Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jedwabne suknie

IP: *.samorzad.uw.edu.pl 08.07.04, 20:33
    Moja znajoma w ramach pracy dyplomowej zaprojektowała i uszyła 6 pięknych
    jedwabnych sukien. Jedna kosztuje 2000 tys, bo dziewczyna sporo wydała na
    materiał.Teraz chciałaby sprzedać, czy ktoś z Was orintuje się, gdzie można
    je sprzedać? chodzić po butikach, zrobić mini katalog na stronie www?
    Macie jakieś pomysły?
    Obserwuj wątek
      • anula36 Re: jedwabne suknie 08.07.04, 20:41
        moze sprobujcie na Allegro, tam dziewczyny szukaja oryginalnych ciuchow.
        • Gość: heksa Re: jedwabne suknie IP: *.samorzad.uw.edu.pl 08.07.04, 21:15
          Dobry pomysł!
          Dzięki!
          • aretse11 Re: jedwabne suknie 09.07.04, 15:37
            daj znac jak sprzeda je na allegro..ja tez mam jedwabna sukienke do
            sprzedania,sliczna..ale kosztowala 1300zl..i kiedys tez pytalam o nia
            tutaj..ale na allegro..az tak drogich sukienek nie ma..najdrozsze to
            slubne...nie wiem..czy ktos bez przymierzania wyda tyle kasy..
            • misae Re: jedwabne suknie 09.07.04, 17:03
              moze lepiej na www.ebay.com, 2000zl za sukienke to dosc duzo jak na polskie
              warunki przeliczam na euro i wyszlo mi 440 i tak sobie mysle ze za taka cene
              mozna kupic tzw markowe ciuchy, chyba trudno bedzie to sprzedac
              • heksa1 Re: jedwabne suknie 09.07.04, 17:15
                To fakt. Za tymi sukienkami przemawia, że są niepowtarzalne i naprawdę
                oryginalne.Jak nie pójdą, to pewnie obniży ceny, żeby choć częściowo się
                zwróciło.
                • misae Re: jedwabne suknie 09.07.04, 17:35
                  co moge doradzic: nalezy zrobic dobre zdjecia i podac dokladne wymiary sukienek
                  (biodra-talia-klatka) no i oczywiscie podkreslic ich oryginalnosc

powodzenia!
                  Ps jak juz zdecyduje sie kolezanka na sprzedaz przez internet to daj znac
                  • anula36 Re: jedwabne suknie 09.07.04, 18:49
                    nie wiem skad jestescie ale np w Krakowie gdzie mieszkam jest tez troche
                    komisow z elegancka odzieza i second handow z markowymi ubraniami..fakt 2000 to
                    sporoale mozna sie z osobami zainteresowanymi ( np z Allegro) mieszkajacymi w
                    tym samym miescie umowic na przymiarke-wiem,ze ze slubnymi sukniami tak sie
                    robi.
                    • heksa1 Re: jedwabne suknie 13.07.04, 17:02
                      To sporawo, ale sukienki niepowtarzalne, tylko 6 sztuk, każda inna, ręcznie
                      malowany jedwab w tonacji zieleni, fioletu, granatu...Naprawdę piękne.
                      Dziewczyna dostała celujący z kolekcji.Dam znać jak tylko przyjadą do Warszawy
                      (teraz chwilowo są w Radomiu). Nie chce robić reklamy (zresztą koleżankę słabo
                      znam), ale byłam pod takim wrażeniem, że postanowiłam jej pomóc. Dziewczyna
                      jest w szkole morskiej (niezwykła zmiana zainteresowań;), więc nie ma czasu, a
                      mnie się serce kraje, że takie cuda w szafie leżą!
                      Zresztą na jedną z nich zbieram kasę.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka