sobie ulubioną bluzeczkę z żabotami w duże kolorowe kwiaty +
                dziergany sweterek(własnoręcznie, bo w zimowe długoe wieczory wkładam okulary
                na nos, siadam w fotelu, nogi przykrywam pledem, popijam ziółka i dziergam
                sweterki dla całej rodzinki)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka