Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pytanie o Next przez internet

04.06.11, 21:36
    Asortyment sklepu next.co.uk różni się (jest znacznie bogatszy) od tego na "polskiej" stronie nextdirect.com/pl/en. Oczywiście, tego, co mnie interesuje nie ma na "polskiej" stronie Nexta.

Czy ktoś się orientuje, czy wysylają do Polski zamówienia złożone na stronie next.co.uk, czy jesteśmy skazani na okrojony asortyment ze strony "dla Polski"? Jakoś nie mogę znaleść tej informacji.
    Obserwuj wątek
      • lucyna_1980 Re: pytanie o Next przez internet 06.06.11, 03:11
        Na PL stronie wchodzisz na zakladkę quickshop i i wpisujesz kod z angielskiej strony.
        I masz to czego Ci brakuje.
        • malwina79 Re: pytanie o Next przez internet 06.06.11, 12:46
          Na angielskiej stronie nie dasz rady zarejestrować się, nie przyjmie Twojego adresu, więc nie ma też możliwości zrobienia zamówienia. A nie masz kogoś w UK? Ja robię zamówienia na konto znajomego, a on przy najbliższej wizycie w Polsce dostarcza mi rzeczy. Tak jest najtaniej (ich przelicznik GBP na EUR jest jakiś chory :)dodatkowo w necie można znaleźć kod na bezpłatną wysyłkę na terenie UK. Możesz ewentualnie poprosić kogoś o zakup w ich sklepie i wysyłkę pocztą z UK do Polski.
      • justy1 Re: pytanie o Next przez internet 06.06.11, 13:20
        dzięki za odpowiedzi - wpisałam w wyszukiwarkę pełną nazwę "itemu" z brytyjskiej strony nexta i pomogło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka