Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co myślicie o tej torbie?

08.02.11, 20:25
    Proszę podpowiedzcie czy ta torba z Zary - tylko w kolorze koniakowym - będzie w miarę uniwersalna?

www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/11725/en/zara-S2011/61145/196027/PLAITED%2BSHOPPER
    szukam jakiejś dużej, nie czarnej i nie workowatej torby nadającej się na wiosnę.
    Obserwuj wątek
      • alessia27 Re: co myślicie o tej torbie? 08.02.11, 20:54
        mnie sie nie podoba.
        • sabriel Re: co myślicie o tej torbie? 08.02.11, 20:56
          Widziałam na żywo tylko karmelową, nie podoba mi się.
          • maranka Re: co myślicie o tej torbie? 08.02.11, 20:59
            piękna...
          • anaiss Re: co myślicie o tej torbie? 08.02.11, 21:12
            Sabriel, no właśnie, ja chyba na żywo też widziałam karmelową :) Brakowało mi tego słowa.
        • mala_mi_mala Re: co myślicie o tej torbie? 12.02.11, 15:08
          Bardzo mi się podoba, prosta, bez żadnych niepotrzebnych udziwnień, na pewno będzie pasowała na wiele okazji :)
      • ama-ka Re: co myślicie o tej torbie? 08.02.11, 21:02
        moim zdaniem superrrr :)
      • ladyjm Re: co myślicie o tej torbie? 09.02.11, 10:46
        torba fajna i w kolorze koniakowym bedzie uniwersalna ale jest po prostu ZDZIERSKO za droga.
      • dorota_w_krainie Re: co myślicie o tej torbie? 09.02.11, 21:49
        Fajna, ale wg mnie mało uniwersalny fason, bo tylko do ręki.
      • maitresse.d.un.francais Re: co myślicie o tej torbie? 09.02.11, 22:36
        mnie się podoba, ale za co ta cena????
      • aniabos Re: co myślicie o tej torbie? 10.02.11, 02:54
        Bardzo ladna i elegancka. Zdjecia tej torby widzialam w kilku magazynach, gdzie wychwalano bardzo udany wzor. Ja sie z tym zgadzam, z tym ze podejrzewam, ze jest sciagnieta z jakiejs znanej marki, bo Zara czesto tak robi. Jesli skora jest w dobrym gatunku, to cena mnie nie dziwi, zreszta ona kosztuje tyle samo w innych krajach. Moim zdaniem czerwona jest swietna, bo ma to "cos", koniakowa jest spokojniejsza, ale jesli chcesz uniwersalna, to bierz koniakowa. Czarna jest jak dla mnie najmniej atrakcyjna.
        • mywayorthehighway Re: co myślicie o tej torbie? 10.02.11, 22:03
          Zgadzam się z aniabos - czerwona najlepsza, a karmelowa będzie najbardziej uniwersalna. Ja bym brała, tym bardziej, że wygląda na dobrze wykonaną:) BTW - czy ktoś widział i gdzie te torebki w Warszawie?
      • malavida bardzo ładna 10.02.11, 18:17
        podoba mi się niezmiernie fason, kolor mógłby być o tonację jaśniejszy, ale myślę, że ten odcień też będzie okej - beż i koniakowy zawsze wydawały mi się najbardziej uniwersalne i pasujące do innych kolorów, preferuję je nawet od czerni.
      • zani1984 Re: co myślicie o tej torbie? 10.02.11, 21:35
        podoba mi sie
      • merda Re: co myślicie o tej torbie? 11.02.11, 12:30
        Bardzo klasyczna, a co za tym idzie uniwersalna, jesli szukasz czegos w tym stylu to jest w sam raz.Jedyna uwaga, torba wydaje sie duza, pamietaj aby Cie nie przytlaczala.
      • gabrielafrancuz Re: co myślicie o tej torbie? 11.02.11, 13:46
        Jeśli będzie Ci wygodnie nosić wszystko w ręku, to jest ok.
      • samaya Re: co myślicie o tej torbie? 16.02.11, 18:55
        dla mnie rewelacja :)
        • dixi Re: co myślicie o tej torbie? 17.02.11, 14:11
          na zdjęciu bardzo ładna i bardzo porządna, ale ze względu na krótkie rączki nie potrafiłabym z nią funkcjonować.
          • niefrasobliwa Re: co myślicie o tej torbie? 17.02.11, 20:07
            Fajna, ale brak długiego paska daje minus w użytkowaniu. Wizualnie wszystko ok.
      • leebanka Re: co myślicie o tej torbie? 17.02.11, 22:49
        Torba bardzo ładna i jeśli szukasz czegoś uniwersalnego to imo dobry wybór.
        Zresztą z całej trójcy koniakowa prezentuje się najlepiej.
        • aldonus Re: co myślicie o tej torbie? 17.02.11, 23:37
          ona MA też długi pasek.
          • mocno.zdziwiona Re: co myślicie o tej torbie? 18.02.11, 21:58
            Torba ładna, ale i droga biorąc pod uwagę jakość rzeczy z Zary. Najbardziej podoba mi się czerwona, czarna za to w ogóle. Bierz ją jeśli nie przeszkadza Ci noszenie jej w ręku.
      • ripani Re: co myślicie o tej torbie? 18.02.11, 21:59
        ŚLICZNA !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka