jak_matrioszka 15.09.12, 21:06 Poszlam po buty dla dziecka, w sklepie sie zagapilam i wrocilam do domu z butami dla siebie: A teraz dumam z czym to sparowac. PS. Bez obaw, dziecku buty jeszcze kupie zanim sie zima zacznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuta15 Re: Chwila nieuwagi i... 15.09.12, 21:47 www.reserved.com/pl/collection/woman/trends/relaxed-voyager Odpowiedz Link Zgłoś
xtrinn Re: Chwila nieuwagi i... 15.09.12, 22:33 Fajne. Wyglądają na solidne i wygodne. Nosiłabym do dżinsowych rurek, skórzanej kurtki, koszul w kratę, taki kowbojski styl. Albo do fajnych, kolorowych, jesiennych swetrów. Odpowiedz Link Zgłoś
elioli Re: Chwila nieuwagi i... 16.09.12, 00:17 Fajne! Do ciemnych rurek i cieplego, brazowego/ rudego lub czerwonego swetra. Odpowiedz Link Zgłoś
paartycja Re: Chwila nieuwagi i... 16.09.12, 08:07 świetne są-uwielbiam taki ciężkawy styl Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Chwila nieuwagi i... 16.09.12, 10:03 Podobaja mi sie :-) Ja nosilabym - tak jak dziewczyny - do dzinsowych rurek i dluzszych koszul w krate albo welnianych tunik. Odpowiedz Link Zgłoś
matti03s Re: Chwila nieuwagi i... 16.09.12, 10:24 Czy możesz zdradzić gdzie kupiłaś te buty i ile kosztowały? Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Chwila nieuwagi i... 16.09.12, 17:33 W Norwegii je kupilam, nie mam pojecia gdzie jeszcze tym handluja, pierwszy raz widze te marke: Marc. Odpowiedz Link Zgłoś
musam Re: Chwila nieuwagi i... 16.09.12, 12:36 Fajne Lubie takie buty mam tez podobne, sa super wlasnie tez przy dziech, solidne nie do zdarcia i wygodne, mozna latac wszedzie, nosze tez do spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Chwila nieuwagi i... 16.09.12, 14:14 Idealne! Do rurek, do spodni bootcut, to grubych rajstop w ciepłych, żywych kolorach. Kojarzą się z kasztanami, słońcem i rudymi liśćmi. Kwintesencja tego, co najmilsze w jesieni :) Odpowiedz Link Zgłoś
mocno.zdziwiona Re: Chwila nieuwagi i... 16.09.12, 18:14 Bardzo ładne. Wyglądają na wygodne. Myślę, że pasują do bardzo wielu stylizacji codziennych. Do dżinsów, kurtek, płaszczy, zimowych spódnic wełnianych i grubych rajstop. Dobry zakup :) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Chwila nieuwagi i... 17.09.12, 17:13 Mam podobne Vagabonda: A Ty, widzę, że w Eurosko zaszalałaś :) Bardzo fajne buty tam mają, kilka par wpadło mi w oko. Te np Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Chwila nieuwagi i... 17.09.12, 17:15 Tu w Szwecji promuje się takie buty do rurek, legginsów, ale także do ołówkowych spódnic różnej długości... ja chcę nosić do mini lub wełnianych szortów. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Chwila nieuwagi i... 17.09.12, 19:12 Vagabondy fajne, a te drugie widzialam na zywo i jakos mniej mi sie podobaly niz na zdjeciu. Wlasciwie to chcialam kupic w tym roku Nude, obcas jak w tych drugich: Kusza mnie od kilku lat, ale jak zmierzylam Fold Mid to mi wyszlo ze to nie dla mnie (mam taki luz gora jak Minnie, jak podniose noge to pewnie buta zostawie), wiec teraz musze gdzies dopasc Fold Hi i sprawdzic czy moze lepiej leza. Mierzylam te: ale albo mi sie trafila felerna para, albo to cos z moimi stopami nie tak, czulam sie jakbym stala bosa noga na klocku lego, nie wiem co oni pod pieta zrobili :p A szlam do Skoringen bo mieli promocje 2 za 1 w wybranych dzieciecych, ale kicha (wykupili moj rozmiar). Odpowiedz Link Zgłoś
mocno.zdziwiona Re: Chwila nieuwagi i... 18.09.12, 11:06 Mierzyłam United Nude mid i hi i mam wrażenie, że są jakoś dziwnie zrobione. Mam nogę normalną, nie wąską, w kostce też obwód standardowy a tak samo jak Tobie leciały mi z nogi. Mierzyłam też od nich klapki Mobius Hi i tragedia. W ogóle się nogi nie trzymały, palce wylatywały mi na zewnątrz a butem musiałam szurać żeby nie zostawić na chodniku. Mam wrażenie, że UN używają dziwnych kopyt i buty nie są zbyt dobrze wyprofilowane. Od dawna ostrzę sobie zęby na Eazm pump, ale chyba nie kupię bo obawiam się, że będzie taka sama porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Chwila nieuwagi i... 18.09.12, 13:00 Czyli najprawdopodobniej Nude sa poza moim zasiegiem, jedynie na zdjeciach sobie je moge poogladac :( A tak bardzo mnie kusza kolorystycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka [...] 17.09.12, 19:48 Kurcze, czy posty natki sa usuwane automatycznie? Ja rozumiem ze to spam, ale chcialabym chociaz raz zobaczyc na wlasne oczy, i nigdy nie zdazam! Odpowiedz Link Zgłoś