Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kozaki na wiosnę

08.03.11, 13:25
    Pomóżcie !!!

Zastanawiam się nad zakupem zamszowych kozaków na wiosnę - takich jak te:
    www.cozabuty.pl/product-pol-2542-Kozaki-Cat-Woman-by-Exclusive-129-d.html
    U mnie w sklepie są co prawda po 299 zł, ale nie kupowałam jeszcze nic w Internecie, więc kupie je w sklepie jakby co. Ale czy takie kozaki będą modne ? 299 to trochę dużo, dlatego się zastanawiam, mi się podobają.
    Obserwuj wątek
      • coralin Re: Kozaki na wiosnę 08.03.11, 15:40
        Nie wiem czy modne, ale szczerze podziwiam osoby, które po zimie nadal chcą nosić kozaki. Ja bym je chciała już zrzucić.
        • agusia81_1 Re: Kozaki na wiosnę 09.03.11, 16:53
          ehhh :)

Chciałam mieć coś innego na wiosnę, a góra jest luźna i nieocieplana. Na razie 1 opinia i to na nie, sama nie wiem.....
          • krapheika Re: Kozaki na wiosnę 09.03.11, 21:35
            Zaj.. w takich kozaczkach, szczegolnie jak sloneczko przygrzeje i temp. skoczy powyzej 18.Dla mnie nie ma noc gorszego niz panny w kozakach w wiosne i lato.Mam ciagle wrazenie, ze ich nie stac po prostu:-// jestem na nie, bo na wiosne nie, bo mi sie nie podobaja dlatego tez nie.
            • batutka Re: Kozaki na wiosnę 09.03.11, 22:00
              nie podobaja mi się wyjątkowo
      • maitresse.d.un.francais Re: Kozaki na wiosnę 09.03.11, 22:11
        Nie wiem, po co ci kozaki na wiosnę, ale do meritum: nie wiem, czy są modne, ale wyglądają źle. W ogóle jakieś nieciekawe buty na tej stronie, przejrzałam botki ( noszę buty do kostki) i wszystkie do d...
      • duchess85 Re: Kozaki na wiosnę 10.03.11, 11:49
        za 269 zł to już chyba można kupić coś lepszego... Akurat rozumiem noszenie kozaków wiosną, zwłaszcza wczesną, kiedy jest mokro albo wieje po gołych łydkach. Ale te niekoniecznie :/ Może w ogóle pomyśl o skórzanych, jeśli w tej cenie, np. w jakimś żywym, wiosnnym kolorze - będą praktyczniejsze na deszcz :)
        • yag-ga Re: Kozaki na wiosnę 11.03.11, 10:25
          hej, ja mam takie koazki tylko w kolorze beżowym, ze wzgledu na pogodę narazie miałam je tylko dwa razy ale są bardzo wygodne. nie załuje wydanych pieniedzy, co prawda ja dałam za nie wiecej bo kupowałam w sklepie.
          pzdr
      • jagoda_pl Re: Kozaki na wiosnę 11.03.11, 12:53
        Mnie się akurat podobają... Poza tym, lubię połączenie zamszowych jasnych kozaków do wiosennych rzeczy. Sama niebawem zacznę chodzić w cienkich skórzanych włoskich kozakach, które kompletnie nie nadają się na naszą zimę, a na taki marzec - w sam raz.
      • ladyjm Re: Kozaki na wiosnę 11.03.11, 15:51
        takie sobie te kozaki
        • nioma Re: Kozaki na wiosnę 11.03.11, 15:54
          ja tez uwielbiam kozaki i tez mglabym je nosic caly rok.
          ale te zalinkowane mi sie nie podobaja
      • merda Re: Kozaki na wiosnę 11.03.11, 16:58
        Mnie natomiast bardzo sie podobaja, zarowno fason jak i kolor. Na pogodna wiosne/jesien beda w sam raz.
        Jedna uwaga, nie podobaja mi sie z takimi pozwijanymi jeansami jak na zdjeciu. Uwazam, ze o wiele lepiej beda wygladaly do delikatnej sukienki lub do rurek/legginsow/shortow.
        Pozatym kozaki sa wielosezonowe, nie tylko na zime.
      • malavida Kwiecień plecień, bo przeplata... 11.03.11, 19:18
        ...trochę zimy trochę lata. Wiosną zdarzają się ciepłe dni z 18°C, ale także zimne z temperaturami poniżej 10°C, więc nie widzę nic zdrożnego w noszeniu kozaków czy też botek, aczkolwiek skłaniałabym się bardziej ku tym drugim. Ażurowe, z cholewkami widziałam w Reserved i w Tamaris
        • mocno.zdziwiona Re: Kwiecień plecień, bo przeplata... 11.03.11, 20:21
          Mi się nie podobają. Jakoś dziwnie się układają. Ja bym szukała dalej.
      • marzeka1 Re: Kozaki na wiosnę 11.03.11, 20:37
        Ostatnią rzeczą, na jaką miałabym ochotę, to noszenie kozaków wiosną po zimowym noszeniu ciężkich butów.
        • merda Re: Kozaki na wiosnę 15.03.11, 10:36
          marzeka1 napisała:

> Ostatnią rzeczą, na jaką miałabym ochotę, to noszenie kozaków wiosną po zimowym
          > noszeniu ciężkich butów.

Charakterystyczna cecha letnich kozakow jest ich lekkosc i delikatnosc materialu z jakiego sa wykonane. Nadaja sie tylko na ladna i w miare ciepla pogode.Nie ma sensu ich porownywac z ciezkimi, ocieplanymi, zimowymi kozakami.
      • yag-ga Re: Kozaki na wiosnę 15.03.11, 10:27
        hej, prosze napisz cz zdecydowałas sie na te kozaki ? jesli tak to jak sie "sprawują" ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka