Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dodatkowo...

12.09.12, 23:13
    ...i ja w kwestii dodatków....

http://i48.tinypic.com/2ro2u05.jpg

w wersji "na luzie" mam pseudo-skórzaną krótką szarą kurtkę stradivarius i nie wiem czy wszystko razem będzie ok.

http://i50.tinypic.com/t8584z.jpg

--------
    Dlaczego panny są szczuplejsze od mężatek??? Bo panna wraca do domu, patrzy co ma w lodówce i idzie spać. Mężatka wraca do domu, patrzy co ma w łóżku i idzie do lodówki.
    Obserwuj wątek
      • musam Re: Dodatkowo... 12.09.12, 23:18
        dlaczego nie, tez interesujaca kombinacja.
        podoba mi sie ta kombinacja
      • martu88 Re: Dodatkowo... 13.09.12, 10:57
        myślę, że będzie pasowała ta kurtka, a jakie buty do tego?
        • saszanasza Re: Dodatkowo... 13.09.12, 11:10
          ano nie wiem, mam zwykłe długie czarne kozaki na takim grubszym obcasie i beżowe buty - coś w tym stylu tylko z odkrytym "czubkiem"....
      • saszanasza Re: Dodatkowo... 13.09.12, 11:14
        zastanawiam się czy jakieś oficerki by nie pasowały, coś w tym stylu:
        www.ofeminin.pl/modne-dodatki/oficerki-sznurowane-d22263c287083.html--------
        Dlaczego panny są szczuplejsze od mężatek??? Bo panna wraca do domu, patrzy co ma w lodówce i idzie spać. Mężatka wraca do domu, patrzy co ma w łóżku i idzie do lodówki.
        • martu88 Re: Dodatkowo... 13.09.12, 16:15
          mi pasowałyby tutaj dopasowane czarne kozaki na wysokim obcasie lub botki, beżowe nie bardzo, niestety oficerek nie mogę zobaczyć,bo link mnie kieruje na główną stronę, ale myślę, że były by za ciężkie do takiej sukienki.
          • butterfly_girl Re: Dodatkowo... 17.09.12, 14:19
            Nie możesz wejść w link, bo do adres złączył się z oddzielającymi myślnikami - sama też się męczyłam :) Tu masz poprawny: www.ofeminin.pl/modne-dodatki/oficerki-sznurowane-d22263c287083.html
        • butterfly_girl Re: Dodatkowo... 17.09.12, 14:17
          Do tej stylizacji buty mnie jakoś nie przekonują, są trochę za ciężkie. Do czegoś innego byłyby całkiem, całkiem
      • ladyjm Re: Dodatkowo... 13.09.12, 15:54
        IMHO sukienka sliczna ale ta kurtka w ogole mi tu nie pasuje. wolalabym jakis dopasowany zakiet, byle NIE z błyszczacej satyny (bleee).
        • saszanasza Re: Dodatkowo... 13.09.12, 16:38
          > IMHO sukienka sliczna ale ta kurtka w ogole mi tu nie pasuje. wolalabym jakis d
          > opasowany zakiet, byle NIE z błyszczacej satyny (bleee).

nie no "błyskotliwym" żakietom definitywnie mówię "nie":)
          --------
          • nuta15 Re: Dodatkowo... 13.09.12, 20:13
            Podobają mi się nietypowe połączenia, ale dla tego zestawu jestem na nie. Sukienka ma klasę , ale pseudo skórzana kurtka niestety nie . Mała ,czarna , minimalistyczna kurteczka zapinana na zamek pasowałaby idealnie.
      • saszanasza Naszyjnik... 15.09.12, 09:33
        Taki kupiłam (skóra+metal szlachetny)

http://i47.tinypic.com/v5992s.jpg

będzie pasował???
        • martu88 Re: Naszyjnik... 17.09.12, 11:23
          bardzo ładny naszyjnik:)myślę, że będzie pasował do sukienki:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka