24.01.13, 11:33
jak mowlilam, minela noc, smutek przeszedl. Juz po nim ani sladu. Klikam sobie pijac kawke.
Ktos do mnie dolaczy?
0, i Marianek sie odezwal, jak milo. Tylko szkoda ze w szpitalu siedzi on.
Obserwuj wątek
    • Gość: madau Re: jetescie? IP: *.204.96.232.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.01.13, 11:36
      a kogo chcesz do towarzystwa?
      • madau Re: jetescie? 24.01.13, 11:38
        to Ty Uwierzu?
        • madau Re: jetescie? 24.01.13, 11:43
          Nie wiem kogo chce do towarzystawa: Uwierza, Ditte, Szpile, Varne, Maska?
          • Gość: Banita Re: jetescie? IP: *.204.96.232.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.01.13, 11:45
            tak ja tylko nie chcąco twój nick wpisałem zamiast mojego.
            • madau Re: jetescie? 24.01.13, 11:47
              domyslilam sie :) jak zdrowko?
              Nadal nie mozesz sie zalogowac pod swoim nickiem?
              • Gość: Banita Re: jetescie? IP: *.204.87.241.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.01.13, 11:55
                Pod swoim nie mogę, bo a z atomatu po zalogowaniu musze czyścić sprzęt przez te ich ciasteczka, no trwa to kilka sekund, bo zablokować mnie nie mogą ale jednak.Mogę tworzyć nicki ale po co,chce wrócić do starego.
            • Gość: Banita Re: jetescie? IP: *.204.96.232.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.01.13, 11:52
              ja zaraz madau uciekam;) trochę się powygłupiałem i pośmiałem ale teraz troche powagi.
              czekam na kablówkę od wtorku z nimi walczę dziś do 16 mają czas od szestnastej jak nie ruszą tyłków i mi internetu nie podłączą sprawa trafia o stołek wyżej, ponieważ te ASy dopiero wczoraj o 16 mi faktyczne zlecenie servisowe wystawili do tej pory to były tylko zgłoszenia do działu technicznego bez numeru awarii, więc mogłem sobie dzwonić.
              Czytałem na forach różnych to z ta moją telewizja i internetem są same cyrki, obym ja nie miał z nimi problemów.Na osiedlu obok niektóre zgłoszenia są rozwiązywane tygodniami z tego co czytałem na forum osiedlowym,maskara nie ma pozytywnych postów na ich temat.
              Zdażyło się kilka perełek szczęściarzy co nie mieli większych problemów ale jak się pytam znajomych to mi mówią że jak się już coś syspie to oni maja to w tyłku i trzeba im tyłek truć żeby załatwili sprawę, a teśc powiedział żebym nie brał bo znajomy zrezygnował z nich właśnie przez te cyrki.Jak się coś sypie to tygodniami się srają jak jest dobrze to przez parę tygodni ,miesięcy i jak się posypie to średnio dwa tygodnie im się coś wali.Masakra.
              • madau Re: jetescie? 24.01.13, 12:00
                dobrze, uciekaj Uwierzu, trzymam kciuki zeby Ci te kablowke podlaczyli :)
              • ditta12 Re: jetescie? 24.01.13, 20:19
                <Czytałem na forach różnych to z ta moją telewizja i internetem są same cyrki,>

Jak oni cię już złapią na umowę iluśletnią to mają cięw d...e
            • ditta12 Re: jetescie? 24.01.13, 20:16
              Mój nick też możesz sobie dowolnie wpisywać Uwierzu :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka