Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

moda na błazna

27.06.04, 22:37
    wróciłam właśnie ze spaceru po mieście i postanowiłam zapytać szanowne
    forumowiczki o coś, co mnie intryguje, co wcale nie jest nową modą, co noszą
    panowie na swoich .....często przykrótkich nóżkach (i pupie nisko osadzonej)
    taka mała karykatura człowieczka, krótkie nóżki i spodnie tuż za kolano lub
    do połowy łydki
    TRAGICZNE to jest, brakuje tylko nosa z czerwonej piłeczki i pajac jak sie
    patrzy!
    Obserwuj wątek
      • balbinia Re: moda na błazna 27.06.04, 22:42
        Ejze, coz za brak tolerancji. Moj ukochany zrobil sie pulpetem (ha, i to
        wegetarianin na diecie) i nog dlugich tez nie ma. Jak sa upaly, zaklada wlasnie
        spodenki przed kolana. Nie wiem czemu mialoby to byc az taaaakie tragiczne. :))
        W koncu nog sobie tacy panowie nie przedluza..
        • tralalumpek Re: moda na błazna 27.06.04, 22:58
          balbinia zlituj się, ja nie napisałam że krótkie nóżki są niemodne czy modne,
          właściwe czy nie, tylko o tym,że spodnie 3/4 u mężczyzn z krótkimi nogami
          skracają te nogi jeszcze bardziej
          • Gość: migotka Re: moda na błazna IP: 217.17.35.* 28.06.04, 15:18
            a ty tralalala tez robisz za blazna internetowego i co? i nic?
          • sorbet Re: moda na błazna 28.06.04, 16:02
            tralalumpek napisała:

> właściwe czy nie, tylko o tym,że spodnie 3/4 u mężczyzn z krótkimi nogami
            > skracają te nogi jeszcze bardziej

Wydaje mi się że większość facetów nie myśli

"Chcę zeby moje nogi wyglądały na szczuplejsze i dłuższe"

tylko

"Gorąco".

I bardzo dobrze:-)
            • Gość: julita30 SORBET.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 19:01
              Bardzo mądra odpowiedź,myślę tak samo.I to dobrze że NAWET CI Z KROTKIMI,
              GRUBYMI NOGAMI maja w d....pie zdanie tralalumpki;-)))i zakładaja po proostu to
              co im się podoba.Swoja drogą-czytam od dawna tralalumpkę i zastanawiam sie kim
              ona jest że zawsze tylko i wyłącznie krytykuje.Myśle że to babka
              zakompleksiona,wyładowuje się na innych osobach z forum....
              • eirenne Re: SORBET.. 28.06.04, 19:24
                Też od dawna czytam posty tralalumpek i nie zauważyłam w nich żadnych
                kompleksów autorki:-)
                Ja bym wolała, żeby jednak niektórzy panowie przejęli się słowami krytyki i
                wzięli je do siebie (podobnie jak panie). Można się w końcu ubrać lekko i
                przewiewnie, zachowując przy tym proporcje ciała:-))) albo je ubraniem
                poprawiając:-)
                • Gość: Sineira Re: SORBET.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 20:22
                  Ależ dlaczego? Jeżeli ktoś się dobrze czuje we własnej skórze, to dlaczego ma
                  się przejmowac słowami krytyki i dostosowywać do cudzych gustów? każdemu się
                  podoba co innego, a świat byłby baaaardzi nudnym miejscem, gdyby wszyscy mieli
                  ten sam gust i ubierali się w "jedynie słuszne" ciuszki. Więcej tolerancji,
                  koleżanko! Skąd wiesz, czy Twój sposób ubierania się nie budzi u kogoś
                  dezaprobaty?
                  Jeśli chcesz być w zgodzie sama z sobą (a to jeden z warunków szczęścia), NIGDY
                  nie podporządkowuj swego życia pytaniu "co ludzie powiedzą".
                  • eirenne Re: SORBET.. 28.06.04, 21:13
                    :-)))
                    Koleżanko! Wybacz, że lubię patrzeć na dobrze ubranych facetów! :-)))
                    Ok, teraz troche poważniej:) Nie sądziłam, że mój post ma tyle ukrytych
                    znaczeń, że mówi coś o moim guście i tolerancji:-) Przecież nie podałam gotowej
                    recepty, jak powinien się ubierać facet, bo właśnie staram się nie narzucać
                    nikomu swojego gustu:-) oprócz mojego ślubnego hehe:-))) ale on też tak
                    naprawdę ubiera się jak chce i chodzi czasem po mieście jak sierota w tych
                    swoich znoszonych dżinsach;) bo mu tak najlepiej i najwygodniej...
                    Jednak uważam, że trzeba czasem pomysleć nad tym, jak się wygląda... I nie mam
                    na myśli tutaj ciuchów o specjalnym kroju, "jedynie słusznych". Raczej chodziło
                    mi o to, że wiele osób z łatwością mogłoby poprawić swój wygląd rezygnując z
                    pewnych rzeczy na rzecz innych (równie ładnych, wygodnych, pasujących do
                    stylu...). Jeśli nie mają takiej potrzeby- trudno, mnie się od tego świat nie
                    zawali, jeśli im też nie, to jeszcze lepiej::-)))

Dziękuję za radę, znam, stosuję:-)
                    • blinski Re: SORBET.. 28.06.04, 21:32
                      jakby co, to będę dawał linka do twojego posta:) w 100% się z toba zgadzam,
                      eirenne.
                      :)
                      • eirenne Re: SORBET.. 28.06.04, 21:37
                        Muszę zapisać w pamiętniku, że nadszedł w końcu dzień, kiedy się zgadzamy;-)))
                        Pozdrawiam:-)
              • sorbet 3majmy temat "moda" :-) 28.06.04, 21:22

• Gość: salma Re: moda na błazna IP: 195.117.147.* 29.06.04, 14:23
        A nogi wydepilowane chociaż?
        • Gość: Sineira Re: moda na błazna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 17:35
          Męskie? O własnie, tak a'propos - co myslicie o wydepilowanych męskich nogach?
        • tralalumpek Re: moda na błazna 29.06.04, 17:43
          ci co nosza takie spodnie nie depiluja nog, to nie ta grupa
          • Gość: tea Re: moda na błazna IP: *.dsl.pipex.com 29.06.04, 17:59
            A jaka grupa depiluje nogi?
            • smellsliketen Re: moda na błazna 30.06.04, 11:54
              Tzw. grupa panów innej orientacji, a Pani Tralalumpek chyba w takich
              małomęskich typach gustuje, a może to nie pani tylko pan?
              • tralalumpek Re: moda na błazna 30.06.04, 12:02
                smellsliketen napisała:

> Tzw. grupa panów innej orientacji, a Pani Tralalumpek chyba w takich
                > małomęskich typach gustuje, a może to nie pani tylko pan?

eeeeeeeeeeee, nie koniecznie
                znam panow o orientacji tej "naturalnej", golacych sobie tu i tam i jeszcze
                gdzie indziej
                a co do moje PCI to ja jestem Krasnoludek a jak wiadomo Krasnoludki .....
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka