Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

REKLAMACJE (Diesel)

20.06.04, 22:11
    Czy wiecie może jak rozpatrują reklamacje w dieslu? Kupiłam tam ostatnio
    ciemnogranatowe jeansy, które strasznie puszczają kolor- mam usmarowane
    majtki, białą bluzkę, kurtkę i buty tym barwnikiem. Puściło też na jasną
    kanapę ze skóry. Jestem wściekła.
    Reklamowałam z tego powodu kiedyś ciemnogranatowe jeansy w americanosie i
    uznali reklamaję (oddali mi kase), pózniej się zabezpieczyli i wszywali jakąś
    fiszkę z info, że barwnik może puszczać. Na tych dieslach nic nie ma o
    puszczaniu barwnika, nigdy na dieslu się nie zawiodłam, reklamowaliście coś w
    tym sklepie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: majka12 Re: REKLAMACJE (Diesel) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 10:05
        A w jakim sklepie kupowałaś te spodnie?
        • chinese_bamboo Re: REKLAMACJE (Diesel) 21.06.04, 12:37
          W firmowym (autoryzowanym) sklepie tej firmy w Łodzi
      • ruda_80 Re: REKLAMACJE (Diesel) 21.06.04, 13:38
        Mój chłopak kupił kiedyś spodnie Diesla, w których po pierwszym noszeniu zaczął
        sie rozchodzić materiał - powastało coś w podobnego do oczka puszczonego w
        rajstopach. Gdy zaniósł do reklamacji, powiedzieli, że spodnie zostaly zalane
        jakimś kwasem i reklamacji nie uwzględnili. Żałosna firma
        • Gość: majka12 Re: REKLAMACJE (Diesel) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 14:07
          Rzeczywiście żałosne, że nie uznali w Łodzi. Ja kupuję w Diesel'u od lat i nic
          nie reklamowałam. Kiedyś rzeczywiście miałam spodnie, które farbowały skórę,
          ale była metka "don't sit on white sofas". Zresztą po pierwszym praniu
          przestały. W ogóle jestem zadowolona. Ale kupuję w Panoramie na Witosa. A wy?
          • chinese_bamboo Re: REKLAMACJE (Diesel) 21.06.04, 16:45
            Ja też jeszcze nic nie reklamowałam, zawsze było wszystko O.K, dopiero te
            spodnie. Właśnie wczoraj je wyprałam, zobaczymy może puszczały tylko do
            pierwszego prania- mam nadzieję bo są świetne i nie chciałabym ich oddawać:)
            Jutro je przetestuję, jeśli historia się powtórzy to udaję sie z reklamacją.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka