bona5 26.05.04, 14:09 mam ślub i nie wiem jaki kupić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
penelope_75 Re: jaki jest dobry podkład? proszę o radę 15.06.04, 15:33 proponuję 1. Helenę Rubinstein Spectacular 2. Guerlaina Oba dobrze kryją, ładnie wyrównują, długo utrzymują się na buzi. Bardzo dobre podkłady ale i drogie. (ok.190 zł) z tańszych mogę jedynie polecic Maxa Factora. Odpowiedz Link Zgłoś
matthiew Re: jaki jest dobry podkład? proszę o radę 01.07.04, 00:19 z tańszych dobry jest podkład Matis (chociaż może też nie najtańszy)- doskonale kryje i się trzyma, u mnie nie pobił go żaden podkład diora, lancome, clinica, Heleny rubinstein, elizabeth arden- może nie jest lepszy od każdego z pojawiających się podkładów tych marek, ale nie gorszy na pewno i bardzo wydajny. Może jeszcze max factor- też zawsze ma świetne podkłady i w super cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
malutenka Re: jaki jest dobry podkład? proszę o radę 02.07.04, 22:01 Z tych tanszych polecam Max factor i Vichy, oba rownie godne polecenia.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
woda_21 Revlon? 03.07.04, 08:50 a co sadzicie o podkladzie Revlona ? Ja go b. lubie. Długo utrzymuje sie na twarzy, mozna go dostac w roznych odcieniach,jest fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
hana0 Re: 07.07.04, 21:39 a jaki podklad byscie polecili do cery bardzo suchej ( dobrze kryjacy) ...ale w normalnej cenie :) Odpowiedz Link Zgłoś