vic_vic 01.05.04, 14:52 Jakich kosmetykow obecnie uzywacie? Czy kupiłyście ostanio kosmetyk warty polecenia lub cos na co nie warto wydac zlamanego grosza? Pozdrawiam i czekam na odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18lipiec Re: kosmetyki na + / - 01.05.04, 15:19 Plusa daje takim kosmetykom : - puder brazujacy Vipery - plyn do demakijazu Ziaji Minusow nie znalazlam w niczym czego uzywalam. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: kosmetyki na + / - 01.05.04, 18:05 a sorry mam minusa ,wlasnie wrocilam z wanny i mi sie przypomnialo: Wielki minus dla zelu pod prysznic Palmolive z mlekiem kokosowym bo to kolo kokosu to nawet nie stalo. Obrzydliwie smierdzi ! Fuj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelin04 Re: kosmetyki na + / - IP: *.res.pl / 82.160.26.* 02.05.04, 10:29 szampon do włosów ciemnych avonu :) Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: kosmetyki na + / - 02.05.04, 14:32 Na minusa dorzucam podklad rimmel: stay matte, jakis koszmar, kupilam w piatek i drugi dzien sie mecze. we wtorek biegne po sprawdzony l'oreal. Plusik dla blyszczyka l'oreal glam shine (goraco polecam milosniczkom blyszczykow)i zapachu black cashmere (DKNY), troche za "ciezki" przez pierwsza godzine ale na wieczor cudny (cena niestety tez cudna). Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: kosmetyki na + / - 02.05.04, 20:47 na - 3 kroki clinique. najpierw wyżera twarz, a potem zamiast nawilżyć sprawia, że się błyszczysz jak kozłowe... :( na + podkład clinique. cudnie matuje. taka już jestem konsequentna:) Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: kosmetyki na + / - 04.05.04, 00:10 Conena: dzieki za ten post, bo zamierzalam kupic 3 kroki. Czytalam, ze to prawdziwa rewolucja, ale juz nie jestem pewna czy mam ochote na rewolucje na wlasnej twarzy :o) pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: kosmetyki na + / - IP: *.tele2.pl 06.05.04, 19:27 3 kroki sa super. mysle ze wszystka zalezy od doboru odpowiednich preparatow do swojego typu skory. ja uzywam od wilu lat i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: kosmetyki na + / - 06.05.04, 20:26 3 kroki są przeznaczone do cery tłustej i mają działać tak: mydło i tonik oczyszczają i odświeżają, krem - nawilża. mi służyło tylko mydło, tonik wyżerał mi twarz a krem natłuszczał i ma opakowanie do kitu, ciężko go wydobyć z tej buteleczki. przykro mi ale taka jest prawda, słyszałam też od innych dziewczyn podobne opinie. 3 kroki zaproponowała mi odpowiednia osoba, nie był to strzal na oślep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: kosmetyki na + / - IP: *.wrzos.wroc.pl 07.05.04, 21:31 3 kroki sa przeznaczone dla roznych rodzajow cery - dla kazdej inny zestaw. co do emulsji nawilzajacej zgadzam sie z opinia ze buteleczka do kitu:(. na szczescie jest nowe opakowanie z pompka od jakiegos czasu. w sumie przyznaje racje z tym tonikiem nigdy jakos tak do konca mi nie podpasowal, ale ja w ogole nie przepadam za tonikami i teraz juz nie uzywam. co do podkladu clinique zgadzam sie z Toba - umnie rowniez duzy plus. z tuszu do rzes tej firmy takze jestem zadowolona. szampony natomiast na minus - przynajmniej dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po-prostu-ania Re: kosmetyki na + / - IP: *.nemys.com 02.05.04, 23:26 super jest blyszczyk PULANNA-dostepny w 2 kolorach! szczerze go polecam,gdyz jest super blyszczacy nawilzajacy(niesamowicie sie swieci),jest bardzo wydajny i kosztuje ok.18 zlotych.jest extra! na plus sa jeszcze cienie ROBERTO BORO-pomimo niskiej ceny(ok.2 zlote),uwazam ze cala paleta ma super kolory, odpowiednia konsystencje, a do tego jeszcze super zapach:) na minusa nie mam pomyslu:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: kosmetyki na + / - 03.05.04, 23:23 szampon do włosów Yves Rocher Phytum Reflect. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bet Body Basics !!!!!! IP: 80.51.150.* 04.05.04, 00:11 otwieraja nowe sklepy - CH Reduta i CH Wilenska. Kosmetyki naturalne -dobraj jakosci a wkrotce jakies szalowe nowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: Body Basics !!!!!! 04.05.04, 00:15 To w Wawie jak sie domyslam (???) Uwielbiam Body Basics, a niestety nie mam nigdzie pod reka. Pewnie przywioze troche z Anglii, ale na caly rok to raczej nie starczy :( Odpowiedz Link Zgłoś
teresai33 Re: kosmetyki na + / - 04.05.04, 10:39 PLUS dla: żelu pod prysznic antycellulit Lirene, kremu regenetująco-łagodzący dla skóry wrażliwej Lirene (ERIS), szamponu Volume Non Stop Elseve. MINUS dla: kremu na rozszerzone naczynka ATW, kremu na zmęczone okolice oczu ATW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monalisa Re: kosmetyki na + / - IP: 81.210.47.* 06.05.04, 09:35 perfumy z Avonu Pur Blanca i jastem im wierna od ponad roku. Farba Loreala Ferria Deep BLUE też niesamowita!!! NEGATYWNIE? UŻYWAM KOSMETYKÓW WYPRÓBOWANYCH FIRM - Pierre Rene, Avon- niegy nie zaszkodziły mi, starcza na długo więc jak sie nawet nadszarpnę (rzadko, ale jeśli już) to się opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: kosmetyki na + / - IP: *.era.pl 06.05.04, 16:29 zajrzyj na strone www.wizaz.pl -sa tu recenzje dużej ilo?ci kosmetykow Odpowiedz Link Zgłoś