Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Martin Margiela dla HM

15.11.12, 21:04
    Żadnych wątków dotąd? Nikt nie ma uwag? Po południu jeszcze dużo rzeczy wisiało grzecznie na wieszaczkach, nie było chętnych, ani tłoku (Kraków). Obejrzałam i nie padłam na kolana. Kurtka ze skóry ze starego bizona, fakt, ze ładnie uszyta, ale chyba ręce w niej trudno zgiąć...
    Nie wiem, co poszło, może drukowany t-shirt, inne drobiazgi, ach, i nie było też kołdrowego płaszcza. Generalnie, znowu zawód. A Wy co o tym myślicie? Jeszcze jedno, już rano na aukcyjnym portalu pojawiły się liczne oferty - duuużo drożej, nie chcę krakać, ale chyba się nie sprzedadzą...
    Obserwuj wątek
      • anka33_online Re: Martin Margiela dla HM 16.11.12, 13:01
        Dla mnie ta kolekcja jest koszmarna. Przerost formy nad treścią, ciuchy idealne do sesji zdjęciowych, ale nie do chodzenia na co dzień. No może oprócz butów..ale z tego co widzę, to teraz co druga "celebrytka" zaadaptuje buty na plexi do swojej lanserskiej garderoby i niestety przez to już straciły na uroku i klasie, przynajmniej dla mnie.
      • jop Re: Martin Margiela dla HM 16.11.12, 14:19
        Słaba ta kolekcja. Albo naprawdę ciekawych rzeczy już nie było, ale byłam w południe i nawet kołderkowaty płaszcz jeszcze był.

Kupiłam tylko t-shirt (ten z confetti).

Torebki z uchwytami z "rękawiczek" nawet zabawne, ale nie dam 5 stówek za małą torebkę z sieciówki, soraski.
        • melancholia88 Re: Martin Margiela dla HM 19.11.12, 09:01
          Widziałam płaszcz, ktory wygladal jak koldra! masakra! strasznie drogie i jeszcze okropnie wygladalo... i mozna do niego dokupic nawet poszewke:D
      • komanchu Re: Martin Margiela dla HM 19.11.12, 09:18
        Dające się nosić przeze mnie, czyli szczupłą osobę o 157 cm wzrostu, są jedynie: zamszowa kurtka, żakiet, kozaki (bardzo fajne) i może ewentualnie (po drobnych przeróbkach polegających na skróceniu i zwężeniu) płaszcz i sukienka. Najbardziej podobają mi się kurtka i kozaki.
      • shilaa Re: Martin Margiela dla HM 20.11.12, 18:29
        Od dluzszego czasu kolekcje specjalne dla H&M sa brzydkie. Jeszcze niedawno w okolicznych H&M (we Wloszech) na wieszakach wisiala cala kolekcja Versace w cenie 15-35 €.
      • mocno.zdziwiona Re: Martin Margiela dla HM 20.11.12, 18:38
        Wydaje mi się, że to już się nie sprzedaje. Pomysł się przejadł i tyle. W Hiszpanii gdzie mieszkam nikt nie wie kto jest Lana del Rey albo Margiela. Ciuchy wiszą i nikt tego nie kupuje. Nawet Marni, zresztą z ciekawą kolekcją było pudłem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka