Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać

11.10.12, 20:51
    Po długich poszukiwaniach wybrałam prezent dla mojej przyjaciółki, która uwielbia gotować i jest fanką "Gotowych na wszystko" - będzie to fartuszek kuchenny rodem z serialu :-)

Podobają mi się trzy modele
    https://ilookandcook.pl/img/459735/products_large/104-js-153.jpg
    https://ilookandcook.pl/img/459735/products_large/m-120-js-188.jpg
    https://ilookandcook.pl/img/459735/products_large/111-js-18.jpg

Który z nich jest najfajniejszy?
    Obserwuj wątek
      • paartycja Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 11.10.12, 20:56
        ja bym chciała ten trzeci
        • feeria_only Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 11.10.12, 21:12
          Mnie też się on bardzo podoba, ale nie ma kieszeni..
      • deni Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 11.10.12, 21:01
        Wszystkie są śliczne, ale chyba pierwszy i ostatni nie ma kieszeni, dlatego wybierz ten środkowy, bo dobra kieszeń nie jest zła ;-)
        A gdzie znalazłaś takie fajne fartuszki?
        • feeria_only Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 11.10.12, 21:11
          Też mnie przekonują te kieszenie :-)
          Wszystkie fartuszki są z ilookandcook.pl, jest tam jeszcze jeden model, który mi się podoba - ten pierwszy z ciastkiem, ale ona nie lubi piec :-)
      • kbjsht pierwszy 12.10.12, 00:01
        zdecydowanie najładniejszy, bezkonkurencyjny.
        swoją drogą, gdzie można takie dostać, allegro?
        • feeria_only Re: pierwszy 12.10.12, 09:40
          Kurza stopa, widzę, że zdania są podzielone :-) Wiedziałam, że nie łatwo mi się będzie zdecydować.

A fartuszki są na ilookandcook.pl, z opisu wynika, że to oryginalne fartuchy firmy Jessie Steele, która ubierała w fartuchy "Julię i Julię", "Seks w wielkim mieście" i "Gotowe na wszystko" :-)
      • mojestylio Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 12.10.12, 11:17
        Ten różowy jest przepiękny. Ja też mam taki fartuszek :)
      • yotsukaido Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 12.10.12, 15:22
        Czadowe te fartuszki:) super pomysł na prezent
        ja zdecydowanie wybieram 3
        • batutka Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 12.10.12, 15:28
          Trzeci.
      • lulaursula Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 12.10.12, 16:33
        Wszystkie są śliczne. Myślę, że ta osoba się bardzo ucieszy z takiego prezentu, a jak lubi gotować to tym bardziej :)
        • feeria_only Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 12.10.12, 20:01
          Dzięki bardzo, bo strasznie jestem dumna z tego pomysłu :-)

Chyba faktycznie zostanie ten trzeci, pomimo braku kieszeni...
          • aniakkr Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 23.10.12, 11:50
            Hej! Wiecie, że w tym sklepie jest teraz promocja???
            Ja kupuję sobie ten biały z czarnymi rysunkami. Mega sklep :)
            • alessia27 Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 23.10.12, 13:04
              wszystkie sa ladne, mozesz zdradzic gdzie takie cudenka mozna nabyc ?
              • aniakkr Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 23.10.12, 22:05
                Hejka. Link do sklepu jest pod zdjęciami fartuszków, ale chyba mogę podać ilookandcook.pl :)
            • burina Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 25.10.12, 11:16
              A to wcale nie jest spam!
      • kijek82 Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 23.10.12, 14:14
        wole Cookie
        www.looklikecookie.com/pl_home,38.html
        • anka33_online Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 23.10.12, 16:57
          Strasznie kiczowate te fartuchy, Cookie zdecydowanie ładniejsze
          • alessia27 Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 23.10.12, 17:08
            Ten bedzie n napewno bardzo wygodny do gotowania ...

www.looklikecookie.com/25,pl_fartuch-mary-na-jeden-wieczor.html
            albo ten...

www.looklikecookie.com/41,pl_fartuch-kwitnaca-lukrecja.html
            Fartuchy sa przesliczne ale powinny byc tez uzyteczne i wygodne do kuchni...
            • rocambolesca Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 23.10.12, 21:25
              Fajne ceny tych fartuchów.
            • aniakkr Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 23.10.12, 22:07
              dżizas jakie ceny? Co te fartuchy Cookie są ze złota czy co?
              Mają tandetne wzory (jak dla mnie), ale to jest oczywiście kwestia gustu. Jak dla mnie przerost formy nad treścią. I chyba nie każda kobieca figura dobrze w nich wygląda? Nie każda z nas nadaje się do noszenia bombek.
              W ogóle to dziwnie zbudowany jest ten sklep. W ogóle nie można się połapać o co tam chodzi.
              • kijek82 Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 24.10.12, 11:52
                Cena adekwatna do jakosci,pomyslu,wykonania. Bo logo ogolowi nieznane.
                Ubrania polskich projektantow tez do najtanszych nie naleza.

Ze zlota za ta kwotę to bys miala jakis pizdryk na lancuszek na komunię:)
                • aniakkr Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 24.10.12, 20:00
                  nie rozumiem czemu mnie atakujesz. Po prostu wyrażam swoje zdanie... widzę że jesteś emocjonalnie związana z marką ;) chyba nie jesteś właścicielem/właścicielką sklepu? :))
                  • kijek82 Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 25.10.12, 09:57
                    nie atakuję, wyśmiewam. Zauważ różnicę ZŁOTKO
                    • aniakkr Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 25.10.12, 16:38
                      Musisz być strasznie samotna i smutna w tym swoim super drogim fartuchu... Współczuję Ci. Jeśli Ci to przynosi ulgę- to proszę bardzo wyśmiewaj się. To świadczy tylko o tym jak pustym jesteś człowiekiem... Pozdrawiam mimo wszystko.
                      • kijek82 Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 26.10.12, 12:05
                        i po co ja wydaje fortune na psychoanalityka, lezac w swym drogim,pustym...pardon to ja nie fartuch pusty....fartuchu.ach......Bardzo samotna, bardzo smutna...Idealny scenariusz na tanie romansidlo;)
                        SWIETNA rzecz Romka mi sie skojarzyla odrazu;)
                        www.youtube.com/watch?v=-gl-kaGumng&noredirect=1
                        Haters are confused admirers who can't understand why everybody loves you
                        • aniakkr Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 26.10.12, 14:19
                          :)
          • aniakkr Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 23.10.12, 22:12
            no wiesz, kwestia gustu. Cookie to chyba dla tych kurzących się którym gotuje gosposia a one mają tylko pięknie wyglądać. Sorry pobrudzić ten fartuch Cookie np. sosem pomidorowym lub czekoladą to lekki stres w obawie przed zniszczeniem.
            • kijek82 Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 24.10.12, 08:13
              mam Mary, lubie gotowac(codziennie), mam roczne dziecko nie narzekam.:)
              • kijek82 Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 24.10.12, 08:15
                paron, melanie:) Nad carla sie zastanawiam bo jest cudna
            • kijek82 Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 24.10.12, 11:58
              BTW - jak przychodza goscie na kolacje, jestem UBRANA dobrze to jakos mi estetycznie nie pasuje do lekkiego dokucharzenia kolacji zwykle barchanowe cuś (ani infantylne muffinki czy inne kfiatki słitaśne). Poza tym - sama dla siebie, w domowych pieleszach, sam na sam z 13miesieczniakiem LUBIĘ czuć się ...ładnie.
              • aniakkr Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 24.10.12, 12:13
                good for you :) mimo wszystko zdecydowanie za wysoka cena za Cookie.
      • ofelia1982 Pierwszy 23.10.12, 21:26
        Pierwszy wymiata!
      • hiacynt_house Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 24.10.12, 10:45
        Pierwszy jest najładniejszy. Potem drugi i na końcu trzeci.
      • flomi [...] 24.10.12, 11:22
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • lenka.magdalenka Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 25.10.12, 09:06
        1 i 3 rewelacyjne ;))
        uwielbiam kokardki w każdej postaci :D
      • aniakkr Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 25.10.12, 16:41
        Słuchajcie dzisiaj dostałam paczkę! Ten fartuszek, który wybrałam (biały z czarnymi rysunkami) jest po prostu jeszcze piękniejszy w rzeczywistości niż na zdjęciach. A jaka genialna jakość. Na Gwiazdkę zażyczę sobie od męża rękawicę i podkładkę pod garnki do kompletu! :)
      • 42andzia [...] 27.10.12, 14:17
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • feeria_only Re: Fartuszek kuchenny - pomóżcie wybrać 02.11.12, 10:22
        Kupiłam trzeci czyli ten biało czarny - przyjaciółka była zachwycona, a ja szczęśliwa, bo lubię trafiać z prezentami w gust najbliższych. Dzięki wszystkim za dobre rady :-)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka