Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

wymiana linków

11.04.11, 20:39
    mam e-sklep chciałabym się powymieniac linkami zeby bardziej wypromowac sklep, kto sie na to pisze?? ja zamieszam waszego linka na mojej stornie a wy moj odnosnik na swojej piszcie na vesto24@vesto24.pl albo tutaj - najchetniej sklepy z bielizna, torbami, butami, z minimalna iloscia 200 odwiedzin dziennie
    Obserwuj wątek
      • emiliagres Re: wymiana linków 14.04.11, 20:06
        Witam drogie Panie. Przed świętami każdy szuka promocji, obniżki, przeceny… Na święta polecam wielkanocne koraliki w „Niebieskim-koraliku”- każdy w cenie 69 złotych. Poleciłam też swojej koleżance, bo jest miłośniczką wyjątkowej biżuterii i jest równie zachwycona jak ja. Biżuteria Biagi jest unikalna jak kobiety, które je noszą, dlatego warto zadbać o taki miły dodatek na zbliżające się święta. Wesołych Świąt
      • Gość: ups Re: wymiana linków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 21:11
        eu.levi.com/pl_PL/women/index.html#home
        Fajna strona levisa. Dobrze zaopatrzona ciemne jasne, rurki, proste, z niskim i wyższym stanem:) Można sobie określić typ sylwetki:)
        • Gość: sroczka Re: wymiana linków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 21:12
          koralowasroczka.wordpress.com/2011/04/
          Piękna biżuteria:)
      • Gość: tera Re: wymiana linków IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.11, 09:28
        londonay.com/BAVA
        Markowa odzież.
      • emiliagres Re: wymiana linków 12.05.11, 00:35
        Do każdego zakupu modna kwiatowa apaszka gratis – to tylko w „Niebieski-koralik”. Z okazji Dnia Mamy czekają ciekawe promocje i prezenty, a także wiele nowych koralików specjalnie dla mam na ich święto. Pomysłów na prezent wiele, więc do dzieła – przecież musi być wyjątkowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka