Gość: Zuzu IP: *.chelm.mm.pl 20.03.11, 09:04 Hej, poszukuje koturnów, ale takich, które nie sa zabudowane po kostke, lecz gore maja jak pantofle. oczywiscie musza byc wysokie. czy ktoras z Was widziala gdzies takie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redgirl koturny 20.03.11, 16:17 deezee.pl ma zabojcze koturny ale jak wolisz tradycyjny sklep to polecam wybrac sie do Maximusa W hali A i E znajdziesz ogoromny wybór butow, Ja ostatnio kupilam tam bezowe koturny na szpilce za 120zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: koturny IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.11, 14:52 Koturny na szpilce? Chyba piszesz o platformach!:-/ Jeśli chodzi o koturny to polecam - średnia półka Mango, Asos i Promod, a takie gorszej jakości, ale za to kolorowe i ładne są w H&M :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzu Re: koturny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.03.11, 21:40 Kobietki, ale chodzi mi o takie pantoflowe, eleganckie. nie letnie. cos takiego cdn.kurtgeiger.com/dynamic/eshop/product_images/thumbnail_cache/474x427/1150300209-1-miss-kg-cairo-black-wedges-fashion.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc Re: koturny IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.11, 09:41 takie były w aldo, teraz już raczej ich nie będzie, więc możesz poszukać na allegro. na ebayu tez jest ich sporo, a w sklepie, w którym możesz przymierzyć są w nowej kolekcji gortz17 za 229 zł, właśnie takie jak wysłałaś zdjęcie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzu Re: koturny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.03.11, 18:02 wieeeeeem, wiem ze byly w aldo ale niestety nie udalo mi sie ich zdobyc :( Odpowiedz Link Zgłoś