nowagwinea 31.01.12, 04:58 kurtka do oceny www.sisley.com/collection/woman/ss12_woman_look_07/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5th_element Re: kurtka do oceny 31.01.12, 08:15 śliczna, kobieca i ponadczasowa. Wiązanie w pasie rzadko spotykane (a szkoda). Kupilas? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: kurtka do oceny 31.01.12, 09:22 ale i szalenie niepraktyczna i niezbyt łatwa w łączeniu z innymi częściami garderoby i dodatkami, bo to kokardzisko będzie wymagało dyscypliny w doborze b. prostych dodatków. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: kurtka do oceny 31.01.12, 09:29 Bardzo ładna, świetna do wszystkiego co klasyczne i do jakiś wariackich spódniczek. A z czego ona? Odpowiedz Link Zgłoś
5th_element Re: kurtka do oceny 31.01.12, 09:58 bardzo bym chciala miec taka i na pewno poradzilabym sobie z dodatkami ;) Kokarda?? Toz to zwykly pasek jest Odpowiedz Link Zgłoś
anka33_online Re: kurtka do oceny 31.01.12, 11:02 Jakaś taka tandetnie błyszcząca ta skóra, o ile jest to w ogóle skóra naturalna. I wykończenie pod szyją nieciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
mocno.zdziwiona Re: kurtka do oceny 31.01.12, 12:09 Fajna, ale jako jedna z wielu bo z wieloma rzeczami będzie ją ciężko połączyć. Odpowiedz Link Zgłoś
hawa.etc Re: kurtka do oceny 31.01.12, 12:51 Na zdjęciu nie widać, czy te rękawy są podwinięte, czy permanentnie krótkie. Jeżeli krótkie, to odpada. Poza tym ten połysk jakiś tandetny, ale to może wina zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
5th_element Re: kurtka do oceny 31.01.12, 13:48 IMO fajna dlatego, ze krotkie. Widac odciete mankiety. Ale polysk - fakt, sugeruje nie-skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
nowagwinea Re: kurtka do oceny 31.01.12, 21:21 Dziewczyny,na mnie bardzo ta kurtka zwrocila uwage, znalazlam ja na sisley.com, ciuchy tej firmy maja w moim najblizszym benettonie, zadzwonilam do sklepu i zapytalam o nia, pani z sklepu tez byla pod jej wrazeniem , niestety powiedziala mi ze to jest najnowsza kolekcja i u nich bedzie za tydzien lub dwa i zeby zadzwonic,wiec nie wiem czy jest z prawdziwej skory, na tej stronce mozna tez wideo zobaczyc jak dziewczyna prezentuje ta kurtke Odpowiedz Link Zgłoś
duchess85 Re: kurtka do oceny 02.02.12, 20:17 Dla mnie wygląda jak ceratowa podróbka lateksu, sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: kurtka do oceny 06.02.12, 16:15 imho za bardzo błyszcząca i przekominowana Odpowiedz Link Zgłoś