Dodaj do ulubionych

Czas na offline

19.08.13, 12:29
Dryndająca maszynka nie daje spokoju nawet w ubikacji, bo to przecież normalne, że zaczyna dzwonić i pingać zawsze kiedy idzie się do WC. Po ulicach chodzą ludzie wpatrzeni w telefony, w knajpach siedzą ludzie wpatrzeni w telefony, w autobusach siedzą ludzie wpatrzeni w telefony. Nikt już nie patrzy na siebie ani nawet pod nogi, przez co ludzie wpatrzeni w telefony regularnie wpadają jeden do drugiego. Nikt już z nikim nie rozmawia...
wiadomosci.wp.pl/kat,1027139,title,Piotr-Czerwinski-czas-na-offline,wid,15888718,wiadomosc.html?ticaid=111274
Obserwuj wątek
    • tjbazuka Re: Czas na offline 19.08.13, 14:33
      ale niedługo za pomocą okularow googla bedziemy wpatrzeni w siebie i rozszerzac swoją rzeczywistości. Taki nowy smartfon.
      • sibeliuss Re: Czas na offline 19.08.13, 15:33
        Ludzie sobkowacieją, unikają kontaktów bezpośrednich a potem dostają depresji, maja myśli samobójcze lub wychodzą z karabinem na ulicę, bo rzeczywistość i gra komputerowa zlały im się w jedno.
        • ewa9717 Re: Czas na offline 19.08.13, 15:52
          Nu patraj pan, a ja nadal mam większosc nienormalnych znajomych, bo telefon po dawnemu służy nam do telefonienia wink
          No ale ja już dość stara jestem, niedługo bezpłatny odstrzał od gajowgo Maruchy mi się będzie przysługiwał...
          • izydor88 Re: Czas na offline 19.08.13, 16:20
            Internet,to bardzo dobry sposób na depresję.
            No chyba,że się trafi na jeszcze większego świra...
        • watbat Re: Czas na offline 27.08.13, 16:46
          A jest wręcz przeciwnie.
    • skiela1 Re: Czas na offline 19.08.13, 16:30
      ano czas..
    • skiela1 Re: Czas na offline 27.08.13, 16:24
      U mnie czas... spotkac sie z realnym swiatem smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka