Gość: salvadore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 17:27 Gdzie kupić lniane, ładne ciuchy w małych rozmiarach we Wrocławiu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: salvadore Re: Len IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 21:50 nikt się nie orientuje? hmm.. czyżby nie było lnu we Wrocławiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: Len IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 10:39 Dużo lnu jest zawsze w Solarze, widziałam sukienki w Galerii Centrum, pewnie sporo też jest w Jackpocie, zerknij też może do Zary. pozdrawiam Vera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salvadore Re: Len IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 14:57 hmm.. wymienione sklepy nie należą do najtańszych... a nie ma gdzieś sklepu z samym lnem? Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: Len 26.06.04, 15:38 nie wiem co masz na myśli pisząc "mały rozmiar". z tego co się orientuję to poniżej 36 polskie firmy lniarskie nie schodzą. w Hali Targowej - firmowy sklep jednej z fabryk i gdzieś na ul.Sienkiewicza jest też sklep (ale gdzie dokłądnie nie wiem, nie byłam, tylko pisali w wyborczej czas jakis temu) zresztą najlepiej się wybrać do którejś z fabryk do sklepu firmowego (zaleta wrocławia) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salvadore Re: Len IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 15:53 ewentualnie moze być 36 (ale zazwyczaj nosze 34) jakie fabryki?? Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: Len 26.06.04, 16:57 jesli nie masz ochoty na wyprawę do którejś z fabryk to sprawdź te sklepy (zawsze można kupić materiał i dac do uszycia) najblizej Wrocławia są 2: w Kamiennej Górze (koło Wałbrzycha) i w Mysłakowicach (koło Jeleniej Góry) tu masz linki do stron, moze tam znajdziesz jakieś przydatne informacje. www.orzel.com.pl/ www.len.com.pl/ www.fwlinen.com.pl/index.htm www.fwl.pl/index.php?p=ofirmie&l=pol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salvadore Re: Len IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:16 dzięki :) a gdzie sa fabryki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Len IP: *.wszif.wroc.pl / *.crowley.pl 28.06.04, 15:59 Jest sklep z lnem na ul. Sienkiewicza, niedaleko ogrodu botanicznego. Parę schodków w górę. Mają tam i ciuchy i obrusy i materiały. Ale tanio to też nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś