Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pomocy - zwrot - promod

20.09.11, 13:36
    czesc dziewczyny,

kilka dni temu kupilam zakiet. wisial przez ten czas w szafie i wciaz nie moglam sie do niego przekonac. w koncu dzisiaj postanowilam go zwrocic, oczywiscie, z metkami, z paragonem i w nienaruszonym stanie. dziewczyna, ktora przyjmowala, zaczela go bardzo skrupulatnie ogladac i pokazala mi dwa zabrudzenia (kurz), cos co mozna sciagnac jednym ruchem dloni, i zapowiedziala, ze zwrotu nie przyjmie. wrocilam do domu, ogarnelam ten zakiet jeszcze raz (powtorze: nie chodzilam w nich, metki sa, nic sie nie urwalo etc) i teraz sie zastanawiam, czy jak pojade z nim wieczorem dzis, to czy mi go przyjma. a moze probowac juz do innego sklepu? i ewentualnie cyz moge z nimi jakas dyskutowac? czy mam jakies prawa?

pomocy.
    Obserwuj wątek
      • bodyrox Re: pomocy - zwrot - promod 20.09.11, 13:46
        chce jeszcze nadmienic, ze nie przekroczylam daty zwrotu i wydaje mi sie, ze pani po prostu miala swoje "widzimisie"
        • michunia Re: pomocy - zwrot - promod 20.09.11, 14:55
          Nie ma prawa nie przyjac rzeczy w dobrym stanie i z metka, to dodatkowe umowne prawo zwrotu nie noszonych rzeczy, jakie gwarantuje ci promod, a nie jakas laska z jej strony.Takze nie daj sie jej latwo zbyc
          • bodyrox Re: pomocy - zwrot - promod 20.09.11, 15:33
            dzieki :) mam nadzieje, ze obejdzie sie bez zadnych "skandali", ewentualnie pojade do drugiego promodu, co mi sie srednio usmiecha.. jak cos, bede prosic pania kierownik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka