Gość: can IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 20:31 a jak buty tej firmy? dobre? trwałe? pozdrawiam can Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blinski Re: buty wojas 06.07.04, 20:37 hm.. niezbyt ładne przede wszystkim:) ale to kwestia potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: can Re: buty wojas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 22:32 nie macie w ogóle butów tej firmy? niektóre nie są takie brzydkie... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaba Re: buty wojas 07.07.04, 09:17 Mam od pięciu lat zamszowe, sznurowane buciki Wojasa. Nie noszę ich oczywiście codzień, ale do tej pory są w dobrym stanie. Pzdr Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: buty wojas - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 19:16 Są genialne! Trwałe, wygodne, wytrzymałe, doskonałe na każdą pogodę i na każdy teren. Do tego ładne (niech sobie blinski mówi, co chce), zgrabne, dobrze trzymają kostkę, nie boją się brzydkiej pogody i złego traktowania. Mój szanowny małżonek, który wszystkie buty ruinował najdalej po jednym sezonie, w zółtych zamszowych wojasach chodzi już 3 rok (i to po naprawdę różnym terenie). Polecam z całego serca! Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: buty wojas - 07.07.04, 19:28 mój małżowinek ma Wojaski-trapery ;-) juz od 5-ciu lat Odpowiedz Link Zgłoś
lika13 Re: buty wojas 07.07.04, 22:19 Mam kupione w zeszłym roku klapki-najwygodniejsze buty jakie miałam,a mam problem,bo stopy wrażliwe i zawsze latem bąble,odciski i otarcia.Praktycznie zapowiada się że i to lato przechodzę w nich i zabieram je do Włoch. Niech sobie nie myślą,że tylko oni potrafią buty robić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: can Re: buty wojas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 22:37 dziękuje bardzo za odpowiedzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oooo Re: buty wojas 09.07.04, 14:03 ja mialam kiedys sandaly tej firmy, byly b wygodne i wytrzymale [ bo u mnie buty sie jakos tak zuzywaja:PPP] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON24 Re: buty wojas IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.04, 14:20 są trwałe, ale przeciekają na szwach łączących z podeszwą, a sznurówki miały takie dni ze codziennie były nowe bo sie rwały, a sprzedawca twierdził ze ja za dużo siłuję się z nimi :), ale wojasy akurat nalezą do tych butów których nie oddawałem w reklamacji, bo prawie wszystkie inne oddałem jak pomysle na przestrzeni ostatnich kilku latek Odpowiedz Link Zgłoś
disco-ball Re: buty wojas 15.10.15, 20:05 po 6 miesiącach chodzenia na zmianę z 3 innymi parami- w tym 1 mc wakacji, kiedy butów wcale nie używałam - zdarła się cala podeszwa. Szewc powiedział, że jak z tektury zrobiona. Reklamacji nie uznali, bo w nich chodziłam... a buty Wojasa chyba powinny stać tylko na półce. Nigdy więcej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
argentea Re: buty wojas 27.10.15, 15:31 Buty przyzwoite, obsługa dziadowska. Zamówiłam buty w sklepie online, chciałam oddać w sklepie stacjonarnym, tak jak gwarantuje mi to regulamin tego sklepu. Pani mi powiedziała, że nie może przyjąć zwrotu, bo nie ma pieniędzy. Odesłałam buty, oczywiście o zwrocie za przesyłkę nie ma mowy i jeszcze zaokrąglili kwotę zwrotu w dół. O 40 gr wprawdzie, ale co to za praktyki? Odpowiedz Link Zgłoś