Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Modny deseń - litery

IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 18:01
    tak te wszystkie bluzki sa bardzo fajne tylko nie na moja kieszen pokazcie
    cos tanszego i fajnego;-))
    Obserwuj wątek
      • Gość: pi lipa IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 23.05.04, 21:07
        a mi się to w ogóle nie podoba. Kojarzy mi się raczej z panią premierową, która
        przy powitaniu japońskirgo cesarza i jego żony wystąpiła w różowej kreacji z
        nadrukami love, seźy, pink :) pamiętacie??
        a po drugie uważam, że w ogóle noszenie jakiś napisów to głupota. Spróbujcie
        założyć coś z polskimi napisami: różowe, miłość, kocham cie. Nie uważacie, że
        to trochę dziwne?
        • ladyt Re: lipa 24.05.04, 00:08
          ubrania w literki sa fajne..ale czy my w naszym polskim jezyku nie mamy slow
          ktore mozna by bylo umiescic na koszulce?? Nie widzial spodni lub bluzki z
          wydrukowanymi "panna piecdziesiat" a w orsey-u statnio widzialam koszulke z
          napisem "miss fifty"...albo spodnie ktore mialy z tylu napis z
          diamencikow "bowling" wyobrazacie sobie spodnie z napisem "kręgle" na
          posladkach?? W zeszlym roku bylo pelno kostiumow bikini z chinskimi znaczkami,
          skoro mozna umieści jeden znaczek chiński to dlaczego nie umieszczamy jednej
          polskiej literki np. Ą ??
          • sorbet Re: lipa 24.05.04, 00:52
            i do tego taka brzydka:-)

A poza tym wydaje mi się że drukowane "nosensy" już nie są w modzie. W ich
            miejscach są teraz chyba kwiatki, hehe.
      • lady Re: Modny deseń - litery 24.05.04, 07:09
        Ech, ta czarno - biała sukienka to mi sie bardzo akurat podoba. Ale 500 zł a taką szmatkę to absolutnie... :-/
        • rabbia81 Re: Modny deseń - litery 24.05.04, 23:48
          noo nie zgadzam sie po pierwsze litery sa super super zajawkowe jako desen
          (nawet niekoniecznie ulozone w slowa) samo operowanie czcionkami daje totalne
          pole popisy dla projektanta text moze byc swietnym deseniem a jesli chodzi o
          polskie slowa to swojego czasu mamastudio zrobilo taka serie koszulek wlasnie z
          polskimi wyrazami mozna je bylo kupic w csw a zobaczyc chyba nadal mozna na ich
          stronie. naprawde swietne.
          • blinski Re: Modny deseń - litery 24.05.04, 23:53
            rabbia, proszę, pamiętaj o przestankach:)
            • rabbia81 Re: Modny deseń - litery 25.05.04, 11:12
              hihi wyobraz sobie ze ja tak mowie!!(podobno)
          • sorbet Re: Modny deseń - litery 25.05.04, 14:08
            Oczywiście, że litery są świetne jako design i nigdy sztuka typografii nie
            wychodzi z mody (i z mody jako ciuchy).

Moja opinia dot. tego co pokazują w art. i lansowania niezbyt "świeżych" i
            masowych towarów jako supermodnych.

Oczywiście są "ponadczasowe litery" :-) i ciekawe, autentyczne projekty ale
            piszę wyłącznie w kontekscie "modny - niemodny, teraz, w tej chwili":-)
      • Gość: EFKA Re: Modny deseń - litery IP: *.gappa.pl 03.06.04, 16:28
        ej no wlasnie moglibyscie pokazywac modne ciuchy ale w nizszych cenach.nie
        wszystkich stac na BLUZKE po 89zl.
      • Gość: buffy Re: Modny deseń - litery IP: 82.139.13.* 16.06.04, 18:30
        Uważam że torebka czarno-biala ze sztucznej skóry jest prześliczna aczykolwiek
        jej cena jest stanowczo za duża.Bo jeśli już proponujecie stroje i pozostałe
        asortymenty kobietom młodim jak i starszym to powinniście wziąść pod uwage
        zasobność tych osób.
      • Gość: inezja Re: Modny deseń - litery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 18:36
        najtaniej wychodzą buty Deichmann i torebka Trolla, ale czy warto inwestowac w
        cos, co niekoniecznie będzie modne za rok?
      • Gość: Lara Re: Modny deseń - litery IP: *.wyszkow.mm.pl 02.08.04, 13:11
        Tak! Wszystko piękne, ale za drogie....:( Może macie jakieś obniżki??:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka